Datums kiezen

Fañabé Beach, Costa Adeje

Fañabé Beach, Costa Adeje: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Tenerife: tour El Teide met ticket kabelbaan & transfer

1. Tenerife: tour El Teide met ticket kabelbaan & transfer

Ga mee op een dagtocht vanuit Santa Cruz de Tenerife naar Nationaal park El Teide, waar de hoogste top van Spanje, de Teide, zich bevindt (3.718 meter). Nadat je bent opgehaald bij je hotel, ga je naar het park en verken je de maanlandschappen. Ga met de kabelbaan naar de top en geniet daar van vrije tijd om van het uitzicht te genieten. Nadat je bent opgehaald op de geselecteerde locatie, bezoek je het grootste nationale park van de Canarische Eilanden en ervaar je een vulkanisch landschap van ongeëvenaarde schoonheid met een kabelbaanticket voor de berg El Teide. Laat de auto staan en draag bij aan een duurzaam Teide. Door te kiezen voor groepsvervoer, help je de drukte op de parkeerplaatsen in het nationaal park te beperken. Deze kunnen wegens natuurbehoud niet worden uitgebreid. Vanaf het basisstation ga je aan boord van de kabelbaan voor een trip van 8 minuten naar de hoogste top van Spanje. Het bergstation van de kabelbaan, op 3.555 meter, is het vertrekpunt voor drie interessante routes voor wandelliefhebbers. Er zijn paden naar het uitkijkpunt in Pico Viejo en La Fortaleza waar je van spectaculaire uitzichten kunt genieten over het noordelijke en zuidelijke deel van het eiland. Het pad Telesforo Bravo leidt naar het hoogste punt van de vulkaan, op een hoogte van 3.718 meter. Om de top te kunnen bezoeken moet je vooraf een vergunning aanvragen.

Tenerife: Bergtop Teide wandelavontuur met kabelbaan

2. Tenerife: Bergtop Teide wandelavontuur met kabelbaan

Maak een 3 uur durende wandeltocht over de 30 verschillende paden van de berg Teide op Tenerife. De grote verscheidenheid en de verschillende moeilijkheidsgraden maken het makkelijk om met de aanbevelingen van de gids de ideale route te kiezen. De paden met het mooiste uitzicht bevinden zich op de top van de berg (op 3.718 meter hoogte) en kun je lopend bereiken vanaf het startpunt La Rambleta (bereikbaar met de auto), gevolgd door pad 10.  Het populairste pad leidt naar de top van de berg, maar slechts een beperkt aantal mensen mag dat gedeelte van El Teide bezoeken. Je wordt begeleid door een officiële gids, die je helpt met de voorbereiding op de tocht en uitleg geeft over het spectaculaire natuurlijke landschap.

Tenerife: Zonsondergang- en nachttour op de berg Teide met pick-up

3. Tenerife: Zonsondergang- en nachttour op de berg Teide met pick-up

Ervaar een onvergetelijke zonsondergang en een bezoek aan de sterrenhemel in Nationaal Park Teide. Geniet van een transferrecht naar het nationale park Teide, de thuisbasis van de hoogste berg van Spanje. Ga met je gids naar het beste uitkijkpunt in het park om je plek te reserveren voor wat de toekomst biedt. Neem plaats aan de voet van het kabelbaanstation op 2356 meter hoogte voordat de magische lucht begint. Ontspan vervolgens terwijl u naar een onvergetelijke kleurrijke zonsondergang over de natuurlijke horizon kijkt. Geniet van de ongerepte nachtelijke hemel weg van vervuiling en de stadslichten. Geniet van maximaal 83 zichtbare sterrenbeelden van de 88 sterrenbeelden waarvan bekend is dat ze bestaan, met je sterrenlichtgids helemaal bij de hand. Maak optimaal gebruik van de langeafstandstelescopen die voor u beschikbaar zijn om de sprankelende nachtelijke hemel te bewonderen, of misschien zelfs een Volle Maan als u geluk heeft. Rond uw ervaring af met een terugbrengservice naar uw hotel na uw magische avond.

Tenerife: Astronomische rondleiding door het Observatorium van de berg Teide

4. Tenerife: Astronomische rondleiding door het Observatorium van de berg Teide

Geef toe aan uw passie voor astronomie en de nachtelijke hemel en kijk naar de sterren met behulp van hoogwaardige apparatuur op de berg Teide. Bezoek 's middags het grootste zonne-observatorium ter wereld en bekijk een onvergetelijke zonsondergang vanaf een van de uitkijkpunten van de vulkanische berg voordat je je overgeeft aan de magie van de sterrenhemel boven Tenerife. Ervaar het vulkanische landschap en de wetenschappelijke kant van dit prachtige eiland tijdens de enige tour met een begeleid bezoek aan het Teide Observatorium. Profiteer van de deskundige kennis van gidsen van het observatorium op een van de top 3 plaatsen ter wereld om sterren te kijken!

Stille Disco Wandeltocht "Mister Sister Show Bar" Fanabe

5. Stille Disco Wandeltocht "Mister Sister Show Bar" Fanabe

Sluit je aan bij je stille discoteam voor een uur lang plezier, gelach en totale gekheid. Terwijl wij je meenemen op een reis vol zang en dans door de beroemde straten van het Fanabe-strand en de omliggende bars en restaurants. Dit muzikaal geïnstrueerde avontuur heeft tot doel je funky dansbewegingen tentoon te spreiden en je popsterstemmen een serenade te brengen voor zowel de toeristen als de bewoners. Lach en giechel, want de enige mensen die begrijpen wat er gebeurt, zijn de mensen die samen met jou op de Tours zijn. Je hi-tech headsets vullen je lichaam met beats en spelen themaliedjes en je favoriete hits van de afgelopen decennia. Terwijl je remmingen verdwijnen en het lachen de overhand neemt, maak je deel uit van de beste dans- en zingende wandeltocht in de stad. Samen met je superstijlvolle leider bij het startpunt loop je door de historische straten en passeer je beroemde bezienswaardigheden. Het publiek (dat vol ontzag en jaloezie zal toekijken) probeert wanhopig te achterhalen waarom jullie allemaal lachen. Jullie bewegingen zijn geweldig, je weet het gewoon nog niet!

5 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Fañabé Beach, Costa Adeje: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Fañabé Beach, Costa Adeje

Wil je alle activiteiten in Fañabé Beach, Costa Adeje bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fañabé Beach, Costa Adeje

Het was allemaal heel goed geregeld (ophaalservice, toegang kabelbaan en de gids die mee ging tot de top). Super gezellige mensen. Onderweg met de bus naar de Teide stopten we ook nog bij een leuk koffietentje waar we wat lekkers konden kopen. De weg naar de top was wel wat steiler dan verwacht dus was heel blij dat ik goede schoenen aan had. Wij gingen in februari waardoor wat warmere kleding wel nodig was. Deze activiteit is zeker aan te raden!

Ik heb de reis geboekt, in de veronderstelling dat we rond 08.30 uur zouden worden opgehaald. Toen de voucher binnenkwam, stond er 07.10 uur!! Dus een vroege start, maar we hadden een schitterende tijd. Pitstops voor toilet, koffie, proeven van lokale producten en op tijd voor een vroege kabelbaan. Wonderbaarlijk landschap en onze gids Benjamin, zo deskundig en gepassioneerd. Hij zong zelfs een paar liedjes voor ons!

geweldige Tah, ontwerp, maar veel geleerd, Liz was geweldig, kon de Spaanse geest goed overbrengen

Mooie excursie, het is echt een aanrader. Moet je zeker doen als je Tenerife bezoekt.

Alles was geweldig, helaas werd de kabelbaan geannuleerd vanwege de harde wind.