De populairste activiteiten van Everglades

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Ontdek het Everglades National Park, een divers landschap dat cruciale leefgebieden herbergt voor tal van zeldzame en bedreigde diersoorten. Maak een tocht met een moerasboot en bekijk alligators, schildpadden en zelfs de ongrijpbare panter uit Florida.  Nadat je de toegangsprijs voor het park hebt betaald, dompel je jezelf onder in het moerasgebied dat vaak de 'River of Grass' wordt genoemd. Het park staat zo bekend vanwege de eindeloze prairies van zaaggras die een tot drie meter boven het wateroppervlak uitsteken. De weelderige vegetatie van de Everglades bevat ook mangroven, cipressen, palmen, dennen en hardhouten hangmatten (kleine eilandjes).Het zaaggras is vaak zo dichtbegroeid dat het alleen mogelijk is om je via natuurlijke waterwegen een weg te banen. Vaar met een hovercraft, die speciaal ontworpen is om in ondiep water en moerasland te kunnen manoeuvreren. Deze hovercraft wordt voortgestuwd door een vliegtuigpropeller, die wordt aangedreven door een vliegtuig- of automotor, wat zorgt voor een snelle en leuke tocht. Maak je bezoek helemaal compleet met een wildlife- en alligatorshow. Maak kennis met deze opmerkelijke dieren in hun natuurlijke omgeving.

Miami: Everglades Airboat, wildlife-show en bustransfer

2. Miami: Everglades Airboat, wildlife-show en bustransfer

Begin aan een onvergetelijke reis vanuit Miami om de natuur van Florida te verkennen. Met skip-the-ticket-toegang en een gratis foto van uw groep inbegrepen, begint uw avontuur op Everglades Holiday Park, waar u kunt genieten van een spannende tocht van 45 minuten met een moerasboot en een educatieve natuurshow. Laat onze deskundige gids u meenemen op een cruise door de Everglades, waar u getuige zult zijn van de schoonheid van de inheemse fauna in hun natuurlijke habitat. Houd je ogen open voor alligators, schildpadden met zachte schilden en vogels terwijl je gids fascinerende inzichten deelt over deze prachtige wezens. Ervaar een bloedstollende dierenshow en kom oog in oog te staan met alligators. Ontdek hoe deze fascinerende reptielen, die ooit op de rand van uitsterven stonden, een ongelooflijke comeback in aantallen maakten. En vergeet niet een foto van uw groep te maken voordat u de moerasboot betreedt. Als de tour ten einde loopt, stapt u in de bus terug naar Miami, gevuld met onvergetelijke herinneringen aan uw natuuravontuur.

Miami Combo: panoramische bustour, baaicruise en Everglades

3. Miami Combo: panoramische bustour, baaicruise en Everglades

Ervaar de bruisende stad Miami als nooit tevoren met ons 3-delige tourpakket. Dit is je kans om alle topattracties van Miami te zien, van de exotische fauna van de Florida Everglades tot de luxueuze herenhuizen van Miami Beach. Begin je avontuur met een opwindende tocht met een moerasboot door de Everglades, waar je getuige zult zijn van een rijk scala aan dieren in het wild en kunt genieten van een dierenshow, compleet met de mogelijkheid om een baby-alligator vast te houden. Na je tochtje met een moerasboot duik je de stad Miami in met een rondleiding langs alle belangrijke plekken, waaronder Wynwood, Miami Beach en het Art Deco District. Je ziet de huizen van filmsterren en miljonairs en hoort verhalen over liefde, passie, verraad en zelfs moord. Maar dat is nog niet alles - we nemen u mee op een rondvaart door Biscayne Bay, waar u de haven van Miami, Fisher Island en "Millionaire's Row" ziet - een luxueus stuk onroerend goed waar de elite van Hollywood woont, politiek, sport en zaken. Met onze flexibele planning kun je op verschillende dagen genieten van deze drie geweldige ervaringen op basis van je planning, zodat je genoeg tijd hebt om alles in je op te nemen. Mis dit onvergetelijke avontuur in Miami niet - boek je tour vandaag nog!

Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

4. Everglades: Sawgrass Park Day Time Airboat Tour & Exposities

Beleef een echt avontuur met een tocht in een moerasboot door de Florida Everglades en toegang tot de alligator- en reptielententoonstelling. Verken dit fascinerende natuurwonder, hoor de geschiedenis van de Seminole-bevolking en leer van je kapitein over de dieren in het wild die je beoefent. Stap aan boord van je moerasboot en glijd de Everglades in. Luister tijdens het varen naar fascinerende historische en ecologische feiten van uw kapitein. Luister naar verhalen over hoe de Native American Seminole-mensen en panters ooit naast elkaar leefden in deze weelderige wildernis. Houd zeldzame en bedreigde dieren in het wild in de gaten terwijl je over het glasachtige water, door met gras begroeide rivieren en over het tropische moeras scheert. Ga na je tocht met een moerasboot naar de alligator- en reptielententoonstelling. Kom dicht bij een baby-alligator, raak zijn unieke huid aan en leer meer over deze formidabele roofdieren.

Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour en parkingang

5. Miami: Everglades Safari Park Airboat Tour en parkingang

Ontdek de flora en fauna van Everglades Safari Park terwijl uw kapiteins tijdens een rondvaart door de ongerepte wateren van het nationale park navigeren. Leer dit unieke landschap van dichtbij kennen met een gids. Geniet van natuurshows, tentoonstellingen, een observatieplatform en een junglepad-promenade. Begin je tocht met een luchtboot diep in de mysterieuze wildernis van de natuur. Ontspan terwijl je door een ingewikkeld River of Grass-systeem loopt. Leer meer over de wetlands van je gids terwijl je door deze geheim bewaarde jungle en zijn bewoners manoeuvreert. Ervaar adembenemende panoramische uitzichten terwijl je langs het park glijdt met onderweg stops op dijken. Wees op je hoede voor alligators, schildpadden, herten, wilde zwijnen en wasberen. Ontmoet inheemse flora en andere exotische dieren in het wild in de weelderige vegetatie en rust van de Everglades. Na je 40 minuten durende tocht met de luchtboot kun je tijdens een interactieve Wildlife Nature Show enkele van de dieren die de Florida Everglades naar huis noemen van dichterbij bekijken. Je kunt ook de kronkelende Jungle Trail te voet verkennen, het observatiedek bekijken en andere parkexposities bekijken.

Orlando: airboat door Boggy Creek met opties

6. Orlando: airboat door Boggy Creek met opties

De Central Florida Everglades zijn natuurlijke wonderen die je het beste kunt verkennen met een lokale inwoner die de omgeving kent. Het prachtige landschap en de deskundige begeleiding van je kapitein maken deze ervaring onvergetelijk. Verken nauwe waterwegen in de Central Florida Everglades. Je pauzeert hier en daar voor een poging om hét dier van Florida te spotten, de Amerikaanse alligator. Zie zeldzame en bedreigde vogels door de lucht zweven terwijl de zon je verwarmt en de bries door je haar zoeft. De hele trip door zul je allerlei wilde dieren tegenkomen. Deze tour is ideaal voor groepen en gezinnen die de onverwachte kant van centraal Florida willen onderzoeken. Een langere reis met onze gedetailleerde natuurtour van 1 uur verhoogt het aantal ontmoetingen met wilde dieren, vooral de Amerikaanse alligator, die tot 4,5 meter lang en 450 kilo zwaar kan worden. Je ervaart de natuur direct naast schildpadden, zeearenden, blauwe reigers, herten en een breed scala aan watervogels in hun natuurlijke omgeving. Bekijk ook het Gem Mining Station. Je kunt emmers vol schatten uit Florida kopen en meenemen naar het mijnbouwstation. Ontdek verschillende edelstenen, alligatortanden, haaientanden, rotsen en andere schatten. Er is een extra toeslag voor zakken en emmers voor edelstenen. Er is een restaurant met zitplaatsen binnen of op het terras, waar je voor of na de rondleiding kunt dineren (op eigen kosten).

Orlando: avontuurlijke moerasboottocht door de Everglades

7. Orlando: avontuurlijke moerasboottocht door de Everglades

Ontdek het begin van de Florida Everglades tijdens een 1,5 uur durende tocht met een moerasboot. Reis terug in de tijd naar de dagen voordat stedelijke ontwikkeling en de themaparken van Orlando de moerassen van Florida binnendrongen. Ga naar de plek waar de grootste levende riviermonding ter wereld begint bij een klein beekje en leg de pracht van de natuur vast op je camera. Luister naar verhalen over de indianen en vroege kolonisten die hun paden in de moerassen hebben uitgehouwen. Reis per ultramoderne stadionboot voor 10-12 passagiers voor onbelemmerd uitzicht op de diverse flora en fauna. Onze boten hebben geen dak, dus we kunnen u naar plaatsen brengen waar anderen niet kunnen komen. Waag je in een natuurlijke, levende omgeving met weelderige vegetatie en glijd door moerasmoerassen en natte prairies. Waag je in de dichte vegetatie, op zoek naar bedreigde Amerikaanse zeearenden, Amerikaanse alligators van alle groottes en de vele andere soorten dieren in het wild die het grootste subtropische ecosysteem van het vasteland van de Verenigde Staten bewonen.

Vanuit Miami: tocht met moerasboot door de Everglades en natuurwandeling

8. Vanuit Miami: tocht met moerasboot door de Everglades en natuurwandeling

Profiteer van het ophalen bij uw hotel of een andere locatie in de regio Greater Fort Lauderdale en Miami-Dade County en reis vervolgens met een gloednieuw voertuig in sprinterstijl naar het Everglades National Park. Waardeer de natuurlijke schoonheid van het gebied en leer over het ecologische belang ervan. Ga met een natuurgids mee op een wandeling in het Everglades National Park en leer over de verschillende ecosystemen van het park. Loop door een hangmat van tropisch hardhout om de volwassen bomen en prachtige planten en dieren in het wild te bewonderen. Rijd vervolgens naar de startplaats van uw 1 uur durende tocht met een moerasboot en glijd door het gras om wilde alligators van dichtbij te zien in hun natuurlijke omgeving. Bezoek een historisch Miccosukee-indianendorp, exclusief voor de airboat-maatschappij, en leer over hun speciale gewoonten en manier van leven. Ga terug naar je hotel aan het einde van je opwindende airboat-tour, beter bekend met het echte Florida.

Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

9. Miami: originele moerasboottour door de Everglades en alligatortentoonstelling

Stop bij Coopertown Everglades, Airboat Tour's en bezoek de thuisbasis van de originele airboat tours sinds 1945. Je kunt met Big Man onze 14-voet alligator bezoeken en dierenshows bekijken onder een authentieke Indiase Cheekie. Daarna vertrekken we op een begeleide Airboat Tour door een van onze gidsen. Onze tours duren 40 tot 45 minuten, waarbij we de uitgestrekte prairies met zaaggras in gaan en je zult zien waarom ze dit de River of Grass noemen. Daarna gaan we een pad in door twee hardhouten hangmatten, waar we stoppen bij een paar krokodillengaten en praten over de verschillende dieren in het wild, flora en fauna die we onderweg zullen zien.

Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

10. Kissimmee: moerasboottocht in de Everglades van 1 uur

Ga terug naar het tijdperk dat pretparken nog niet bestonden en ervaar de ongerepte moerassen van Florida tijdens een spannende tocht in een moerasboot. Vertrek vanuit Kissimmee en ontdek Shingle Creek, het grootste estuarium (riviermonding) ter wereld waar het natuurschoon je een pure Florida-ervaring belooft. Terwijl je door de moerassen vaart, vertelt je kapitein verhalen over de Amerikaanse Indianen en de geschiedenis van de vroege kolonisten die zich een weg door de moerassen van centraal Florida gebaand hebben. De ultramoderne boten bieden een perfect uitzicht voor alle passagiers. De veelzijdige flora en fauna houdt alle ogen en camera's zonder twijfel bezig. Ervaar, terwijl je het moeras en de natte prairie verkent, het subtropische klimaat dat de groei van de vegetatie flink bevordert en een natuurlijke leefomgeving creëert voor een verscheidenheid aan diersoorten.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Everglades

Alle activiteiten

58 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Everglades

Meer zien

Veelgestelde vragen over Everglades

Wat zijn de topattracties van Everglades?

De topattracties van Everglades zijn:

Andere activiteiten in Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 6.923 beoordelingen

De tour door de Everglades was heel leuk. Captain Erik (of Captain Babyface, hoe hij zichzelf noemde ;-) ) is een super leuke gids en is erg enthousiast. Hij doet er echt alles aan om wildlife te spotten en dat is gelukt ook! Een boottour door de Everglades is zeker aan te raden om te doen.

Was goed! Je moet realistische verwachtingen hebben, airboat varen is in de eerste plaats airboat varen (maar het is leuk). Je ziet daar niet veel alligators, het zijn dieren in het wild. Bij de volgende show krijg je veel interessante informatie en kun je de dieren van dichtbij bekijken.

Prachtige tour. Guide Zack is fantastisch! Hij is super enthousiast en weet veel van de natuur en cultuur in de Everglades.

Onze captain John was fantastisch . Heel goede uitleg deskundig en vriendelijkheid primeerde hier. Een aanrader zeker weten

Het was fris in de Everglades niet veel kunnen zien tijdens de rit.