Belevingen in
Fairbanks

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Fairbanks: De beste dingen die je niet wil missen

Fairbanks: Moonlight-hondenslee, diner en noorderlicht

1. Fairbanks: Moonlight-hondenslee, diner en noorderlicht

Ervaar de schoonheid en de wilde kant van Alaska. Aan hun lijnen trekkend en klaar om te rennen, zal uw hondenteam u graag wegdragen van uw Fairbanks-accommodatie naar dit spectaculaire uitzicht op het noorderlicht. Het grootste deel van de sledetocht vindt plaats in een open gebied, dus als de Aurora vroeg begint, heb je een spannend uitzicht op de lucht vanuit de hondenslee. De Aurora Borealis is een van de meest adembenemende fenomenen ter wereld. In Alaska, een land dat het grootste deel van de winter donker blijft, brengen deze spectaculaire lichten de lucht tot leven met buitenaardse kleuren die door de lucht glinsteren en dansen. De yurt ligt op slechts een klein eindje rijden van Fairbanks, maar ver van de hinderlijke schittering van stadslichten. Laat u verwennen met een stevig diner om middernacht in een off-the-grid yurt. Blijf warm met warme dranken en een levendig gesprek in het comfort van je yurt terwijl je wacht op de Aurora. De grote ramen op het noorden van uw yurt bieden de perfecte gelegenheid om Aurora te bekijken. Als u echter besluit om naar buiten te gaan voor foto's of een volledig zicht op de lucht, moet u zich in warme lagen kleden.

...
Van Fairbanks: Chena Hot Springs Northern Lights Tour

2. Van Fairbanks: Chena Hot Springs Northern Lights Tour

Het noorderlicht is een van de meest spectaculaire natuurverschijnselen ter wereld en tijdens deze nachtelijke tour heb je de kans om deze wonderen van de natuur zelf te zien. Je avond begint om 17:00 uur wanneer je wordt opgehaald bij je accommodatie in Fairbanks en ongeveer 100 kilometer naar het Chena Resort rijdt. Hier krijgt u eerst de kans om af te koelen (vóór het opwarmen) in het spectaculaire ijsprogramma. Dit gebouw, volledig opgetrokken uit ijs, heeft een volledige ijsbar en kroonluchters die minutieus zijn gebouwd met handgemaakt ijs. Om 10:00 uur kun je je zorgen laten weken in de warme en uitnodigende Chena-warmwaterbronnen. U zult blij zijn te weten dat het resort gebruik maakt van de eerste binaire geothermische centrale met lage temperatuur die in Alaska is gebouwd en werkt aan verschillende alternatieve energieprojecten, waaronder de productie en het gebruik van waterstof en plantaardige olie als brandstof. Het resort doet samenwerkende experimenten in de kasproductie van groenten met het University of Alaska Fairbanks Agricultural and Forestry Experiment Station. Al met al is het resort absoluut mooi en je zult genieten van de natuurlijke bronnen gedurende twee uur. Tegen middernacht 12.00 uur kun je uitkijken naar het noorderlicht. Binnenkort, als je geluk hebt, zal de Aurora Borealis verschijnen. Deze weergave van natuurlijk licht wordt veroorzaakt door de botsing van energetisch geladen deeltjes met atomen hoog in de atmosfeer. Het resultaat is een adembenemende weergave van licht die helder genoeg is om een krant door te lezen. Rond 02:00 uur, vertrek je terug naar Fairbanks en arriveer je rond 04:00 uur. De nacht zal er zeker een zijn die je nooit zult vergeten.

...
Fairbanks: Chena River Day Mushing Adventure Tour

3. Fairbanks: Chena River Day Mushing Adventure Tour

Krijg een authentieke smaak van de "Last Frontier" tijdens deze mushing-tourervaring in Fairbanks. Ontmoet de honden en ervaar de opwinding met hen terwijl ze een besneeuwd pad afduwen. Bezoek de rivier de Chena en maak onovertroffen foto's. Begin je ervaring met het leren kennen van je groep avonturiers in een authentieke Mongoolse yurt die wordt verwarmd door een gezellige houtkachel. Zodra je klaar bent voor de elementen (er wordt wat winteruitrusting meegeleverd), ga je naar buiten om kennis te maken met je hondenteam. Leer hoe u met de husky's omgaat en hoe u een team kunt aanspannen en aansluiten, en vervolgens de sneeuw in gaat. Brij tussen besneeuwde zwarte sparren naar beneden naar de rivier de Chena voor een korte pauze om de honden te laten rondrollen in de diepe sneeuw. Profiteer van prachtige zonovergoten fotomomenten met je mede-avonturiers voordat je terugkeert naar de Mongoolse yurt om op te warmen van het pad en de gelegenheid te krijgen om souvenirs te kopen om het avontuur te onthouden.

...
Fairbanks: ervaring met hondensleeën en mushing

4. Fairbanks: ervaring met hondensleeën en mushing

Geniet van een onvergetelijke ervaring van hondensleeën met Alaskan Huskies in Fairbanks. Luister naar een lokale gids en musher vertelt over hun viervoetige familieleden, die als puppy's worden opgevoed en verzorgd door dit eliteteam. Geniet van het prachtige landschap terwijl je door het besneeuwde landschap van Alaska glijdt en beleef een once-in-a-lifetime avontuur.

...
Van Fairbanks: Northern Lights en Arctic Circle Tour

5. Van Fairbanks: Northern Lights en Arctic Circle Tour

Ervaar Alaska zoals je het nog nooit eerder hebt gezien terwijl je geniet van een comfortabele rit en vertelling van je deskundige gids. Reis over de beroemde en ruige Dalton Highway (bekend van het tv-programma Ice Road Truckers) naar de poolcirkel, waar de zomeravonden wit zijn en de winter donker. Met uitzonderlijke gidsen, comfortabel vervoer en persoonlijke service, krijgt u een eenmalige ervaring. Het reisschema is flexibel zodat gasten kunnen profiteren van unieke fotomomenten. De tour zal veel stops bevatten voor uw kijkplezier. Let op: het zien van het noorderlicht is niet gegarandeerd.

...
Alaskan Northern Lights/Aurora Borealis Lodges

6. Alaskan Northern Lights/Aurora Borealis Lodges

Boek een bezoek aan een van deze luxe Fairbanks lodges voor een prachtig uitzicht op Aurora Borealis. De kijkavond begint direct bij de accommodatie van Fairbanks, waar gasten zich vergapen aan de schoonheid van het noorderlicht vanuit het comfort van deze gezellige lodges. Gasten worden opgehaald en vervoerd naar een van de beste lodges in de omgeving van Fairbanks, Alaska. De lodge is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat gasten met gemak naar het noorderlicht kunnen staren. Vertrouw op de experts om u een ongelooflijk uitkijkpunt te bieden voor het bespioneren van het beroemde fenomeen. Buiten Fairbanks en weg van de stadslichten, zorgen deze grote open gebieden voor een perfecte manier om de winterhemel van Alaska in je op te nemen. Geniet van de bezienswaardigheden vanuit de lodge, of ga zelfs naar buiten om wat foto's te maken van de schitterende lucht.

...
Arctic Circle Adventure - Full Day Tour

7. Arctic Circle Adventure - Full Day Tour

Door de geschiedenis heen zijn avonturiers naar de extreme uithoeken van onze planeet getrokken. Tijdens deze buitengewone dagtocht krijg je de kans om in de voetsporen te treden van ontdekkingsreizigers terwijl je de poolcirkel oversteekt en geniet van een prachtig uitzicht op Alaska zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. De dag begint om 8:00 uur vanuit je hotel, waar je naar de Trans-Alaska-Pipeline wordt vervoerd. Hier ziet u een van de grootste pijpleidingen ter wereld, die zich uitstrekt over 1.287 km. Het is een ruwe oliepijpleiding die particulier eigendom is van de Alyeska Pipeline Service Company, en hier leer je het engineering- en bouwproces van dit epische landkruipende beest. Na een kort bezoek aan de pijpleiding, stop je voor het ontbijt bij een rustieke vrachtwagenstopplaats bovenop een mooie heuveltop. Na de maaltijd steek je de machtige Yukon-rivier over voordat je aankomt bij Finger Mountain. Hier geniet je van een prachtige wandeling op een spectaculair hoogplateau ver boven de boomgrens. Eindelijk arriveer je bij de poolcirkel. Hier laat je je foto maken en ontvang je je eigen poolcirkelcertificaat. Na een tijdje in dit prachtige land, waag je je terug over de Yukon-rivier, waar je de kans krijgt om tot aan de machtige oevers te lopen. Geniet van een lekker diner voordat u de Joy Alaska Arctic Circle Trading Post bezoekt. Je komt rond 22:00 uur terug in Fairbanks.

...
Fairbanks: begeleide ijsvistour

8. Fairbanks: begeleide ijsvistour

Beleef een onvergetelijke dag ijsvissen in de prachtige wildernis van Alaska, terwijl u vist in de gezellige omgeving van een verwarmde hut. Profiteer van alle uitrusting die u nodig heeft voor een leuke dag vissen, evenals deskundige tips over hoe u een vis uit het water kunt vangen en binnenhalen. Houd jezelf warm met gratis warme chocolademelk en rendierworsten om in de cabine te grillen. Geniet van de vruchten van je werk terwijl je de vis eet die je hebt gevangen, en ontspan in de wetenschap dat de gidsdienst duurzame vismethoden toepast.

...
1 uur winter hondenmushing & sleeën in Alaska

9. 1 uur winter hondenmushing & sleeën in Alaska

Uw hondenmushing-avontuur van 1 uur begint direct bij uw Fairbanks-accommodatie. U hoeft niet te plannen hoe u hier komt; wordt opgehaald en afgezet bij uw Fairbanks-hotel. Tegenwoordig is het een fascinerende sport en hobby. Maar het was ooit het enige vervoermiddel door de besneeuwde landen van het oude Alaska. Breek weg en brij in de schemering van de wildernis van Alaska. Ervaar de spanning, geniet van het landschap en voel hoe die honden werken terwijl ze je met verrassende snelheden meeslepen, trekkend aan de lijn van de hondenslee.

...
Fairbanks: sneeuwscootertocht met uitrusting, snacks en drankjes

10. Fairbanks: sneeuwscootertocht met uitrusting, snacks en drankjes

Glij door het bos van Alaska op een sneeuwscooter en krijg de zeldzame kans om Alaska in de winter te ervaren tijdens deze avontuurlijke reis in Fairbanks. Geniet van snacks, koffie, thee en sneeuwspullen. Rijd alleen in je eigen sneeuwscooter of rijd met een passagier. Er is geen betere manier om het unieke avonturenland van Alaska te verkennen dan op een sneeuwscooter. Tijdens deze tour rijd je in een Ski-Doo Grand Touring-sneeuwscooter met verwarmde handgrepen voor bestuurder en passagier, elektrische start, achteruit en een milieuvriendelijke 4-taktmotor. Trek een helm, veiligheidsbril, handschoenen, laarzen en meer aan en trek vervolgens de besneeuwde wildernis in. Zie berkenbossen vermengd met espen en ontmoet zwarte sparren gevolgd door witte sparren. Bekijk de zon op het middaguur net boven de horizon en geniet van het opmerkelijke zicht dat de lage hoek van de zon creëert. Rijd onder een blauwe lucht waarvan je misschien niet wist dat het ooit zo blauw zou kunnen zijn.

...

Sitemap Fairbanks

Wil je alle activiteiten in Fairbanks ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.