Datums kiezen

Ferrari-fabriek, Maranello

Ferrari-fabriek, Maranello: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

1. Maranello: Ferrari-museum en Fiorano Track Combo Eco Tour

Verrijk uw bezoek aan Maranello met een gecombineerde tour door het Ferrari-museum en de fabriek, en maak een exclusieve panoramische shuttletour op het circuit van Fiorano en langs de Viale Enzo Ferrari in Fabbrica. Volg je gids en ontdek de kenmerken en inhoud van het Ferrari-circuit, waar sinds 1972 race- en straatauto's worden getest, en van de Ferrari Citadel. Loop door de tentoonstelling van het steigerende paard, verdeeld in twee delen: een permanent en een tijdelijk. Bekijk de fabriek voordat je naar de Fiorano-baan gaat om ervaring op te doen, die wordt gebruikt om privétests uit te voeren, en een bus te nemen terwijl je luistert naar de geheimen en feiten die de gids onthult.

Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

2. Bologna: Ferrari VIP Experience met proefrit en museum

Leef een hele dag ondergedompeld in de Ferrari-legende. Deze ongelooflijke tour neemt je mee naar het Ferrari Museum in Maranello, waar je de kans krijgt om de geschiedenis van het steigerende paard opnieuw te beleven en de Ferrari F1 Simulator te ervaren. Gevolgd door een begeleide shuttletour door de Ferrari Citadel waarin de gids informatie zal delen over de fabriek, de geschiedenis van het circuit van Fiorano en de hele Ferrari Citadel, die nog steeds de originele toegangsdeur tot de fabriek heeft. Na deze reis door de geschiedenis van het merk is het tijd om de kracht van het steigerende paard te voelen! Geniet van een proefrit met een Ferrari in de straten van Maranello voor een onvergetelijke ervaring. Geniet ter afsluiting van de dag van een complete lunch in restaurant "Cavallino", door de gerenommeerde chef-kok Massimo Bottura.

Ferrari volledige dag

3. Ferrari volledige dag

Ga op een buitengewoon avontuur van een hele dag met de iconische Ferrari-legende. Geniet van een rondleiding aan boord van een panoramische minibus door de Fiorano-fabriek en het circuit en krijg exclusieve inzichten in het productieproces van Ferrari. Vervolg je reis naar het Enzo Ferrari Museum in Modena, waar het leven van de visionaire oprichter wordt gevierd. Om deze onvergetelijke ervaring compleet te maken, kunt u genieten van een heerlijke 2-gangenlunch in een charmante boerderij te midden van weelderig groen. Routebeschrijving Dit is een typisch reisschema voor dit product Stoppen bij: Museo Ferrari, Via Dino Ferrari 43, 41053, Maranello, Italië Bezoek aan het Ferrari-museum in Maranello Duur: 1 uur Stoppen bij: Ferrari Factory, Via Abetone Inferiore, 4, 41053 Maranello MO, Italië Privébezoek per bus in de Ferrari-fabriek en het circuit van Fiorano Duur: 1 uur Stoppen bij: Fiorano circuit, Via Gilles Villeneuve, 41042 Fiorano Modenese MO, Italië Privébezoek per bus aan het historische circuit van Fiorano Duur: 1 uur Stoppen bij: Ca' Del Rio resort S.r.l. Ristorante Hotel e Az.Agricola, Via Bassa Paolucci, 55, 41043 Formigine MO, Italië Lunch in een boerderij met 2 gangen inclusief water en wijn Duur: 1 uur Stoppen bij: Museo Casa Enzo Ferrari, Via Paolo Ferrari 85 Parcheggio video-sorvegliato Via Giuseppe Soli, 101, 41121, Modena Italië Bezoek aan het Enzo Ferrari House Museum in Modena Duur: 1 uur

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Ferrari-fabriek, Maranello: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Ferrari-fabriek, Maranello

Wil je alle activiteiten in Ferrari-fabriek, Maranello bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.