Fifth Avenue

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Fifth Avenue

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.033 beoordelingen

Zijn zowel overdag als in de nacht er in geweest. Genoten van het prachtige uitzicht. In de nacht kan je helaas geen mooie foto’s maken. Heel teleurstellend. De informatie displays en de lampen weerspiegelen in de ramen. Kan men heel simpel oplossen door in de nacht licht werende schermen te plaatsen. Heel vriendelijk personeel.

Wij hadden een hele leuke tourguide genaamd Samantha. Ze had veel kennis over NYC en kon goed vertellen. Ook gaf ze voldoende tijd om de plekken te bezien en om foto's te maken. Leuke meid! Wij hadden al veel plekken gezien in NYC, dus tijdens de tour hebben wij geen nieuwe plekken gezien.

Goed bezoek, zorg dat je er bent als museum open gaat.

Met de tickets inderdaad voorrang bij entree. Wel zorgen dat je er bent voor 10 uur, dan is er geen toegangsdosering (ook m.b.t. voorrangskaarten). Mooie tentoonstelling van Giogometti, gebouw zelf is natuurlijk al een beleving op zich zelf.

Our guide, Tom, knew everything about the city and we have seen a lot of citysights. It looked like it that he still loves and enjoys talking about the city after around 6 years he does this tour!

Prima manier om goede indruk van stad te krijgen

Personeel met veel en relevante info over de stad. Intercom werkte prima met goede comfortabele in-ear koptelefoon. Altijd genoeg plaats inde bus (ook boven).