Ontdek het beste van
Everglades

Onze aanbevelingen voor Everglades

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Ontdek het Everglades National Park, een divers landschap dat cruciale leefgebieden herbergt voor tal van zeldzame en bedreigde diersoorten. Maak een tocht met een moerasboot en bekijk alligators, schildpadden en zelfs de ongrijpbare panter uit Florida.  Nadat je de toegangsprijs voor het park hebt betaald, dompel je jezelf onder in het moerasgebied dat vaak de 'River of Grass' wordt genoemd. Het park staat zo bekend vanwege de eindeloze prairies van zaaggras die een tot drie meter boven het wateroppervlak uitsteken. De weelderige vegetatie van de Everglades bevat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en hardhouten hangmatten (kleine eilandjes).Het zaaggras is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, wat zorgt voor een snelle en leuke tocht. Maak je bezoek helemaal compleet met een wildlife- en alligatorshow. Maak kennis met deze opmerkelijke dieren in hun natuurlijke omgeving.

Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

2. Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

3. Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Beleef een echt avontuur met een tocht in een moerasboot door de Florida Everglades en toegang tot de alligator- en reptielententoonstelling. Verken dit fascinerende natuurwonder, hoor de geschiedenis van de Seminole-bevolking en leer van je kapitein over de dieren in het wild die je beoefent. Stap aan boord van je moerasboot en glijd de Everglades in. Luister tijdens het varen naar fascinerende historische en ecologische feiten van uw kapitein. Luister naar verhalen over hoe de Native American Seminole-mensen en panters ooit naast elkaar leefden in deze weelderige wildernis. Houd zeldzame en bedreigde dieren in het wild in de gaten terwijl je over het glasachtige water, door met gras begroeide rivieren en over het tropische moeras scheert. Ga na je tocht met een moerasboot naar de alligator- en reptielententoonstelling. Kom dicht bij een baby-alligator, raak zijn unieke huid aan en leer meer over deze formidabele roofdieren.

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

4. Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

Ontdek de flora en fauna van Everglades Safari Park terwijl uw kapiteins tijdens een rondvaart door de ongerepte wateren van het nationale park navigeren. Leer dit unieke landschap van dichtbij kennen met een gids. Geniet van natuurshows, tentoonstellingen, een observatieplatform en een junglepad-promenade. Begin je tocht met een luchtboot diep in de mysterieuze wildernis van de natuur. Ontspan terwijl je door een ingewikkeld River of Grass-systeem loopt. Leer meer over de wetlands van je gids terwijl je door deze geheim bewaarde jungle en zijn bewoners manoeuvreert. Ervaar adembenemende panoramische uitzichten terwijl je langs het park glijdt met onderweg stops op dijken. Wees op je hoede voor alligators, schildpadden, herten, wilde zwijnen en wasberen. Ontmoet inheemse flora en andere exotische dieren in het wild in de weelderige vegetatie en rust van de Everglades. Na je 40 minuten durende tocht met de luchtboot kun je tijdens een interactieve Wildlife Nature Show enkele van de dieren die de Florida Everglades naar huis noemen van dichterbij bekijken. Je kunt ook de kronkelende Jungle Trail te voet verkennen, het observatiedek bekijken en andere parkexposities bekijken.

Miami: Tour met open bus, rondvaart door Biscayne Bay & Everglades

5. Miami: Tour met open bus, rondvaart door Biscayne Bay & Everglades

Maak je klaar om de kleurrijke en dynamische stad Miami te verkennen met ons uitgebreide 3-delige rondreispakket. Dit pakket is je ticket om alles te ervaren, van de rijke diversiteit aan wilde dieren in de Florida Everglades tot de grote herenhuizen aan de kust van Miami Beach. Enkele rondrit door Miami per open bus Duik in het hart van Miami voor een stadsrondleiding in de zon van een open dubbeldekker. We leiden je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de levendige wijk Wynwood, Little Havana, het iconische Miami Beach en het historische Art Deco District. Tijdens de rondleiding zie je het beste van de stad met veel inzicht in lokale hotspots en must-do's in Miami. Bovendien delen we de fascinerende achtergrond van Magic City, waardoor je unieke inzichten krijgt in de geschiedenis en cultuur. Biscayne Bay Cruise door Millionaire's Row Ontspan met een sightseeing cruise op het azuurblauwe water van Biscayne Bay. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht op de haven van Miami, Fisher Island en de toepasselijke naam "Millionaire's Row". Dit is waar de who's who van Hollywood, politiek, sport en zakenwereld hun luxe huizen hebben. Deze extravagante landgoederen vanaf het water zien is een ervaring op zich. Geniet van het zonovergoten uitzicht vanaf het bovendek of van beneden met een bar aan boord. Everglades ervaring Maak met een deskundige gids een opwindende tocht per luchtboot door de ongetemde wildernis van de Everglades. Aanschouw een verscheidenheid aan wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Je zult van alles zien, van alligators tot exotische vogels. Geniet daarna van een spannende wildshow en krijg de kans om een baby alligator vast te houden. Het is een spannende ervaring waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. En maak je geen zorgen, wij zorgen voor je vervoer van en naar Everglades Holiday Park. Profiteer van de flexibele planning om deze ervaringen op afzonderlijke dagen te beleven, volgens je eigen schema. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om de schoonheid en opwinding van elk deel van de tour in je op te nemen. Twee vertrekpunten beschikbaar: Vertrek vanaf Miami Beach (Soundscape Park): 8:30 UUR, 9:00 UUR, 14:00 UUR EN 14:30 UUR. Vertrek vanuit Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05 UUR, 9:35 UUR, 14:35 UUR EN 15:05 UUR.

Kissimmee: Boggy Creek Luchtboottocht met optionele maaltijd

6. Kissimmee: Boggy Creek Luchtboottocht met optionele maaltijd

Welkom in ons betoverende park van 32 hectare, waar om elke hoek avonturen met wilde dieren wachten. Verken de verlichte stenen paden die langs het prachtige meer slingeren, omringd door wonderen der natuur. Beleef Florida's favoriete inheemse reptiel van dichtbij tijdens een luchtbootavontuur. Dompel je onder in de levendige schoonheid van inheemse vlinders, wilde dieren en planten in Lily's vlindertuin. Ga op mijnbouwavontuur terwijl je door emmers aarde zeeft en halfedelstenen, fossielen en kristallen ontdekt. Bekijk ons levende geschiedenismuseum en leer van afstammelingen van de Jororo stam, "De vergeten stam van Florida" en ontdek een primitieve manier van leven in ons authentieke indianendorp. Sluit je bezoek af met een heerlijke maaltijd aan de oever van het meer bij Boggy Bottoms Barbeque. Ga met ons mee en ontsnap aan de natuur! Lily's Vlindertuin & Loreli's Critters Ontdek de fascinerende beestjes van Florida te midden van een tapijt van vlinders. Wees getuige van de betoverende capriolen van wilde eenden, schildpadden, kikkers en de koninklijke Bob White kwartel. Laat je omarmen door 17 vlindersoorten en bewonder de caleidoscoop van kleuren, geluiden en geuren terwijl vlinders dansen en bestuiven. Ontdek bij Lilys Butterfly Garden & Lorelei's Critter Collection de rust van het natuurlijke Florida. Fossielen en edelstenen delven Ontdek echte edelstenen en zeldzame fossielen in onze 70-voet mijngang - het is 'vinders houden'! Stroop je mouwen op, pak je gereedschap en begin je avontuur. Ontdek verborgen schatten, van smaragden en robijnen tot allerlei fossielen. Er wacht een spannend avontuur voor alle leeftijden! Indiaans dorp Exclusief bij Boggy Creek Airboat Adventures! Ga op een avontuurlijke reis door ons levend historisch museum. Ontdek de voorouderlijke manier van leven van de Jororo stam, "de vergeten stam van Florida" in ons indianendorp. Wees getuige van het overleven van de traditionele inheemse familie in de moerassen en leer over echte artefacten, jachttechnieken, handgemaakte creaties en nog veel meer. Boek een privédemonstratie met Little Big Mountain. Extra kosten vereist. Eén familie per keer alstublieft. Boggy Bottom Barbeque Maak je klaar voor een episch barbecue-avontuur bij Boggy Bottom Barbeque! Onze zitplaatsen aan het meer dompelen je onder in de schoonheid van de natuur. Geniet van de beste barbeque van Orlando - ribbetjes, borststuk, pulled pork en meer! Trek in een klassieke cheeseburger? Bij ons kun je terecht. Op ons menu staan ook heerlijke voorgerechten en bijgerechten zoals gebakken augurken en brisket baked beans. Bevredig je trek met ons onweerstaanbare aanbod.

Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

7. Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

Stop bij Coopertown Everglades, Airboat Tour's en bezoek de thuisbasis van de originele airboat tours sinds 1945. Je kunt met Big Man onze 14-voet alligator bezoeken en dierenshows bekijken onder een authentieke Indiase Cheekie. Daarna vertrekken we op een begeleide Airboat Tour door een van onze gidsen. Onze tours duren 40 tot 45 minuten, waarbij we de uitgestrekte prairies met zaaggras in gaan en je zult zien waarom ze dit de River of Grass noemen. Daarna gaan we een pad in door twee hardhouten hangmatten, waar we stoppen bij een paar krokodillengaten en praten over de verschillende dieren in het wild, flora en fauna die we onderweg zullen zien.

Miami: Bezoek de Everglades met een luchtboot en maak een natuurwandeling

8. Miami: Bezoek de Everglades met een luchtboot en maak een natuurwandeling

Profiteer van het ophalen bij uw hotel of een andere locatie in de regio Greater Fort Lauderdale en Miami-Dade County en reis vervolgens met een gloednieuw voertuig in sprinterstijl naar het Everglades National Park. Waardeer de natuurlijke schoonheid van het gebied en leer over het ecologische belang ervan. Ga met een natuurgids mee op een wandeling in het Everglades National Park en leer over de verschillende ecosystemen van het park. Loop door een hangmat van tropisch hardhout om de volwassen bomen en prachtige planten en dieren in het wild te bewonderen. Rijd vervolgens naar de startplaats van uw 1 uur durende tocht met een moerasboot en glijd door het gras om wilde alligators van dichtbij te zien in hun natuurlijke omgeving. Bezoek een historisch Miccosukee-indianendorp, exclusief voor de airboat-maatschappij, en leer over hun speciale gewoonten en manier van leven. Ga terug naar je hotel aan het einde van je opwindende airboat-tour, beter bekend met het echte Florida.

Vanuit Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Bustransfer

9. Vanuit Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Bustransfer

Begin een dagvullende tour (indien gekozen) met een bustour met open dak door Miami Beach, Wynwood, Downtown Miami, Little Havana, Coconut Grove en Coral Gables. Vervolg met een boottocht door Biscayne Bay en Millionaire's Row, waarbij je de uitbundige huizen van beroemdheden op Star Island, Palm Island en Hibiscus Island ziet. Nadat de rondvaart is afgelopen (en voor degenen die kiezen voor de halfdaagse tour), kun je genieten van een comfortabele reis aan boord van een gesloten dubbeldekkerbus met airconditioning van Miami naar Everglades Park, waar je je kunt onderdompelen in de overvloedige flora en fauna van het hart van Florida. Glijd door de River of Grass tijdens een 40 minuten durende tocht met een luchtboot met uitleg en ontmoet meer dan 200.000 alligators in hun natuurlijke omgeving. Krijg tips van je wildlife gidsen om deze fascinerende wezens te spotten. Verdiep je vervolgens in de verhalen over alligators tijdens een 40 minuten durende live presentatie, waar professionele handlers de levenscyclus en gewoonten van de reptielen in een veilige omgeving laten zien. Daarna kun je op je gemak door het park wandelen, de krokodillententoonstellingen bekijken en genieten van de omringende schoonheid. Aan het eind van de dag stap je in de bus voor een ontspannende terugreis naar Miami. Vertrektijden tour: 9:00 uur of 13:00 uur

Miami: Wild Everglades Luchtboottocht en Gator Ontmoetingen

10. Miami: Wild Everglades Luchtboottocht en Gator Ontmoetingen

Begin je avontuur met een ophaalservice langs Collins Ave in South Miami Beach of ontmoet elkaar op de Bayside Marketplace. Stap aan boord van een bus met airconditioning en ontspan tijdens een 40 minuten durende reis naar de adembenemende Everglades. Ga op een airboat tour van een uur door de natuurlijke schoonheid van het moeras, waar de spanning van het tegenkomen van wilde dieren wacht. Ontvang een gratis familiefoto om er zeker van te zijn dat je een dierbaar aandenken aan je avontuur hebt. Duik dieper in het ecosysteem als je de alligatorpresentatie bezoekt, inzicht krijgt in deze fascinerende wezens en andere inheemse soorten ontdekt die in dit gebied leven. Stap ten slotte weer in de bus om terug te keren naar Miami.

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Everglades

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Ontdek het Everglades National Park, een divers landschap dat cruciale leefgebieden herbergt voor tal van zeldzame en bedreigde diersoorten. Maak een tocht met een moerasboot en bekijk alligators, schildpadden en zelfs de ongrijpbare panter uit Florida.  Nadat je de toegangsprijs voor het park hebt betaald, dompel je jezelf onder in het moerasgebied dat vaak de 'River of Grass' wordt genoemd. Het park staat zo bekend vanwege de eindeloze prairies van zaaggras die een tot drie meter boven het wateroppervlak uitsteken. De weelderige vegetatie van de Everglades bevat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en hardhouten hangmatten (kleine eilandjes).Het zaaggras is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, wat zorgt voor een snelle en leuke tocht. Maak je bezoek helemaal compleet met een wildlife- en alligatorshow. Maak kennis met deze opmerkelijke dieren in hun natuurlijke omgeving.

Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

Vanuit Miami: Everglades Airboat, Wildlife Show & Bustransfer

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Beleef een echt avontuur met een tocht in een moerasboot door de Florida Everglades en toegang tot de alligator- en reptielententoonstelling. Verken dit fascinerende natuurwonder, hoor de geschiedenis van de Seminole-bevolking en leer van je kapitein over de dieren in het wild die je beoefent. Stap aan boord van je moerasboot en glijd de Everglades in. Luister tijdens het varen naar fascinerende historische en ecologische feiten van uw kapitein. Luister naar verhalen over hoe de Native American Seminole-mensen en panters ooit naast elkaar leefden in deze weelderige wildernis. Houd zeldzame en bedreigde dieren in het wild in de gaten terwijl je over het glasachtige water, door met gras begroeide rivieren en over het tropische moeras scheert. Ga na je tocht met een moerasboot naar de alligator- en reptielententoonstelling. Kom dicht bij een baby-alligator, raak zijn unieke huid aan en leer meer over deze formidabele roofdieren.

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour

Ontdek de flora en fauna van Everglades Safari Park terwijl uw kapiteins tijdens een rondvaart door de ongerepte wateren van het nationale park navigeren. Leer dit unieke landschap van dichtbij kennen met een gids. Geniet van natuurshows, tentoonstellingen, een observatieplatform en een junglepad-promenade. Begin je tocht met een luchtboot diep in de mysterieuze wildernis van de natuur. Ontspan terwijl je door een ingewikkeld River of Grass-systeem loopt. Leer meer over de wetlands van je gids terwijl je door deze geheim bewaarde jungle en zijn bewoners manoeuvreert. Ervaar adembenemende panoramische uitzichten terwijl je langs het park glijdt met onderweg stops op dijken. Wees op je hoede voor alligators, schildpadden, herten, wilde zwijnen en wasberen. Ontmoet inheemse flora en andere exotische dieren in het wild in de weelderige vegetatie en rust van de Everglades. Na je 40 minuten durende tocht met de luchtboot kun je tijdens een interactieve Wildlife Nature Show enkele van de dieren die de Florida Everglades naar huis noemen van dichterbij bekijken. Je kunt ook de kronkelende Jungle Trail te voet verkennen, het observatiedek bekijken en andere parkexposities bekijken.

Miami: Tour met open bus, rondvaart door Biscayne Bay & Everglades

Miami: Tour met open bus, rondvaart door Biscayne Bay & Everglades

Maak je klaar om de kleurrijke en dynamische stad Miami te verkennen met ons uitgebreide 3-delige rondreispakket. Dit pakket is je ticket om alles te ervaren, van de rijke diversiteit aan wilde dieren in de Florida Everglades tot de grote herenhuizen aan de kust van Miami Beach. Enkele rondrit door Miami per open bus Duik in het hart van Miami voor een stadsrondleiding in de zon van een open dubbeldekker. We leiden je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de levendige wijk Wynwood, Little Havana, het iconische Miami Beach en het historische Art Deco District. Tijdens de rondleiding zie je het beste van de stad met veel inzicht in lokale hotspots en must-do's in Miami. Bovendien delen we de fascinerende achtergrond van Magic City, waardoor je unieke inzichten krijgt in de geschiedenis en cultuur. Biscayne Bay Cruise door Millionaire's Row Ontspan met een sightseeing cruise op het azuurblauwe water van Biscayne Bay. Vanaf het dek heb je een prachtig uitzicht op de haven van Miami, Fisher Island en de toepasselijke naam "Millionaire's Row". Dit is waar de who's who van Hollywood, politiek, sport en zakenwereld hun luxe huizen hebben. Deze extravagante landgoederen vanaf het water zien is een ervaring op zich. Geniet van het zonovergoten uitzicht vanaf het bovendek of van beneden met een bar aan boord. Everglades ervaring Maak met een deskundige gids een opwindende tocht per luchtboot door de ongetemde wildernis van de Everglades. Aanschouw een verscheidenheid aan wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Je zult van alles zien, van alligators tot exotische vogels. Geniet daarna van een spannende wildshow en krijg de kans om een baby alligator vast te houden. Het is een spannende ervaring waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. En maak je geen zorgen, wij zorgen voor je vervoer van en naar Everglades Holiday Park. Profiteer van de flexibele planning om deze ervaringen op afzonderlijke dagen te beleven, volgens je eigen schema. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je voldoende tijd hebt om de schoonheid en opwinding van elk deel van de tour in je op te nemen. Twee vertrekpunten beschikbaar: Vertrek vanaf Miami Beach (Soundscape Park): 8:30 UUR, 9:00 UUR, 14:00 UUR EN 14:30 UUR. Vertrek vanuit Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05 UUR, 9:35 UUR, 14:35 UUR EN 15:05 UUR.

Kissimmee: Boggy Creek Luchtboottocht met optionele maaltijd

Kissimmee: Boggy Creek Luchtboottocht met optionele maaltijd

Welkom in ons betoverende park van 32 hectare, waar om elke hoek avonturen met wilde dieren wachten. Verken de verlichte stenen paden die langs het prachtige meer slingeren, omringd door wonderen der natuur. Beleef Florida's favoriete inheemse reptiel van dichtbij tijdens een luchtbootavontuur. Dompel je onder in de levendige schoonheid van inheemse vlinders, wilde dieren en planten in Lily's vlindertuin. Ga op mijnbouwavontuur terwijl je door emmers aarde zeeft en halfedelstenen, fossielen en kristallen ontdekt. Bekijk ons levende geschiedenismuseum en leer van afstammelingen van de Jororo stam, "De vergeten stam van Florida" en ontdek een primitieve manier van leven in ons authentieke indianendorp. Sluit je bezoek af met een heerlijke maaltijd aan de oever van het meer bij Boggy Bottoms Barbeque. Ga met ons mee en ontsnap aan de natuur! Lily's Vlindertuin & Loreli's Critters Ontdek de fascinerende beestjes van Florida te midden van een tapijt van vlinders. Wees getuige van de betoverende capriolen van wilde eenden, schildpadden, kikkers en de koninklijke Bob White kwartel. Laat je omarmen door 17 vlindersoorten en bewonder de caleidoscoop van kleuren, geluiden en geuren terwijl vlinders dansen en bestuiven. Ontdek bij Lilys Butterfly Garden & Lorelei's Critter Collection de rust van het natuurlijke Florida. Fossielen en edelstenen delven Ontdek echte edelstenen en zeldzame fossielen in onze 70-voet mijngang - het is 'vinders houden'! Stroop je mouwen op, pak je gereedschap en begin je avontuur. Ontdek verborgen schatten, van smaragden en robijnen tot allerlei fossielen. Er wacht een spannend avontuur voor alle leeftijden! Indiaans dorp Exclusief bij Boggy Creek Airboat Adventures! Ga op een avontuurlijke reis door ons levend historisch museum. Ontdek de voorouderlijke manier van leven van de Jororo stam, "de vergeten stam van Florida" in ons indianendorp. Wees getuige van het overleven van de traditionele inheemse familie in de moerassen en leer over echte artefacten, jachttechnieken, handgemaakte creaties en nog veel meer. Boek een privédemonstratie met Little Big Mountain. Extra kosten vereist. Eén familie per keer alstublieft. Boggy Bottom Barbeque Maak je klaar voor een episch barbecue-avontuur bij Boggy Bottom Barbeque! Onze zitplaatsen aan het meer dompelen je onder in de schoonheid van de natuur. Geniet van de beste barbeque van Orlando - ribbetjes, borststuk, pulled pork en meer! Trek in een klassieke cheeseburger? Bij ons kun je terecht. Op ons menu staan ook heerlijke voorgerechten en bijgerechten zoals gebakken augurken en brisket baked beans. Bevredig je trek met ons onweerstaanbare aanbod.

Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

Stop bij Coopertown Everglades, Airboat Tour's en bezoek de thuisbasis van de originele airboat tours sinds 1945. Je kunt met Big Man onze 14-voet alligator bezoeken en dierenshows bekijken onder een authentieke Indiase Cheekie. Daarna vertrekken we op een begeleide Airboat Tour door een van onze gidsen. Onze tours duren 40 tot 45 minuten, waarbij we de uitgestrekte prairies met zaaggras in gaan en je zult zien waarom ze dit de River of Grass noemen. Daarna gaan we een pad in door twee hardhouten hangmatten, waar we stoppen bij een paar krokodillengaten en praten over de verschillende dieren in het wild, flora en fauna die we onderweg zullen zien.

Miami: Bezoek de Everglades met een luchtboot en maak een natuurwandeling

Miami: Bezoek de Everglades met een luchtboot en maak een natuurwandeling

Profiteer van het ophalen bij uw hotel of een andere locatie in de regio Greater Fort Lauderdale en Miami-Dade County en reis vervolgens met een gloednieuw voertuig in sprinterstijl naar het Everglades National Park. Waardeer de natuurlijke schoonheid van het gebied en leer over het ecologische belang ervan. Ga met een natuurgids mee op een wandeling in het Everglades National Park en leer over de verschillende ecosystemen van het park. Loop door een hangmat van tropisch hardhout om de volwassen bomen en prachtige planten en dieren in het wild te bewonderen. Rijd vervolgens naar de startplaats van uw 1 uur durende tocht met een moerasboot en glijd door het gras om wilde alligators van dichtbij te zien in hun natuurlijke omgeving. Bezoek een historisch Miccosukee-indianendorp, exclusief voor de airboat-maatschappij, en leer over hun speciale gewoonten en manier van leven. Ga terug naar je hotel aan het einde van je opwindende airboat-tour, beter bekend met het echte Florida.

Vanuit Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Bustransfer

Vanuit Miami: Everglades Wildlife Show, Airboat & Bustransfer

Begin een dagvullende tour (indien gekozen) met een bustour met open dak door Miami Beach, Wynwood, Downtown Miami, Little Havana, Coconut Grove en Coral Gables. Vervolg met een boottocht door Biscayne Bay en Millionaire's Row, waarbij je de uitbundige huizen van beroemdheden op Star Island, Palm Island en Hibiscus Island ziet. Nadat de rondvaart is afgelopen (en voor degenen die kiezen voor de halfdaagse tour), kun je genieten van een comfortabele reis aan boord van een gesloten dubbeldekkerbus met airconditioning van Miami naar Everglades Park, waar je je kunt onderdompelen in de overvloedige flora en fauna van het hart van Florida. Glijd door de River of Grass tijdens een 40 minuten durende tocht met een luchtboot met uitleg en ontmoet meer dan 200.000 alligators in hun natuurlijke omgeving. Krijg tips van je wildlife gidsen om deze fascinerende wezens te spotten. Verdiep je vervolgens in de verhalen over alligators tijdens een 40 minuten durende live presentatie, waar professionele handlers de levenscyclus en gewoonten van de reptielen in een veilige omgeving laten zien. Daarna kun je op je gemak door het park wandelen, de krokodillententoonstellingen bekijken en genieten van de omringende schoonheid. Aan het eind van de dag stap je in de bus voor een ontspannende terugreis naar Miami. Vertrektijden tour: 9:00 uur of 13:00 uur

Miami: Wild Everglades Luchtboottocht en Gator Ontmoetingen

Miami: Wild Everglades Luchtboottocht en Gator Ontmoetingen

Begin je avontuur met een ophaalservice langs Collins Ave in South Miami Beach of ontmoet elkaar op de Bayside Marketplace. Stap aan boord van een bus met airconditioning en ontspan tijdens een 40 minuten durende reis naar de adembenemende Everglades. Ga op een airboat tour van een uur door de natuurlijke schoonheid van het moeras, waar de spanning van het tegenkomen van wilde dieren wacht. Ontvang een gratis familiefoto om er zeker van te zijn dat je een dierbaar aandenken aan je avontuur hebt. Duik dieper in het ecosysteem als je de alligatorpresentatie bezoekt, inzicht krijgt in deze fascinerende wezens en andere inheemse soorten ontdekt die in dit gebied leven. Stap ten slotte weer in de bus om terug te keren naar Miami.

Veelgestelde vragen over Everglades

Wat zijn de topattracties van Everglades?

De topattracties van Everglades zijn:

Bekijk alle topattracties van Everglades

De topbezienswaardigheden in Everglades

Activiteiten in Everglades

Steden in Verenigde Staten

Andere activiteiten in Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.3
(6.923 beoordelingen)

Vertrek, parkeren en toegang tot het park waren eenvoudig. De reis was super grappig en leuk. Over het algemeen hadden we geluk en zagen we 4 alligators. Enkele schattige vogels in verschillende kleuren en prachtige natuur. Wij zouden de reis zo opnieuw boeken. Ten slotte was er een show die je ter plaatse “moest” kopen voor $ 8. Er waren kleine alligators, grote en veel informatie over de dieren. Als je in Florida bent zou ik zeggen dat je zeker de Everglades moet bezoeken :). Nogmaals bedankt aan Gary, onze gids van de dag

De dame die ons de rondleiding gaf, was erg grappig en legde ons de Everglades uit. De meneer die de demonstratie aan het einde deed, gaf ons ook goede informatie over alligators. Topactiviteiten

Waarschuwing dat de activiteit mogelijk niet geschikt is voor jonge kinderen (5 jaar en jonger): onze zoon raakte de hele tijd in paniek terwijl hij de motorboot versnelde

Alles was perfect. Zeer goede uitleg. We hebben 5 alligators gezien en de show was leuk

De moerasboottocht was adembenemend en onbeschrijfelijk indrukwekkend