Façade van de Geboorte, Sagrada Família

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Façade van de Geboorte, Sagrada Família

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 8.211 beoordelingen

Goed georganiseerd - snelle toegang -...

Afspraak werd gegeven in de buurt va de Sagrada. Daar werd je ticket gecheckt en kreeg je een nummer van de groep waarmee je dan de Sagrada ging bezoeken. De indeling gebeurd volgens de taalkeuze van de gids die je gemaakt had. Wij hadden een FR-sprekende gids gevraagd. Je verwacht dan ook in een groep FR terecht te komen. Bleek dat we een mix groep hadden van FR en Spaans sprekenden. Dit was voor ons bij de beschrijving/boeking zeker niet duidelijk. Het e-ticket op zich is is wel correct : Tweetalige tour, voorkeur Frans. Dat is dan ook het enige minpuntje in het hele verhaal. De snelle toegang=OK= pluspunt (zeker als je ziet hoeveel mensen er staan aan te schuiven). Rondleiding verliep zeer vlot - De gids bracht je ook tot aan de lift om de torens te bezoeken. Ze gaf ook tips van wat je na het afdalen van de trappen van de torens nog kon/moest bezoeken (zonder gids). Dus wil je de Sagrada Familia bezoeken: op deze manier is het een aanrader!

Leuke rondleiding met een Engels-talige gids. Bij ons wat dat Lupe (een echte Catalaanse). Zij kon heel veel vertellen, zonder dat het teveel een geschiedenis-les leek. Er is veel verteld over de details (en dat zijn er genoeg), maar ook over wat er nog allemaal gedaan moet worden om de Sagrada af te krijgen. Wij hebben de rondleiding met het bezoek van de toren erbij genomen. Zeker aan te raden, mits je geen last van hoogtevrees hebt. Ze zijn nog een aantal jaren bezig om de Sagrada af te maken, dus weet dat er ook bouwgeluiden te horen zijn.

Je loopt veel met deze activiteit. mooi en interessant om achtergrondverhalen erbij te horen. Na Park Guëll moesten we ons registreren voor Sagrada Familia, terwijl we een combinatieticket hadden. Dat vond ik vreemd. Verder prima bevallen. De uitleg is niet heel technisch of hoogdravend maar leuke weetjes. Een aanrader.

De gids (heel lief meisje) stond ruim op tijd klaar en de rondleiding was met een woord, fantastisch. De uitleg over de Sagrada Familia werd met zoveel passie door haar verteld dat je er bijna kippevel van kreeg, zo mooi !!! Als ik ooit weer een rondleiding ga maken is het zeker door jullie organisatie.

Deskundig, veel details, wel wat rommelig

Erg druk, door elkaar zwermende groepen met gids. Verzamelpunt fout aangegeven in voucher. Gids was erg deskundig en gemotiveerd. Vertelde over vele details. Zeker de moeite waard om met gids de kathedraal te bekijken. Geeft veel meer context bij dit bijzondere en prachtige gebouw.