Fenix Food Factory

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Fenix Food Factory

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 211 beoordelingen

Prima rondleiding voor een eerste indruk van Rotterdam

Gids was vriendelijk en vertelde keurig over Rotterdam, de stad, haar inwoners en verleden. Persoonlijk had ik nog wel iets meer door de wijken, het park en langs meer kunst willen fietsen. Het afstappen van de fiets bij de markthal had mijn inziens niet gehoeven. De fietsen die we mochten gebruiken vond ik redelijk, koplamp, stuk net als de behuizing van de versnelling en een aantal hadden zeer zachte banden.

We hebben met Astrid een hele gezellige ochtend gehad!

Astrid wist op een hele fijne en enthousiaste manier veel over Rotterdam te vertellen, heeft ons mooie plekjes laten zien en had voldoende tijd om hier en daar even te stoppen om te kijken en foto´s te maken.

Genoten van prachtig Rotterdam o.l.v. geboren en getogen Rotterdammer Erik. Zijn kennis en liefde voor de stad maakte de fietstocht een geweldig mooie rit. Erik, bedankt!

Fijn om per fiets Rotterdam te leren kennen!

Leuke gids. We waren met 3 koppels, zelfde leeftijd en het was zeer aangenaam. Leuke bende. Het mocht zelfs wat meer kilometers zijn !!!

Een volledige, goed uitgelegde fietstocht door Rotterdam

Een hele fijne middag gehad, met een enthousiaste begeleider. Goede, volledige uitleg gegeven met een vleugje humor, helemaal top!