Belevingen in

Everglades

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten


Topbezienswaardigheden in Everglades

Everglades: De beste dingen die je niet wil missen

 • Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

  1. Everglades National Park: tocht met hovercraft en dierenshow

  Ontdek het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Het heeft een gevarieerd landschap met cruciale leefgebieden voor tal van zeldzame en bedreigde soorten. Het is de locatie bij uitstek om verschillende reptielen, waaronder de Amerikaanse alligator, vogels, schildpadden, herten, wilde zwijnen en zelfs de schuwe floridapanter te zien.  Het moeras wordt vaak met 'de Rivier van Gras' aangeduid, omdat het uitgestrekte vlaktes heeft die vol staan met cladium, dat 1 tot 3 meter boven het wateroppervlak uitsteekt. Het cladium is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. De weelderige vegetatie van de Everglades omvat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en een bladerdek van hardhout (kleine eilanden).  Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te k...

  Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

 • Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

  2. Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

  Begin bij een trefpunt in Miami Beach en stap in de bus om te reizen naar het Everglades Holiday Park. Bij aankomst kun je voordat je op de moerasboot stapt gratis een foto laten maken van jou en je groep. Dan is het echt zo ver. Vaar door de kanalen en fotografeer de dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Ervaren gidsen helpen je bij het spotten van grote en kleine alligators, schildpadden met een zacht schild en vogels die je nergens anders vindt. Na je moerasboottocht woon je een show met wilde dieren bij. Dit is je kans om de alligators van dichtbij te zien. Ontdek hoe deze reptielen, die bijna tot het punt van uitsterven werden bejaagd, zich indrukwekkend wisten te herstellen en zelfs van de lijst met bedreigde diersoorten verdwenen. Camera's zijn toegestaan, dus fotografeer erop los en vertel al je vrienden over deze intrigerende prehistorische dieren. Na de show kun je op de fo...

  was een leuke ervaring. wel even zoeken naar waar de bus precies zou stoppen. en je had wel wat meer vrije tijd mogen hebben om het park te verkennen en om een hapje te eten of de winkel in te gaan.

 • Orlando: wilde dieren spotten met hovercraft in Everglades

  3. Orlando: wilde dieren spotten met hovercraft in Everglades

  De Central Florida Everglades zijn natuurlijke wonderen die je het beste kunt verkennen met een lokale inwoner die de omgeving kent. Het prachtige landschap en de deskundige begeleiding van je kapitein maken deze ervaring onvergetelijk. Verken nauwe waterwegen in de Central Florida Everglades. Je pauzeert hier en daar voor een poging om hét dier van Florida te spotten, de Amerikaanse alligator. Zie zeldzame en bedreigde vogels door de lucht zweven terwijl de zon je verwarmt en de bries door je haar zoeft. De hele trip door zul je allerlei wilde dieren tegenkomen. Deze tour is ideaal voor groepen en gezinnen die de onverwachte kant van centraal Florida willen onderzoeken. Een langere reis met onze gedetailleerde natuurtour van 1 uur verhoogt het aantal ontmoetingen met wilde dieren, vooral de Amerikaanse alligator, die tot 4,5 meter lang en 450 kilo zwaar kan worden. Je ervaart de natuu...

 • Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

  4. Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

  Ga terug naar het tijdperk dat pretparken nog niet bestonden en ervaar de ongerepte moerassen van Florida tijdens een spannende tocht in een moerasboot. Vertrek vanuit Kissimmee en ontdek Shingle Creek, het grootste estuarium (riviermonding) ter wereld waar het natuurschoon je een pure Florida-ervaring belooft. Terwijl je door de moerassen vaart, vertelt je kapitein verhalen over de Amerikaanse Indianen en de geschiedenis van de vroege kolonisten die zich een weg door de moerassen van centraal Florida gebaand hebben. De ultramoderne boten bieden een perfect uitzicht voor alle passagiers. De veelzijdige flora en fauna houdt alle ogen en camera's zonder twijfel bezig. Ervaar, terwijl je het moeras en de natte prairie verkent, het subtropische klimaat dat de groei van de vegetatie flink bevordert en een natuurlijke leefomgeving creëert voor een verscheidenheid aan diersoorten.

 • Everglades: tocht met hovercraft en dierenshow

  5. Everglades: tocht met hovercraft en dierenshow

  Gelegen op slechts 50 minuten ten westen van Miami, ga je naar het Everglades National Park, een van de grootste nationale parken in de VS en de grootste tropische wetlands ter wereld. Je komt meer te weten over de 120 verschillende soorten inheemse bomen, 300 verschillende soorten vogels, 30 soorten slangen en andere bewoners, waaronder de zwarte beer, de vos en de panter van Florida. Ervaar het hoogtepunt van de Everglades en zie alligators in het wild. Tijdens deze ervaring kom je alligators tegen tijdens een tocht in een moerasboot en tijdens de alligatorshow. Alle hotels in Miami Beach langs Collins Avenue tussen 1 en 65 Street.

  Transport was een 1/2 uur later dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de rest van de trip. wij vinden dit een ding wat je zou moeren doen als je toch in Miami bent en een dag over hebt. Erg leuk.

 • Marco Island: 2 uur tour met dolfijnen, vogels en schelpen

  6. Marco Island: 2 uur tour met dolfijnen, vogels en schelpen

  In het hele gebied van de Everglades, inclusief het Nationaal Park en de eilanden, wemelt het van de dieren. Hier krijg je de mogelijkheid om de zeekoeien, dolfijnen en vogels te observeren. Marco Island is een van de grootste eilanden en ligt in het uiterste westen van de regio. Geniet van deze 2 uur durende tour die comfortabele zitplaatsen biedt. Je maakt een informatieve reis door het gebied van 10.000 eilanden met een gecertificeerde natuurgids. Afhankelijk van het seizoen heb je de mogelijkheid om de volgende dieren van dichtbij te zien: zeekoeien, dolfijnen, zeeschildpadden, zeearenden, visarenden, reigers, zilverreigers, pelikanen, alligators, rode lepelaars en talloze soorten vissen en kustvogels. Je zult niet alleen kennismaken met de geweldige vogels en dieren in het wild, maar je komt ook meer te weten over de ecosystemen van Everglades, het rijke erfgoed en de lange geschie...

 • Vanuit Miami: dagtrip Everglades National Park met hovercraftrit, wildlifeshow & transfer

  7. Vanuit Miami: dagtrip Everglades National Park met hovercraftrit, wildlifeshow & transfer

  Laat je ophalen bij je accommodatie en reis af naar de prachtige Everglades. Wanneer je aankomt begint je dag in dit fascinerende park pas echt. Ontdek de diverse dieren in de omgeving, zoals vogels, slangen en beren. Bekijk de fascinerende wilde dieren en bijzondere planten terwijl je door het water van het Everglades National Park vaart, een exclusief paradijs voor vele diersoorten. Geniet daarna van een rit met een hovercraft, geleid door deskundigen die je alles vertellen over de verbazingwekkende geschiedenis van dit nationale park. Eindig je dag met een vermakelijke wildlifeshow. Met dagelijkse vertrektijden 's ochtends en 's middags is dit het ideale dagje uit voor de hele familie.

 • Miami: Big Bus-combi Everglades, stadstour & vaart door baai

  8. Miami: Big Bus-combi Everglades, stadstour & vaart door baai

  Geniet van deze driedelige tour bij Miami. Ontdek eerst de Florida Everglades, met een rijke fauna aan exotische vogels, slangen, vissen en schildpadden. Woon een show met wilde dieren bij en krijg de kans om een jonge alligator vast te houden. Maak daarna een boottocht met een hovercraft over de 'Rivier van gras'. Ontdek als tweede de stad Miami City. Met deze tour bezoek je alle belangrijke plekken, zoals Coconut Grove, Miami Beach en het Art Deco District. Bekijk de woningen van filmsterren en miljonairs en luister naar verhalen over liefde, passie, verraad en zelfs moord. Maak als laatste een boottocht door Biscayne Bay. Tijdens deze tocht kom je langs de haven van Miami, Fisher Island, de Biscayne Bay en langs de 'Millionaire's Row', een rij van luxe onroerend goed – de verblijfplaats van rijke filmsterren, politici, beroemde sporters en zakenlui. Je krijgt een vertrekschema voor...

  De excursie is goed verzorgd, alles precies op tijd en aardige mensen. Goede aanwijzingen waar je moet zijn. Aanrader!

 • Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling

  9. Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling

  Beleef een heus avontuur tijdens een 30 minuten durende moerasboottocht door de Florida Everglades. Bekijk dit fascinerende natuurwonder vanuit een uniek perspectief. Je excursie wordt geleid door een ervaren kapitein. Onderweg luister je naar verhalen over hoe Seminolen en panters ooit samen in deze weelderige wildernis leefden. Terwijl je over het gladde water vaart, vang je ook een glimp op van bedreigde wilde dieren. Laat je inspireren terwijl je de natuur van haar beste kant bekijkt. Vergeet bovendien niet dat alle tickets voor de moerasboot automatisch ook toegang verlenen tot de tentoonstellingsruimtes, waar je allerlei lokale en exotische wilde dieren kunt bekijken.

  We hebben eerst de tentoonstelling bezocht ivm slecht weer. Hier worden dieren opgevangen die niet meer in het wild kunnen leven. Helaas vond ik de verblijven voor de dieren veeeel te klein. Enkele waren ook aan het ‘ijsberen’ langs het hek en aan het proberen om eruit te komen. De tocht met de moerrasboot daarentegen was super! Captain Disco wist ons 3 alligators in het wild te laten zien en op een leuke manier hierover te vertellen. Top!

 • Miami: bustour open dak & optie rondvaart & Everglades Show

  10. Miami: bustour open dak & optie rondvaart & Everglades Show

  Geniet van de zon en verken de levendige stad Miami en haar populaire bezienswaardigheden in een dubbeldekkerbus met open dak waar je in en uit kunt stappen. Verken iconische bezienswaardigheden zoals  Wywood en Lincoln Road en  bezoek de beste bezienswaardigheden van Miami voor zo weinig of zo lang als je wilt.  Boottocht van 1,5 uur door Biscayne Bay (als je die optie hebt geselecteerd) Vaar langs Fisher Island, Miami Beach en de cruiseschepen en vrachtdistricten van de haven van Miami. Ontdek de huizen van de rijke en beroemde inwoners van Miami vanaf het bovendek in de open lucht of het ingesloten lagere dek van je boot. Frisdranken, bier, wijn, cocktails en snacks zijn te koop aan boord.  Kies de deluxe-optie om ook de Florida Everglades, met een rijke fauna aan exotische vogels, slangen, vissen en schildpadden, te ontdekken. Woon een show met wilde dieren bij en krijg de kans om ...

  Typische hop on hop off Afhankelijk van de bus is je ervaring anders vanwege de gids die live verslag doet. Met name hierin zit een zeer groot verschil. Maar bij een slechte kun je uitstappen en een half uur later de volgende bus nemen

Sitemap Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 5.102 beoordelingen

het park is letterlijk een juweeltje in the middle of nowhere! de service was top, super vriendelijk personeel. er was een buitenbar, edelsteenmijnen en alligatoroase voor ons kijkplezier. er was ook een ruimte die eruitziet alsof er demonstraties of optredens hebben plaatsgevonden voor klanten. er was een ruimte voor het oefenen/showen van primitieve wapens, maar deze was gesloten. Ik had graag een pijl en boog, bijl, wat ze ook maar moesten laten zien, willen gebruiken. ten slotte was er een restaurant en veel zithoeken op het terrein, evenals een cadeauwinkel. echt voor ieder wat wils!

Mijn familie en ik hadden een geweldige tijd. De bootkapitein heeft geweldig werk geleverd door ons een leuke rit te geven en veel dieren in het wild te vinden en ons alles te vertellen over de Everglades en zijn dieren in het wild. Daarna hadden de kinderen een geweldige tijd om edelstenen te zoeken en het eten in het restaurant was geweldig. Zal dit zeker nog een keer doen als we weer naar Florida komen?

Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

Geweldige voorstelling! We zagen 4 alligators, een slang en een heleboel vogels.

Was een zeer mooie ervaring, aanrader voor iedereen.