Lagoa do Fanal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Lagoa do Fanal: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Northwest Madeira 4x4 Tour

1. Northwest Madeira 4x4 Tour

De tour begint in je hotel, cruisehaven of pension en brengt je naar Serra d'Água, waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over het eiland Madeira. Aan de noordkant ziet u het dorp Ginjas. Ga dan verder met de oude wegen en enkele boswegen, waar het alleen mogelijk is om met een 4X4 te gaan. Ga naar de top op 1500 meter bij Paúl da Serra. Verken de natuurlijke schoonheid van dit eiland, ontmoet de mensen en verken de culturen, tradities en lokale eten en drinken. Geniet van de expertise van een meertalige chauffeur, die je meeneemt op deze dagtrip naar Encumeada, Ginjas, Estanquinhos, Paúl da Serra, Fanal, Ribeira da Janela, Porto Moniz, Seixal en São Vicente, met extra mogelijkheden om te zien en te zwemmen in de vulkanische lavabaden.

...
Madeira: privérondleiding door het bos van Fanal

2. Madeira: privérondleiding door het bos van Fanal

Begin met het ophalen van je hotel en reis langs een schilderachtige route door het Fanal-bos van Madeira. Stop bij verschillende bezienswaardigheden en prachtige uitzichtpunten met je deskundige chauffeur/gids. Stop dan voor een wandeling door de oude bomen, zoals de opmerkelijke honderdjarige Tis Trees (Ocotea foetens). Leer meer over de fascinerende natuurlijke geschiedenis van het gebied. Ontdek het Laurissilva-bos, dat sinds december 1999 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

...
West-Madeira: 4x4-excursie van een hele dag

3. West-Madeira: 4x4-excursie van een hele dag

Geniet van de unieke landschappen van Madeira en verken traditionele dorpen die nog steeds hun historische charme behouden in dit dagvullende avontuur. De dag begint met het ophalen van het hotel voordat de groep naar de Serra de Agua-vallei vertrekt, genoemd naar de oude watermolens die in de stad lopen. Wandel door laurierbossen in Encumeada en Chão dos Louros en maak een gemakkelijke wandeling naar de Levadas , kanaalsystemen ontwikkeld in de 16e eeuw. Vanaf hier gaat de reis off-road verder, waar uw bestuurder u meeneemt naar verbazingwekkende landschappen en verborgen gezichtspunten. Koel af met een verfrissende duik in de vulkanische zwembaden van Porto Moniz of Seixal en probeer een poncha (een lokaal drankje gemaakt van cognac rietsuiker, honing en citroensap), voordat u terugkeert naar Funchal voor drop-off.

...

Sitemap Lagoa do Fanal

Wil je alle activiteiten in Lagoa do Fanal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.