Everglades
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Everglades

Everglades: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Everglades

Ondanks de enorme regen de toch moeite waard!

Ondanks het slechte weer deed gids Randy al het mogelijke om het ons naar de zin te maken. Helaas de meest natte omstandigheden die je je voor kan stellen; waar zelfs de uitgedeelde poncho echt niet meer toereikend was: boottochten ingekort, wandeling werd bustour. Erg jammer, mooi weer niet noodzakelijk , maar droog was toch fijn geweest. Wel veel gehoord over geschiedenis en ontstaan Florida. Ondanks dat toch veel dieren gezien; verschillende soorten vogels, alligators, schildpadden, the bald eagle! en enthousiaste dolfijnen om de boot heen. Niet twijfelen; boek deze tour!

Geweldige tocht van 1,5uur. Alleen de airboat zelf al is een ervaring.

Wat een geweldige ervaring. Airboat voor 6 pers is fantastisch. Geweldige gids, die veel van Fauna en Flora wist te vertellen. Naast vogels en vissen hebben we ook een schilpad en een kleine alligator mogen spotten. De gids voert al langere tijd 2 vogels, die hem komen opzoeken. Je krijgt dan wat voer en eten ze uit je hand. Ook heeft de gids brood bij om de vissen te voeren. Zo geweldig als een meerval in je hand komt verkennen. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Vanuit Miami: tour door Florida Everglades in moerasboot Beoordeeld door Andreas, 19-04-2019

Alligators in hun natuurlijk habitat en in het wildpark

Korte boottocht door de Everglades met een ervaren gids. Die je een prachtig overzicht geeft van het habitat van de alligator. In de alligatorshow wordt een mooi vergelijk gemaakt tussen een alligator en een krokodil. Verder is het wildpark heel beperkt en zeer toeristisch ( betalen voor een foto met een alligator). In de prijs is de inkom niet inbegrepen wat ik toch raar vind voor de zeee beperkte omvang van het gebied waar je kan wandelen.

Boottocht was top! Tentoonstelling was (naar mijn mening) zielig.

We hebben eerst de tentoonstelling bezocht ivm slecht weer. Hier worden dieren opgevangen die niet meer in het wild kunnen leven. Helaas vond ik de verblijven voor de dieren veeeel te klein. Enkele waren ook aan het ‘ijsberen’ langs het hek en aan het proberen om eruit te komen. De tocht met de moerrasboot daarentegen was super! Captain Disco wist ons 3 alligators in het wild te laten zien en op een leuke manier hierover te vertellen. Top!

Florida: moerasboottocht Everglades met tentoonstelling Beoordeeld door Kirsten, 10-08-2018