Everglades
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 383 beoordelingen

The excursion was very nice and I enjoyed every minute of it. The reason why I chose this excursion was that there was a possibility to pick me up and drop me off at my hotel. That was very convenient! The excursion itself was good. During the ride to the Everglades the guide told us some interesting information. I really liked the ride on the propelar boat, Indian village and the little alligator show.

Transport was een 1/2 uur later dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de rest van de trip. wij vinden dit een ding wat je zou moeren doen als je toch in Miami bent en een dag over hebt. Erg leuk.

Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

Was leuk om te doen. Krokodillen kwamen heel dichtbij. Wel jammer dat ze daar geen fluisterbootjes hebben. Ik vind het wel een beetje een verstoring van de natuur.

De personen die de reis van en naar de everglades verzorgende zijn prima. De everglade zelf viel tegen. We hebben betere organisaties gezien in de everglades