Etihad Towers
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Etihad Towers

Wil je alle activiteiten in Etihad Towers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Etihad Towers

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 113 beoordelingen

Vlotte ophaling , auto met 7 plaatsen . Zaten achteraan met weinig beenruimte werd opgelost door te switchen van plaats bij retour. Moskee prachtig , gids zeer vriendelijk . Voldoende uitleg en kans voor photo ‘s . Een nadeel : ik kreeg zwart kleed bij de ingang Maar hadden maar beperkte maten mee . Kreeg xxxl waar ik me absoluut slecht in voelde . Koninklijk paleis , mooi en voldoende tijd . Lunch in de mall en daarna de ethiad toren. Leuk maar niet echt een meerwaarde na de Burj el kalifa .

Super leuke excursie. De moskee is adembenemend mooi, het paleis prachtig en je uitzicht vanuit de Etihad Towers zeer indrukwekkend. De gids, Noor Ahmed, maakte het plaatje compleet, door een goede uitleg en geweldige service. Zonder te overdrijven heeft hij denk ik wel meer dan 100 foto’s voor ons gemaakt en dat deed hij met plezier. Ik moest achter hem aan lopen om hem nog een fooi te kunnen geven aan het einde van de dag, wat hij meer dan verdiend had.

We hadden een dagtrip vanuit Dubai naar Abu Dhabi. Top geregeld! Onze gids Noor was zeer vakkundig, uiterst beleefd, dacht goed mee en beantwoorde iedere vraag. Wij waren met 5 personen (plus gids) en hebben genoten van dit uitstapje met zeer indrukwekkende bezoeken aan de grote Moskee, het Paleis en de Towers (en even voor foto's langs het Louvre). Absoluut voor herhaling vatbaar.

We bezochten de Zayed Moskee, Qasr el Watan en de Etihad Torens in Abu Dhabi. De excursie viel zeer goed mee. De gids was erg attent en leidde ons vlot en professioneel doorheen de chaos van de talrijke bezoekers in de Zayed moskee. Ook zijn uitleg was heel, heel goed! Zijn naam is Zeeshan. Een aanwinst!

Excellent (mini) tour through some highlights of abu Dhabi. The tourgide imram (if im not mistaking) was an amazing guy with a lot of knowledge about the city aswell from the culture and its history. He did it with a lot of enthousiasme.