Datums kiezen

Faro
Dagtrips

Dagtrips
21 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Faro

Faro

Andere activiteiten in Faro

Wil je alle activiteiten in Faro bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Faro

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 740 beoordelingen

Het is een geweldige route geweest. Deserta-eiland, Culatra en Farol. Met voldoende tijd om te genieten van een duik, een goede maaltijd en de eilanden te verkennen. Kapitein Claudio, een geweldige kerel, raadde ons aan wat we op elk eiland moesten doen, waar we konden eten en legde ons de bezienswaardigheden van elk eiland uit in 3 talen. Zonder aarzeling hadden we gelijk. Gemaakt met mijn vrouw en mijn 2 kinderen, waarvan de jongste 2 jaar oud is. Bedankt Claudio.

Een geweldige tour, je hebt ruim voldoende tijd om de eilanden te verkennen. Captain Guillaume maakte er een onvergetelijke dag van door ons mee te nemen naar een locaal restaurantje en door wat langer door te gaan zodat we de zonsondergang konden meemaken. Ik zou 6 sterren willen geven!

We hadden allebei een geweldig dagje uit, de reis duurde iets meer dan 6 uur. Het geld zeker waard. Geweldige gids. We gaven de voorkeur aan het eerste eiland (Aromona) en hadden daar graag meer tijd gehad, maar dat is onze persoonlijke voorkeur.

Personeel zeer alert op het welzijn van de passagiers. Een zeer attente en gepassioneerde schipper. Zeer aangenaam moment

Geweldige dag met een zeer vriendelijke en aangename gids