Belevingen in
Filopappou

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Filopappou

Wil je alle activiteiten in Filopappou ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.385 beoordelingen

Ik hield van deze ervaring. Zonder gids zou mijn reis naar de Akropolis hebben gevoeld als een lege toeristische attractie. Deze gids was uitzonderlijk. Ik was continu onder de indruk van haar kennis, expertise en professionaliteit. Ik stelde het ook erg op prijs dat ik zenders voor de audio kreeg. Ik kon haar horen zonder aan haar zijde te blijven plakken. Het was echt fantastisch. Precies waar ik op hoopte en overtrof de verwachtingen. Mijn enige klacht is dat ik iets meer gedetailleerde aanwijzingen naar de ontmoetingsplaats op prijs had gesteld. Het was niet duidelijk waar ik heen moest na het verlaten van de metrohalte, en ik eindigde enkele minuten op de verkeerde plaats, omdat ik geen Grieks las en ik geen wifi / netwerk had toen ik weg was van mijn hotel.

Annie is een zeer ervaren tour guide. De tour was fantastisch. We zijn op op de heuvels rondom de Acropolis geweest om wat te leren over de geschiedenis. De tour guide vertelde het op een makkelijke manier en met leuke voorbeelden. Ook maakte de tour guide leuke grappen tussendoor, wat ervoor zorgde dat we zo door de tijd heen waren. Ook na de tour die eindigde op de Acropolis hadden we nog ruim de tijd om rond te lopen. Bedankt voor de unieke ervaring.

Het was vandaag onze eerste dat in Athene, we hadden gelijk een e bike tour voor de avond geboekt. Wat was dit een goede keuze. Nathalie heeft ons een geweldige tour gegeven door de leukste plekken van Athene. Het was gezellig, grappig en leerzaam. Wat een humor! We wisten gelijk waar alle gezellige plekken waren en wat mooie musea ed zijn. Dankje wel voor de heerlijke avond! Zeker een aanrader om hier een ebike tour te gaan volgen!

Great experience and a good way to explore the city.. major highlights are visited and tips at the end of nice places to go to.. Thanks again Nathalie, for being our guide!

With guide DIMOS very good bike trip with a lot of explanation about Athens, Greece en his own Greek family live. You should do a bicycle tour!!