Ferragudo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Ferragudo: de beste attracties

Más actividades y cosas que hacer en Ferragudo

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Ferragudo? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Ferragudo

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.088 beoordelingen

Het was een leuke trip, we hebben zeker wel een 1 uur/ 1,5uur gekajakt. Best zwaar maar super cool! De gidsen waren ook behulpzaam, geduldig en informatief. Na het kajakken kreeg je de gelegenheid om vanuit de boot de zee in te springen en even te zwemmen. We hadden ook nog het gelukt dat we dolfijnen hadden gespot! Ik kijk er met veel plezier op terug. Belangrijk is dus om zwemkleding aan te hebben en een waterdicht tasje met je te dragen waar je je telefoon in kunt doen. Je krijgt namelijk de gelegenheid om fotos te maken wanneer je op bestemming komt.

Leuke boottocht en gaaf om de kust vanaf zee te zien. Hele mooie kliffen en grotten, waar geregeld wordt ingevaren. Bij slecht weer (ruwe zee) gaat tocht niet door. Was bij ons het geval, maar veiligheid boven alles. Zeer vriendelijke kapitein. Op de boot krijgt iedere passagier een zwemvest om.

Mooie boottocht, prima gids en zeer de moeite waard. Je moet er niet aan denken om dit in het hoogseizoen te doen. Dan is het helemaal een komen en gaan van bootjes en wordt het lastig een mooie foto te maken

mooie tocht langs de kliffen van de Algarve, zelfs even een moment gehad om te kunnen zwemmen. buiten dat was er een bar en toilet aan boord. al met al een erg plezierige trip.

We were with a large group on the big catamaran with Lorenzo and Cadimar and it was fantastic. Beautiful tour and great guides with lots of enthousiasme. Highly recommended