Everglades Holiday Park Airboat Tours and Rides

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Everglades

Everglades Holiday Park Airboat Tours and Rides: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

    1. Vanuit Miami: Everglades Park per propellerboot & dierenshow

    Begin bij een trefpunt in Miami Beach en stap in de bus om te reizen naar het Everglades Holiday Park. Bij aankomst kun je voordat je op de moerasboot stapt gratis een foto laten maken van jou en je groep. Dan is het echt zo ver. Vaar door de kanalen en fotografeer de dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Ervaren gidsen helpen je bij het spotten van grote en kleine alligators, schildpadden met een zacht schild en vogels die je nergens anders vindt. Na je moerasboottocht woon je een show met wilde dieren bij. Dit is je kans om de alligators van dichtbij te zien. Ontdek hoe deze reptielen, die bijna tot het punt van uitsterven werden bejaagd, zich indrukwekkend wisten te herstellen en zelfs van de lijst met bedreigde diersoorten verdwenen. Camera's zijn toegestaan, dus fotografeer erop los en vertel al je vrienden over deze intrigerende prehistorische dieren. Na de show kun je op de fo...

    was een leuke ervaring. wel even zoeken naar waar de bus precies zou stoppen. en je had wel wat meer vrije tijd mogen hebben om het park te verkennen en om een hapje te eten of de winkel in te gaan.

Sitemap Everglades Holiday Park Airboat Tours and Rides

Wil je alle activiteiten in Everglades Holiday Park Airboat Tours and Rides ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades Holiday Park Airboat Tours and Rides

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 593 beoordelingen

Het was echt een vlotte reis! Ze halen je precies op tijd op, een uur rijden naar de Everglades en vervolgens maak je een boottocht en een snelle show. We zagen meerdere Gators terwijl we op de boot waren en onze gids heeft geweldig werk verricht met het informeren over wat er gebeurt in de Everglades. Voor de prijs is het zeker de moeite waard!

De Tour was echt geweldig. Hoewel het ontmoetingspunt goed stond beschreven was het niet echt duidelijk of je wel op de juiste plek was. Daar kan verbetert worden. Verder echt super ervaring om met een airboat door de everglades te gaan.

Geweldige tour, geweldige gidsen en een zeer spannende plek om te zien. De gidsen bieden een zeer leuke rondvaart waarbij je alligators heel dicht bij je kunt zien. Geweldige ervaring. Sterk aanbevolen.

Echt goed voor mensen die niet in Miami rijden. Het is moeilijk om er te komen zonder auto. De reis is een betaalbare keuze, maar hoop meer tijd in het park door te brengen.

Hartstikke leuke halve dag uit. Programma is redelijk vol en de morgen vliegt voorbij.