Ontdek het beste van
Faeröer

Faeröer

Onze aanbevelingen voor Faeröer

Europa: eSIM-abonnementen van 5 tot 30 dagen met onbeperkte data

Europa: eSIM-abonnementen van 5 tot 30 dagen met onbeperkte data

Heb onbeperkte datadekking in 42 landen in Europa. Met deze eSIM kun je dagelijks 500MB tot 2GB 4G LTE high-speed data gebruiken (384kbps snelheid daarna). Kies uit een selectie van plannen van 5 tot 30 dagen. Je data-abonnement start zodra je verbinding maakt met het lokale netwerk. Je kunt de QR-code scannen en de eSIM vooraf installeren. 24 uur wordt geteld als 1 dag en wordt continu geteld vanaf het moment van activering van de dienst. Je kunt een eSIM kopen wanneer het jou uitkomt, een dag voor je reisdatum of bij aankomst op je bestemming. Om de eSIM te installeren, moet je apparaat verbonden zijn met een Wi-Fi- of mobiel datanetwerk. Het plan kan binnen 180 dagen na aankoop worden gebruikt. Omdat het een eenmalig prepaid data-abonnement is, zijn er geen automatische verlengingen of extra kosten zodra het is geactiveerd.

Europe Data eSIM: 0,5GB/dagelijks tot 20GB-30 dagen

Europe Data eSIM: 0,5GB/dagelijks tot 20GB-30 dagen

Aankoopmededelingen De geldigheid van het data-abonnement gaat direct in wanneer de eSIM wordt geïnstalleerd. -Zorg ervoor dat je telefoon is ontgrendeld door je provider en dat het besturingssysteem compatibel is met eSIM. Als je dit niet doet, kan de activering mislukken en wordt er geen restitutie verleend. -iOS vereist versie 12.1 of hoger; let op: iPhones die in China worden verkocht ondersteunen eSIM niet en bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht ondersteunen eSIM niet. Europa Onbeperkt Prepaid Data Roaming eSIM (België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland) 1. Onbeperkte Data 0.5GB/1GB/2GB - (dagelijkse reset om de 24 uur, snelheid verlaagd naar 128kbps na overschrijding dataplan) 2. Onbeperkt 3GB/5GB/10GB/15GB/20GB High-Speed Data (snelheid gereduceerd tot 128 kbps na overschrijden data-abonnement) Deze eSIM is alleen voor data. Het bevat geen telefoonnummer om te bellen of sms-berichten te versturen. Let op: iPhones die in China worden verkocht ondersteunen eSIM niet en bepaalde mobiele telefoons die in Hong Kong en Macao worden verkocht ondersteunen eSIM niet. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de klantenservice, bij voorkeur voordat je boekt. Restitutie of annulering volgens GYG beleid. Je kunt eSIM installeren voordat je op reis gaat (voor je vlucht) of op je bestemming wanneer je het nodig hebt. eSIM kan maar één keer worden geïnstalleerd. VERWIJDER je eSIM NIET van je apparaat na een succesvolle installatie. Vervaldatum - 45 dagen vanaf de aankoopdatum.

eSIM Europe Vaste Data voor reizigers | 1GB - 30GB

eSIM Europe Vaste Data voor reizigers | 1GB - 30GB

- Dekking: 42 landen in Europa - Alleen data-abonnementen, exclusief lokale telefoonnummers - Nadat je geselecteerde data-abonnement opgebruikt is, data uit - Maak verbinding met het #1 lokale netwerk. - Ontvang je QR code en activeer deze direct. (We kunnen de QR-code binnen 12 uur versturen) - Hotspot: beschikbaar Let op de onderstaande handleiding voor installatie. https://europeesim.com/ios-installation-guide/#how-to-access-datahttps://europeesim.com/android-installation-guide/#how-to-access-data 1. De GYG QR code is niet de eSIM QR code. Controleer je e-mail voor de eSIM QR code, die binnen 1 uur wordt verzonden. 2. Compatibiliteit: Controleer of je apparaat compatibel en ontgrendeld is voordat je bestelt. Om de compatibiliteit kort te controleren, toets je *#06# in op je apparaat en controleer je of je IMEI of MEID wordt weergegeven. 3. Activeringspunt: Je data-abonnement start zodra je verbinding maakt met het lokale netwerk. Je kunt de QR-code scannen en de eSIM vooraf installeren. 24 uur wordt geteld als 1 dag en doorlopend geteld vanaf het activeringspunt van de dienst. 4. Vervaldatum: Het aangeschafte plan kan binnen 180 dagen na aankoop worden gebruikt. Omdat het een eenmalig prepaid data-abonnement is, zijn er geen automatische verlengingen of extra kosten zodra het is geactiveerd. Als je contact met ons wilt opnemen, kun je het eSIM World Team altijd vragen via hello@esimworld.net. 1. Kan ik deze plannen overal in Europa gebruiken? - eSIM Europe-plannen werken overal in 42 Europese landen. We selecteren en bieden de beste data-abonnementen die de beste regionale dekking bieden. 2. Moet ik een eSIM bestellen en activeren voordat ik op reis ga? - Je kunt een eSIM kopen wanneer het jou uitkomt, één dag voor je reisdatum of bij aankomst op je bestemming. Houd er bovendien rekening mee dat je apparaat verbonden moet zijn met een Wi-Fi- of een mobiel datanetwerk om de eSIM te kunnen installeren. 3. Zijn er mobiele apps die niet toegankelijk zijn als ik de eSIM-plannen gebruik? - Houd er rekening mee dat als gevolg van het Hong Kong IP-adres dat wordt geleverd door dit eSIM-abonnement, de toegang tot beperkte diensten zoals TikTok problemen kan opleveren in de volgende landen: - Faeröer Eilanden - Guadeloupe - Albanië - Montenegro - Servië 4. Wat moet ik doen als ik geen QR code e-mail heb ontvangen? Het kan zijn dat je een typefout hebt gemaakt in het e-mailadres dat je ons hebt gegeven. Neem in dat geval contact met ons op via hello@esimworld.net, zodat we de e-mail zo snel mogelijk opnieuw kunnen versturen. 5. Hoe kan ik ondersteuning krijgen van het CS-team van eSIM World? -Om met ons in contact te komen, kun je het eSIM World Team altijd vragen via hello@esimworld.net.

eSIM Europa Vast Data & Gesprekken | 15GB & 30 GB

eSIM Europa Vast Data & Gesprekken | 15GB & 30 GB

Dekking: 52 landen in Europa Snelle data: 5G/4G LTE beschikbaar (5G in compatibele telefoons en zones) Onbeperkt bellen: Binnen Europese dekking Internationale gesprekken: Bel wereldwijd naar niet-EU-landen (alleen 30GB-optie) Topnetwerk: Maak verbinding met het #1 lokale netwerk Eenvoudige activering: Ontvang je QR code en activeer direct (verzonden binnen 12 uur) Hotspot: Beschikbaar op Installatiegids: iOS | Android Belangrijke opmerkingen: De GYG QR code is niet de eSIM QR code. Controleer je e-mail voor de eSIM QR code, die binnen 1 uur wordt verzonden. Controleer of je apparaat compatibel en ontgrendeld is. Toets *#06# om de IMEI of MEID te controleren. Je data-abonnement wordt geactiveerd zodra je verbinding maakt met het lokale netwerk. Installeer de eSIM vooraf. De service is doorlopend vanaf de activering. Het plan is bruikbaar binnen 180 dagen na aankoop. Geen automatische verlengingen of extra kosten na activering. Ondersteuning: Neem op elk moment contact op met het eSIM World Team via hello@esimworld.net. Veelgestelde vragen: Kan ik deze plannen overal in Europa gebruiken? Ja, eSIM Europe-plannen werken in 52 Europese landen met de beste regionale dekking. Moet ik een eSIM bestellen en activeren voordat ik op reis ga? Je kunt een eSIM kopen voordat je op reis gaat of bij aankomst. Zijn telefoongesprekken en sms'jes beschikbaar met het eSIM-abonnement? Ja, je kunt onbeperkt bellen. Een lokaal mobiel nummer wordt verstrekt via SMS bij activering. Het versturen van sms'jes is tijdelijk niet beschikbaar; het ontvangen van sms'jes is wel mogelijk. Kan ik opwaarderen als mijn data op is? Er is geen opwaardeerservice beschikbaar. Koop in plaats daarvan een nieuw eSIM-abonnement. Hoe kan ik ondersteuning krijgen van het CS-team van eSIM World? Neem contact op met het eSIM World Team via hello@esimworld.net.

Tórshavn Outdoor Escape Game: De verloren commandant

Tórshavn Outdoor Escape Game: De verloren commandant

Ga op avontuur in het spookachtige Tórshavn, waar je raadsels oplost en codes kraakt om unieke plekken en lokale verhalen te ontdekken, waarvan sommige door de lokale bevolking zijn vergeten. In dit enge stadsspel in Tórshavn volg je stapsgewijze instructies om griezelige verhalen te ontgrendelen over spookachtige plaatsen zoals Tinganes, de oude stad en de oude begraafplaats. Heb je zin in een spookachtige wandeling door Tórshavn? de app biedt nauwkeurige routebeschrijvingen door de stad. Speel in je eigen tempo. Voel je vrij om te pauzeren en je omgeving te verkennen wanneer je maar wilt. Nadat je de game hebt geboekt, ontvang je een e-mail met instructies voor het spelen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel spelen op hun smartphone. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als een groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt, of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de groep aan het einde ontmoeten.

Europa Premium Alleen Reisgegevens Bundel

Europa Premium Alleen Reisgegevens Bundel

ONMIDDELLIJKE LEVERING - KLAAR OM AAN TE SLUITEN - PREPAID - GEEN CONTRACT Dit is een eSIM die alleen gegevens bevat. Er wordt geen telefoonnummer bij geleverd. Scan gewoon de QR-code om de eSIM te downloaden en te gebruiken. Er zijn geen andere activerings- of registratiestappen nodig. Volledige beschrijving: Ervaar het ultieme gemak met onze Europe Special Data-Only Pack. Deze eSIM-oplossing is ontworpen voor reizigers die moeiteloos verbonden willen blijven en biedt een ongecompliceerde, probleemloze ervaring van begin tot eind. Directe levering en eenvoudige installatie: Bij aankoop ontvang je direct een QR-code. Scan gewoon de QR-code met je eSIM-compatibele apparaat om je eSIM te downloaden en te activeren. Er zijn geen extra activeringsstappen of registratie nodig. Naadloze connectiviteit: Na activering maakt de eSIM automatisch verbinding met de belangrijkste lokale mobiele netwerken in 38 Europese landen, zodat je kunt profiteren van 5G of 4G LTE snelheden. Geniet van volledige datasnelheden zonder dagelijkse limieten of throttling, zodat je betrouwbare en snelle internettoegang hebt wanneer je maar wilt. Flexibele datapakketten: Kies uit verschillende datapakketten die passen bij je reisbehoeften: 0,5 GB (7 dagen), 1 GB (14 dagen), 2 GB (20 dagen), 3 GB (30 dagen), 5 GB (30 dagen), 10 GB (30 dagen) en 20 GB (45 dagen). De geldigheid van je gekozen pakket begint op het moment dat je de eSIM downloadt en verbinding maakt met het netwerk, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je data-abonnement begint. Geen verplichtingen: Dit is een eenmalig prepaid pakket zonder automatische verlengingen en zonder contracten. Geniet van de vrijheid om je geen zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten of verplichtingen. Compatibiliteit en ondersteuning voor hotspots: De eSIM is compatibel met eSIM-telefoons en -tablets die niet carrier-locked zijn. Deel je verbinding met andere apparaten door de mobiele hotspotfunctie op je telefoon of tablet in te schakelen. Reis met vertrouwen: Of je nu door nieuwe steden reist, je favoriete content streamt of contact houdt met familie en vrienden, met onze eSIM heb je altijd en overal in Europa toegang tot het internet dat je nodig hebt. Blijf verbonden met het Europe Special Data-Only Pack en haal het meeste uit je reizen met naadloze, snelle internettoegang in meerdere landen.

Tórshavn: Reis aan boord van iconisch zeilschip

Tórshavn: Reis aan boord van iconisch zeilschip

Vanuit de haven in Tórshavn krijg je een unieke kans om de regeringsgebouwen op "Tinganes" te bekijken en te fotograferen. De route van de tocht is gekozen met het oog op de zeilomstandigheden en biedt een prachtig uitzicht op de kustlijn en de omliggende eilanden. De kapitein en zijn bemanning zorgen ervoor dat je tocht zowel comfortabel als veilig is. Het schip beschikt over een verwarmde en geventileerde passagiersruimte en moderne toiletten. Je krijgt water, koffie, thee en lokaal gebak aangeboden tijdens deze tocht.

Vraag: Faeröer eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Vraag: Faeröer eSIM Roaming mobiel data-abonnement

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke simkaarten en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met onze e-SIM-service. Na aankoop ontvangt u een QR-code die u op uw compatibele apparaat kunt scannen om de e-SIM te installeren waar en wanneer u deze nodig heeft. Kies uit een reeks datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen behalve XS ondersteunen e-SIM en volg onze instructies tijdens de fotosessie om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan deze naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als u problemen ondervindt bij het verbinden met het netwerk, raadpleeg dan onze handleiding voor het oplossen van zelfproblemen. Deze eSIM dekt ook 144 landen wereldwijd:Afghanistan, Albanië, Ålandeilanden, Armenië, Australië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, Bahrein, Bangladesh, Wit-Rusland, België, Bhutan, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brunei, Bulgarije, Cambodja, Canada, Tsjaad, Chili, China, Colombia, Congo (Democratische Republiek), Congo Republiek, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Cyprus (Noord), Tsjechië, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, El Salvador, Estland, Faeröer, Fiji, Finland, Frankrijk, Gabon, Georgië, Duitsland, Ghana, Griekenland, Groenland, Guam, Guatemala, Guernsey, Honduras, Hong Kong, Hongarije, IJsland, India, Indonesië, Ierland, Isle of Man, Israël, Italië, Japan, Jersey, Jordanië, Kazachstan, Kenia, Koeweit, Kirgizië, Laos, Letland, Liechtenstein, Litouwen , Luxemburg, Macau, Macedonië, Republiek Madagaskar, Maleisië, Malediven, Malta, Mauritius, Mexico, Moldavië, Monaco, Mongolië, Montenegro, Myanmar, Nauru, Nepal, Nederland, Nieuw-Zeeland, Nicaragua, Nigeria, Noord-Ierland, Noord-Cyprus, Noorwegen , Oman, Pakistan, Palestina, Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Filippijnen, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Réunion, Roemenië, Rusland, San Marino, Saoedi-Arabië, Schotland, Senegal, Servië, Seychellen, Singapore, Slowakije, Slovenië, Salomonseilanden, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Spanje, Sri Lanka, Swaziland, Zweden, Zwitserland, Svalbard en Jan Mayen, Taiwan, Tadzjikistan, Tanzania, Tonga, Tunesië, Turkije, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk ( VK), Amerikaanse Maagdeneilanden, Uruguay, Oezbekistan, Vaticaanstad, Vietnam, Wales, West-Samoa, Jemen, Zambia, Zimbabwe. Als uw gegevens op zijn? Simpel: koop gewoon een nieuwe e-SIM om op te waarderen. APN (Access Point Name): iboots Lokaal netwerk:Vodafone

Árnafjørður: Rondvaart met gids en vissen

Árnafjørður: Rondvaart met gids en vissen

Zeil dicht bij de kust van Mjóvin en geniet van een gevarieerd landschap met kloven en grotten. Kom meer te weten over de halfwilde schapen die op de steile hellingen grazen en houd je ogen open om lokale zeevogels te spotten, zoals papegaaiduikers, zwarte zeekoeten en stormvogels. Vaar naar een grot, als het weer het toelaat, voordat u geniet van een lichte maaltijd met het geluid van de zee en de vogels. Werp een vislijn uit voor de kust van Bergið en vang Atlantische kabeljauw en schelvis. Probeer daarna de prachtige Reyðfiskur te vangen, een rode variant van de Atlantische kabeljauw. U bent van harte welkom om de vis mee naar huis te nemen om een heerlijke maaltijd te bereiden. Steek de fjord over, vaar richting Lishøvdi en volg de westelijke kust. Vaar langs Kóphella en hoor verhalen over het leven aan deze kusten in historische tijden terwijl je leert over geologie, vogels, zeemilieu, aquacultuur, Faeröerse cultuur en keuken, evenals lokale verhalen en gebeurtenissen.

Vágar: eSIM Internet Data Plan voor hoge snelheid Faeröer

Vágar: eSIM Internet Data Plan voor hoge snelheid Faeröer

Vágar, een van de meest westelijke eilanden van de Faeröer, staat bekend om zijn dramatische landschappen, rijke cultuur en unieke natuurlijke schoonheid. Als het op twee na grootste eiland van de Faeröer biedt Vágar een prachtig landschap, met torenhoge kliffen, serene meren en pittoreske dorpjes. De warme gastvrijheid van het eiland en de mix van traditionele en moderne attracties maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zowel avontuur als ontspanning. Belangrijkste attracties Vágar heeft talloze bestemmingen die je gezien moet hebben. De Múlafossur waterval, een van de meest iconische bezienswaardigheden van de Faeröer, valt dramatisch in de oceaan vlakbij het charmante dorpje Gásadalur. Het rustige Sørvágsvatn meer, ook wel bekend als het "Meer boven de oceaan", biedt een surrealistische optische illusie waarbij het lijkt alsof het meer boven de zee zweeft. Het dorp Bøur biedt een prachtig uitzicht op de omliggende eilandjes en kliffen, en de traditionele Faröerse huizen met grasdaken zijn een schilderachtig gezicht. De Sandavágur kerk, bekend om zijn opvallende rode dak en prachtige architectuur, is een belangrijke culturele bezienswaardigheid. Wandelliefhebbers zullen genieten van de uitdagende maar lonende tocht naar Trælanípan, die een panoramisch uitzicht over het eiland en de Atlantische Oceaan biedt. Culturele en natuurlijke hoogtepunten De culturele en natuurlijke hoogtepunten van Vágar zijn echt indrukwekkend. Het rijke erfgoed van het eiland wordt weerspiegeld in de muziek, dans en keuken, met sterke invloeden van Scandinavische tradities. Festivals zoals het G! Festival en lokale culturele evenementen trekken bezoekers van over de hele wereld. Natuurliefhebbers zullen gefascineerd zijn door de diverse landschappen van Vágar, van ruige kustlijnen en dramatische kliffen tot serene meren en weelderige valleien. Het eiland heeft een subpolair oceaanklimaat met milde zomers en koele winters, waardoor het het hele jaar door een bestemming is. De nationale munteenheid is de Faeröerse króna (DKK) en reizigers vinden overal op het eiland uitstekende creditcardfaciliteiten. Verbindingsmogelijkheden voor reizigers Verbonden blijven op Vágar is naadloos met eSIM-technologie. Een eSIM biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele fysieke simkaarten, zoals eenvoudige online aankoop en activering, flexibele data-abonnementen en betrouwbare toegang tot 3G, 4G en opkomende 5G netwerken. Met een eSIM vermijd je het gedoe van het verwisselen van fysieke simkaarten en geniet je van een ononderbroken service, waar je ook naartoe gaat. Kies Vágar als je volgende reisbestemming en blijf moeiteloos verbonden met een eSIM van eSIM FOX. Onze eSIM's zijn ontworpen voor wereldwijde reizigers en bieden een slimme, probleemloze oplossing om online te blijven. Of je nu de natuurlijke wonderen van de Múlafossur waterval verkent of de schilderachtige schoonheid van het Sørvágsvatn meer, eSIM FOX zorgt ervoor dat je de connectiviteit hebt die je nodig hebt. Omarm de toekomst van reizen met eSIM FOX - de ultieme connectiviteitsoplossing voor je avontuur op de Faröer.

14 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Topattracties in Faeröer

Rondleidingen in Faeröer

Regio's in Faeröer

Andere activiteiten in Faeröer

Wil je alle activiteiten in Faeröer bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Faeröer

Gemiddelde beoordeling

4.9
(12 beoordelingen)