Everglades National Park
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Everglades National Park: tours & tickets

Everglades National Park: bekijk alle tours en activiteiten
Bekijk alle 42 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Everglades National Park

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 2.617 beoordelingen

The excursion was very nice and I enjoyed every minute of it. The reason why I chose this excursion was that there was a possibility to pick me up and drop me off at my hotel. That was very convenient! The excursion itself was good. During the ride to the Everglades the guide told us some interesting information. I really liked the ride on the propelar boat, Indian village and the little alligator show.

Transport was een 1/2 uur later dan afgesproken, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de rest van de trip. wij vinden dit een ding wat je zou moeren doen als je toch in Miami bent en een dag over hebt. Erg leuk.

Everglades: moerasboot en alligatorshow met ophaalservice Beoordeeld door

Erg gave tour en de show was erg interessant. Enige minpunt was dat we 45 minuten moesten wachten op een boot ipv de aangegeven 20 minuten. Voor de rest zeker de moeite waard

Aardig ontvangst door de medewerkers. Het begint met een ritje hovercraft en sluit af met een show. Genoeg ruimte om eigen vragen te stellen. Zeer vriendelijk personeel.

Was leuk om te doen. Krokodillen kwamen heel dichtbij. Wel jammer dat ze daar geen fluisterbootjes hebben. Ik vind het wel een beetje een verstoring van de natuur.