Everglades
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.912 beoordelingen

The excursion was very nice and I enjoyed every minute of it. The reason why I chose this excursion was that there was a possibility to pick me up and drop me off at my hotel. That was very convenient! The excursion itself was good. During the ride to the Everglades the guide told us some interesting information. I really liked the ride on the propelar boat, Indian village and the little alligator show.

Alles prima geregeld, de opstapplaats was duidelijk aangegeven. De tour was heel leuk om te doen, de rit met de airboot heel gaaf, we hadden een enthousiaste gids die van alles vertelde over de Everglades. Het 2de gedeelte was niet zo heel bijzonder, wel een alligator van heel dichtbij gezien in het park.

Goed georganiseerde reis. Wel helemaal vanuit Miami naar Miami beach gefietst voor de opstapplaats terwijl ze nog een stop maakten bij Bayside. Wij wisten niet van deze 2e opstapplaats af, was een stuk dichterbij geweest. Leuke airboat tour met een ervaren en grappige gids.

De Tour was echt geweldig. Hoewel het ontmoetingspunt goed stond beschreven was het niet echt duidelijk of je wel op de juiste plek was. Daar kan verbetert worden. Verder echt super ervaring om met een airboat door de everglades te gaan.

Transport was een 1/2 uur later dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de rest van de trip. wij vinden dit een ding wat je zou moeren doen als je toch in Miami bent en een dag over hebt. Erg leuk.