Kies data

Dingen om te doen Etyek

Etyek: De beste dingen die je niet wil missen

Boedapest: halve dag wijntour in Etyek met maaltijd

1. Boedapest: halve dag wijntour in Etyek met maaltijd

Je excursie van een halve dag begint met ophaalservice bij je hotel per minibus met airconditioning. Ontspan tijdens de reis naar het wijngebied Etyek, op slechts een half uur rijden vanuit Boedapest. Onderweg kom je meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Hongarije en over de lange en rijke wijntraditie van het land. Na aankomst in het dorp Etyek bezoek je 2 unieke wijnhuizen. Deze kleine, familiebedrijf boetiekwijnmakerijen produceren elk jaar ongeveer 15.000 tot 20.000 flessen wijn, meestal verkocht in geselecteerde restaurants en vanuit de kelders zelf. Je bezoekt de kelders en proeft 4 wijnen in elk van de wijnhuizen. Sluit de dag vervolgens af met een rustieke, huisbereid 3-gangenmaaltijd. Geniet van klassieke Hongaarse gerechten en wisselt woorden over de wijnontdekkingen terwijl je geniet van je maaltijd en wijn. Na de rondleiding en maaltijd wordt je teruggebracht naar je hotel in Boedapest.

Beschikbare activiteiten

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Etyek

Wil je alle activiteiten in Etyek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Etyek

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 238 beoordelingen

We namen een 1/2 daagse tour naar twee wijnhuizen; beide kleine productie, met een uitstekende selectie uitstekende wijnen. Bij het tweede wijnhuis werden we getrakteerd op een heerlijke lunch met kippaprikas. Onze beide gastheren gastheren waren warm en gastvrij. We hebben veel van hen geleerd over de wijnen, het proces om ze te maken, de geschiedenis van het gebied en zelfs de tradities van Hongaars eten. Onze gids, Michael, was geweldig; vriendelijk, goed geïnformeerd over alle dingen Hongaars en zeer aantrekkelijk.

Zeer mooie en interessante tour met heerlijke wijnen. De chauffeur was erg vriendelijk en vertelde veel informatieve dingen over de geschiedenis van de wijnen en het land.

Leuk dat je op verschillende plekken komt. Maar misschien had je meer tijd kunnen besteden, de nummer twee plek waar we waren.