Belevingen in

Famagusta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Famagusta

Wil je alle activiteiten in Famagusta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Famagusta

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 106 beoordelingen

Het was heel leuk en interessant. Super aardige tourguide en wist ons goed te vermaken! Genoeg ruimte om water te halen af en toe en om van een rots af te springen/zwemmen. Zou wel aanraden om s ochtends te gaan als het overdag extreem warm is, aangezien je anders echt wegsmelt! Verder heel leuk en het werd enthousiast verteld.

Leuke tocht met een Jeep, gezellige chauffeur die ook interessante dingen verteld. Was zeker de moeite waard. Op site was onze lokatie niet te kiezen voor ophalen/brengen. Maar toch konden we worden opgehaald. Misschien de site aanpassen want zo zullen wellicht minder mensen de keuze voor deze excursie maken.

Fantastische rondleiding. Onze gids, Adam, kwam ons ophalen onder de receptie van ons hotel en leidde ons op zoek naar betoverende plekken die ons de prachtige geschiedenis van dit land vertelde. Hij liet ons een uur zwemmen in de baai van Konnos, waar het water prachtig is.

Een aanrader! Vriendelijke en enthousiaste gids; legt veel uit over de regio en geschiedenis. Beantwoord vragen uitgebreid en geeft voldoende ruimte om ook zelf plaatsen te ontdekken.

Een perfecte reis en reisleider. Hij nam overal de tijd voor en legde alles goed uit. Zeker een aanrader voor de hoogtepunten aan die kant van Cyprus.