Fez

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fez: de beste attracties

Sitemap Fez

Wil je alle activiteiten in Fez ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fez

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.148 beoordelingen

De tour is leuk, je ziet en doet ontzettend veel. Vooral de woestijn en het slapen in het kamp is een geweldige ervaring. De communicatie is helaas niet zo goed. Als eerste hadden we een routebeschrijving gekregen voor een ophaalpunt, wat niet het juiste punt bleek te zijn. We kregen toen een redelijk onaardig bericht dat wij niet op de goede plek zouden staan, terwijl wij op de plek stonden die we hebben doorgekregen. Daarnaast is het nooit echt duidelijk wanneer je weggaat. Opeens moet je met veel haast je spullen pakken. Het was een stuk fijner geweest, als je van tevoren wist wanneer je weg zou gaan. Bij de lunches heb je soms geen andere opties dan het te dure restaurant waar je chauffeur je heen brengt. Bij de aankomst in Fez werd de bestuurder boos op ons omdat wij geen internet hadden en dus niet precies wisten hoe we bij ons hotel moesten komen. Al met al was het een hele leuke trip, maar vooral op het gebied van communicatie zijn nog veel verbeterpunten

Het vervoer was geweldig vanuit Fès naar Chefchaouen. De bijzonde vriendelijke chauffeur weet hoe hij moet reiden in Marokko en wil graag je bagage naar je accommodatie brengen. De gids Soukaina die erbij was voor de mensen die een dagtour deden was ook super vriendelijk en sprak goed Engels. Ze boden me aan om de volgende dag mee terug te rijden naar Fès, ik heb hier gebruik van gemaakt en zeker geen spijt van gehad. Ik raad dit aan iedereen aan.

De tour was fantastisch, en alles was goed geregeld! Enige minpunt, en daarom dus ook geen 5 sterren, was het hotel in Tinghir. Dat was een tikje gedateerd, maar dat was niet erg, alleen de schoonmaak was dat ook. En dat was wel erg! Tip voor de organisatie om daar een alternatief voor te vinden, want wij waren niet de enige die dat als minpunt ervaarden. Verder (nogmaals) niets dan lof!

Dit was een geweldige tour. Mijn gids Kamil wist me veel te vertellen. Alle highlights zijn voorbij gekomen. Ik kan dit iedereen aanraden die de echte authentieke Fes ervaring wil beleven. This was a great tour. My tourguide Kamil knows a lot to tell. Kamil showed me every highlight. I can recomed this to everyone who want the real authentic Fes experience Shukraan

We really enjoyed this tour, especially the night in the Sahara with a beautiful sunset and sunrise the next morning! Our driver Mustafa was really nice and helpful if we wanted to stay somewhere longer and skip something else. You spend a lot of time driving, but the view is wonderful and you see a lot of the country in a short period of time!