Belevingen in
Fado in Chiado

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fado in Chiado: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Beste live fadoshow in Lissabon: 'Fado in Chiado' tickets

1. Beste live fadoshow in Lissabon: 'Fado in Chiado' tickets

Geniet van een Fado in Chiado-optreden en ontdek de ziel van Lissabon. De muzikale vorm van fado was vroeger opgenomen als onderdeel van de Portugese cultuur en is nu een symbool van de natie met een bijzonder sterke traditie in de historische wijken van Lissabon. De 50-minuten durende show wordt opgevoerd door getalenteerde artiesten. 2 zangers en 2 muzikanten (Portugese gitaar en klassieke gitaar) zullen voor je optreden, begeleid door beelden van unieke gewilde locaties in Lissabon. Er wordt gezegd dat fado-nostalgie met Portugese trots en hoop combineert in een muzikale stijl belichaamd door Amália Rodrigues. Vanwege de unieke culturele kenmerken werd de muzikale vorm door de UNESCO uitgeroepen tot onderdeel van het cultureel erfgoed van de mens. Het Fado in Chiado-optreden vindt plaats in het centrum van Lissabon. Ervaar de live show en profiteer van de nacht om meer van de stad te ontdekken.

...

Sitemap Fado in Chiado

Wil je alle activiteiten in Fado in Chiado ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fado in Chiado

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.259 beoordelingen

De Fado in Chiado-show werd gehouden in een klein theater op de top van een ongewoon gebouw. Er waren twee zangers (een vrouw en een man) en twee gitaristen. Ze moedigden ons aan om mee te doen en beiden hadden geweldige stemmen. We zagen Fado ook tijdens een maaltijd in een ander restaurant de volgende avond, wat misschien een meer ontspannen manier is om Fado te zien, maar je hoort niet zoveel liedjes.

We wilden niet te laat komen om een Fado-show in een restaurant te zien. Deze show was een zeer goede steekproef van Fado, de artiesten waren erg goed en hadden zelfs wat publieksparticipatie, wat leuk was. Metro was in de buurt, dus we hadden geen problemen om terug te gaan naar ons hotel.

We wisten niet wat we moesten verwachten en waren zeer positief verrast! Zang en muziek perfect, leuke interactie met het publiek, en locatie ideaal om daarna in de buurt nog iets te eten. Ook onze 6 tieners waren gecharmeerd!

Om een indruk te krijgen van Fado is dit een goede voorstelling, beetje kort maar wel leuk en interessant.

Fijn om een keertje de Fado mee te maken.

Leuk om in Lissabon een Fado-show mee te maken. De duur was ook prima. We hebben genoten.