Kies data
Everglades

Kano- & kajaktours

Everglades Kano & Kajak Tours: Onze meest aanbevolen

Everglades National Park: ecotour mangrovetunnels met kajak

1. Everglades National Park: ecotour mangrovetunnels met kajak

Het gebied van de Everglades vormt een enorm en gevarieerd ecosysteem dat het grootste mangrovebos van Noord-Amerika bevat. De unieke meren van de Everglades, die omgeven zijn door mangroven, vormen een toevluchtsoord en broedplaats voor reigers, eenden, kaalkopooievaars, kluten, alligators, lepelaars, otters en allerlei schattige kleine visjes. De ecotour door mangrovetunnels in een kajak in nationaal park Everglades neemt je maar naar de binnenkant van het mangrove-ecosysteem in een stabiele kajak (geen ervaring vereist). Vaar door de verbonden, smalle meren en stromende kreken. Drijf door tunnels in het mangrovebos die ontstaan zijn door de dichte mangrovebegroeiing langs de randen van en zelfs over de verbonden kreken en smalle meren. De mangrovetunnels zorgen voor een surrealistische en mystieke ervaring dankzij zonlicht dat door het bladerdak schijnt, de roerloosheid van de planten in het bos en de geluiden van het bos zelf. Krijg allerlei informatie over de kleurrijke lokale geschiedenis van Everglades National Park en de wonderlijke wilde dieren en planten die er te vinden zijn.

Everglades National Park 3 uur Kayak Eco Tour

2. Everglades National Park 3 uur Kayak Eco Tour

Bezoek het enige echte Everglades National Park. Gevestigd in Napels en de achterdeur van Marco Island zijn de parken een UNESCO-werelderfgoed en een van de meest unieke ecosystemen op de planeet. Onder leiding van de Florida Master Naturalists, neem je deel aan een 3-uur durende kajak eco-tour die dagelijks vertrekt en vertrekt naar het werkelijk unieke 10.000 Islands of Everglades National Park. Vind jezelf in het leefgebied van zeekoeien, dolfijnen, zeeschildpadden en een groot aantal waadvogels en kustvogels. Je tour start vanaf Chokoloskee Island, de dichtstbijzijnde toegang tot het Everglades National Park. De routes die door uw professionele gidsen worden gekozen, variëren dagelijks en per seizoen. Je mag peddelen naar een rookery waar honderden waadvogels nestelen in een kolonie; word omringd door manatees of dolfijnen te voeren; loop op een Calusa Indian shell mound die duizenden jaren oud zijn; of peddel met de getijstromen in een rivier om bedreigde roseate lepelaars of klein getande zaagvis te bekijken.

Everglades: Everglades Alligators en Orchids Kayak Eco Tour

3. Everglades: Everglades Alligators en Orchids Kayak Eco Tour

Stap in een natuurdocumentaire over dit rustige kajakavontuur met een natuurgids door de Everglades. Spot wilde dieren en planten, waaronder alligators, vlinders, luchtplanten en verschillende orchideeën. Prachtige vlinders, overvloedige bromelia's (luchtplanten), varens, wilde bloemen en minstens zeven verschillende soorten wilde orchideeën in verschillende tijden van het jaar: bekijk dit alles en meer terwijl je door de pittoreske Everglades peddelt. Houd de beroemdste inwoner van de Everglades in de gaten, de Amerikaanse alligator. Krijg een betere kans om deze wezens te observeren dankzij de onopvallende stealth van de kajaks. Blijf op veilige afstand, maar kom dichtbij genoeg om goede foto's te maken. Ga een mangrovebos in en bewonder de groene luifels van de mangroven die levende tunnels vormen van met bromelia's en orchideeën bedekte takken en wortels. Luister terwijl uw gidsen hun kennis en ervaringen delen en uw betrokkenheid aanmoedigen.

  • Wateractiviteiten

Veelgestelde vragen over Kano & Kajak Tours in Everglades

Welke andere activiteiten dan Kano & Kajak Tours zijn de moeite waard in Everglades?

Andere onmisbare dingen om te doen in Everglades:

Welke Kano & Kajak Tours in Everglades nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 105 beoordelingen

Geweldige ervaring! Ik kan het alleen maar aanraden, we zullen nog vaak terugdenken aan de dag. Het ontmoetingspunt was gemakkelijk te vinden. De groep bestond ook uit nog een kano, dus nog een stel en onze gids. Dat was fijn, je kon dus vragen stellen en had een fijne sfeer (bijna privé). We zagen veel vogels en ongeveer 10 alligators. De alligators waren soms best dichtbij, maar we waren nooit bang. De tocht is ook geschikt voor kano-beginners. Tip: lange dunne kleding, zonnebrandcrème, insectenspray, dop, waterfles

Dit was een zeer leerzame en vermakelijke reis. Onze gids, Don, was ongelooflijk goed geïnformeerd en duidelijk verliefd op de parken Everglades en Big Cypress. We zagen niet één, maar twee alligators, wat nu een verhaal is dat mijn kleinzoon kan vertellen. Echt goed spul! OPMERKING: Koop het beste insectensap dat je kunt. Er zijn VEEL hongerige muggen.

Schitterende kajaktocht in het midden van de mangrove goed begeleid door Will onze gids. Helaas weinig alligators in deze tijd van het jaar (augustus) maar de baan blijft schitterend.

Supergids, veel geleerd over het ecosysteem van de mangroves en zijn bewoners. Niet verwacht zo dicht bij de alligators te kunnen komen. Een prachtervaring om nooit te vergeten!

Geweldige tour met een relaxte gids Ron. Verschillende alligators gezien, schildpadden en ene mooie tocht door het mangrovebos