Kies data

Fabrique des Lumières, Amsterdam

Fabrique des Lumières, Amsterdam: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: Fabrique des Lumières - Klimt en Hundertwasser

1. Amsterdam: Fabrique des Lumières - Klimt en Hundertwasser

Maak optimaal gebruik van je tijd in Amsterdam door een uitstapje te maken naar de innovatieve Fabrique des Lumières, een meeslepend digitaal kunstcentrum in de Westergasbuurt. Met jouw tijdvensterticket ontdek je de verbazingwekkende meesterwerken van klassieke en moderne kunstenaars op een geheel nieuwe manier. Bezoek deze grote industriële ruimte met muren tot 17 meter hoog, waar fantastische kunsttentoonstellingen van kunstenaars uit alle tijdperken worden gehouden. Met geavanceerde technologie worden de kunstwerken tot leven gebracht door middel van lichtprojecties en begeleidende muziek. Bewonder de grote openingstentoonstelling met de verbluffende kunstwerken van de beroemde Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt en tijdgenoten, gevolgd door een korte tentoonstelling met de kleurrijke en speelse meesterwerken van zijn Oostenrijkse collega-kunstenaar Friedensreich Hundertwasser. Twee hedendaagse experimentele videocreaties over fotonen ('Journey') en de werking van het geheugen ('Memories') maken ook deel uit van dit avontuur.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Fabrique des Lumières, Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Fabrique des Lumières, Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fabrique des Lumières, Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 686 beoordelingen

Wat hebben we genoten van alle prachtige kleuren en lichtshow Zo prachtig ik zat soms met open mond te kijken ongelooflijk mooi en sprookjesachtig Ik heb er geen woorden voor WAUWWW!!!!!!!! Alleen vond ik de uitgangen niet mag beter aangegeven

Prachtige ervaring deze bijzondere tentoonstelling. Niet te vergelijken met een gewoon museum bezoek. Gewoon zelf gaan ervaren!

Heel verrassend en prachtig digitaal vormgegeven!Kan ik niet in kiezen

Prachtig !!!!! Ik zou er de hele dag naar kunnen blijven kijken.

Een unieke en fantastische belevenis! Echt een aanrader!!