Everglades Safari Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Topbezienswaardigheden in Everglades

Wat anderen zeggen over Everglades Safari Park

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 483 beoordelingen

Alles prima geregeld, de opstapplaats was duidelijk aangegeven. De tour was heel leuk om te doen, de rit met de airboot heel gaaf, we hadden een enthousiaste gids die van alles vertelde over de Everglades. Het 2de gedeelte was niet zo heel bijzonder, wel een alligator van heel dichtbij gezien in het park.

Goed georganiseerde reis. Wel helemaal vanuit Miami naar Miami beach gefietst voor de opstapplaats terwijl ze nog een stop maakten bij Bayside. Wij wisten niet van deze 2e opstapplaats af, was een stuk dichterbij geweest. Leuke airboat tour met een ervaren en grappige gids.

De Tour was echt geweldig. Hoewel het ontmoetingspunt goed stond beschreven was het niet echt duidelijk of je wel op de juiste plek was. Daar kan verbetert worden. Verder echt super ervaring om met een airboat door de everglades te gaan.

Het was een leuke trip. Misschien had ik er wel nèt iets meer van verwacht. Hebben wel wat alligators en turtels gezien, maar niet veel. De show was wel heel erg leuk! Het restaurant aldaar is geen aanrader.

was een leuke ervaring. wel even zoeken naar waar de bus precies zou stoppen. en je had wel wat meer vrije tijd mogen hebben om het park te verkennen en om een hapje te eten of de winkel in te gaan.