Kies data
Dingen om te doen

Etterbeek

Etterbeek: De beste dingen die je niet wil missen

Brussel: hop-on hop-off bustour

1. Brussel: hop-on hop-off bustour

Verken Brussel met een flexibele één- of tweedaagse hop-on-hop-off bustour. Geniet van de flexibiliteit en vrijheid om in en uit te stappen wanneer je maar wilt. Bekijk bezienswaardigheden zoals het Charles Rogierplein, de Grote Markt en nog veel meer.  Kies een ticket voor 1 of 2 dagen dat bij jouw schema past en begin je sightseeingreis. Gebruik je ticket voor de blauwe en rode routes en stap uit waar je maar wilt. Bekijk de sites die jij wilt bezoeken en breng er op je gemak zoveel tijd door als je wilt. Kies een stoel in de open top voor een panoramisch uitzicht of in de overdekte cabine om warm te blijven. Luister naar het opgenomen commentaar over de hoogtepunten, leun achterover, ontspan en geniet van onbeperkt reizen gedurende 24 of 48 uur. Neem de blauwe busroute om de Saints-Michel-et-Gudule-kathedraal, het Belgisch Stripcentrum en de Botanische Tuin te zien. Deze route rijdt ook voorbij het Charles Rogierplein, de Basiliek van het Heilig Hart, de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken, het Koninklijk Kasteel van Laken en de Koninklijke Serres. Vergeet niet te stoppen en foto's te maken bij het Atomium, het Magritte Museum, het Sint-Katelijneplein, Manneken-Pis en de Grote Markt. Ontdek ook het opmerkelijke stadhuis en de grote herenhuizen in art-nouveaustijl, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan. Neem op de rode route en stop op het Koningsplein om het beste uitzichtpunt over Brussel, de Kunstberg, te bezoeken. Stap uit bij het Paleis voor Schone Kunsten, de Zavelwijk en het Europees Parlement, als je wilt. Op deze route zie je ook het Coudenbergpaleis, het Muziekinstrumentenmuseum, het Hortamuseum en de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis.

Sitemap Etterbeek

Wil je alle activiteiten in Etterbeek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Etterbeek

Gemiddelde beoordeling

3.5 / 5

gebaseerd op 175 beoordelingen

Leuke tour, leuke vertellers aan boord (over een headphone natuurlijk!). Er rijdt 1 bus per route daarvoor maakt tussentijds opstappen altijd wel een beetje timen. Maar als je de tijd hebt. Ga zitten en relax

Fantastisch ! Helemaal niet de standaard toeristenbus. De audiogids is supermodern, het voelt goed. We hadden een geweldige tijd op het blauwe circuit. We hebben de 2 uur niet eens gezien, het was zo goed!

Ik was een beetje sceptisch toen ik de slechte recensies las na het boeken. Maar ik moet zeggen… alles is ons wonderwel gelukt! Download zeker de app zodat je kunt zien waar en wanneer de bussen zijn.

De uitstekende route en de uitleg van de zelfgids ook. De enige maar is dat het lang duurt tussen de ene bus en de andere

Alles ging goed en was zeer informatief. De eerste buschauffeur vergat ons de koptelefoon te geven.