Dalí-Museum privébezoek en overheerlijke Catalaanse Lunch

Dalí-Museum privébezoek en Catalaanse Lunch

Vanaf € 190 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Live gids
Spaans, Engels, Japans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek het Dalí-Museum waar een geweldige verzameling surrealistische kunst te vinden is
 • Leer meer over het leven van Salvador Dalí
 • Bekijk de sieradenverzameling van het museum en ontdek een minder bekende kant van Dalí als sieradenontwerper
 • Geniet van een lunch met heerlijke Catalaanse cuisine
 • Wandel door de oude stad van Figueres en leer meer over zijn meest belangrijke gebouwen
Overzicht
Sta versteld van een ongelofelijke verzameling surrealistische meesterwerken bij het Dalí-Museum op deze tour vanuit Barcelona. Bezoek Figueres, Dalí's geboorteplaats en locatie van het prachtige museum voordat je geniet van een heerlijke Catalaanse lunch
Wat te verwachten
Het Dalí-Museum ligt in Figueres, geboorteplaats van kunstenaar Salvador Dalí (1904-1989), en opende in 1974 haar deuren. Een oud theater werd veranderd in een museum waar kunst van alle creatieve fases van Dalí tentoongesteld wordt, van zijn eerste surrealistische creaties tot zijn latere jaren.

Jij en jouw gids zullen in minder dan één uur van Barcelona naar Figueres reizen per hogesnelheidstrein. Bij aankomst zul je van het treinstation naar het centrum van de stad gaan per bus. Dan neem je een wandeling door de oude stad van Figueres naar het Dalí-Museum en Theater.

In dit geweldige museum krijg je een begeleide tour van ongeveer 1,5 uur lang. Bij de tour zit ook een bezoek aan Dalí's sieradenmusem waar ongelofelijke stukken te zien zijn van Dali's tijd als juwelen ontwerper.

Na de tour van het museum loop je door een paar van de belangrijke straten van Figueres' oude stad op weg naar een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke lunch met lokale Catalaanse specialiteiten.

De cuisine van deze regio is heel uitgebreid, zeevruchten van het Middellandse Zeegebied worden gecombineerd met traditionele binnenlandse recepten. Voordat je van jouw authentieke en heerlijke lunch geniet vertelt jouw gids je het verhaal achter een aantal van de meest indrukwekkende en diverse gebouwen langs de hoofdweg van de stad, La Rambla.

Nadat je Dalí's meesterwerken verkend hebt en genoten hebt van deze heerlijke maaltijd stap je in de hogesnelheidstrein terug naar Barcelona.
Inbegrepen
 • Vervoer van en naar Figueres per hogesnelheidstrein
 • Ticket voor Dalí Theater en Museum met begeleide tour
 • Ticket voor Sieradenmuseum
 • Traditionele Catalaanse lunch
 • Gids
Trefpunt

Ontmoet jouw gids bij de voordeur van het McDonald's restaurant in het Barcelona Sants treinstation (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Laat ons alstublieft van tevoren weten of je voedselallergieën of voorkeuren (vegetarisch enz.) hebt. Comfortabele wandelschoenen zijn aan te raden.

Vanaf € 190 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Pyrene Spanish & Leisure Tours

Product ID: 31866