Everglades
Safari's & wildlife-activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Populaire Safari's & wildlife-activiteiten in Everglades

Sitemap Everglades

Wil je alle activiteiten in Everglades ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Everglades

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.542 beoordelingen

The excursion was very nice and I enjoyed every minute of it. The reason why I chose this excursion was that there was a possibility to pick me up and drop me off at my hotel. That was very convenient! The excursion itself was good. During the ride to the Everglades the guide told us some interesting information. I really liked the ride on the propelar boat, Indian village and the little alligator show.

Alles prima geregeld, de opstapplaats was duidelijk aangegeven. De tour was heel leuk om te doen, de rit met de airboot heel gaaf, we hadden een enthousiaste gids die van alles vertelde over de Everglades. Het 2de gedeelte was niet zo heel bijzonder, wel een alligator van heel dichtbij gezien in het park.

Transport was een 1/2 uur later dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de rest van de trip. wij vinden dit een ding wat je zou moeren doen als je toch in Miami bent en een dag over hebt. Erg leuk.

was een leuke ervaring. wel even zoeken naar waar de bus precies zou stoppen. en je had wel wat meer vrije tijd mogen hebben om het park te verkennen en om een hapje te eten of de winkel in te gaan.

Opgehaald met privé busje. Chauffeur probeerde onderweg nog wat uitleg te geven. Niet al te lange rit. Onderweg nog wat te zien. Gids op de boot helemaal prima. Afhankelijk van wie je krijgt.