Financial District, Manhattan
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Financial District, Manhattan: tours & tickets

Financial District, Manhattan: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in New York

Bekijk alle 539 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Financial District, Manhattan

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 9.602 beoordelingen

fantastisch ondanks 1 uur 30 minuten wachten op 2! andere gasten

Helaas de hele ochtend weg door onnodig wachten(vliegtuigen wachten ook niet 1uur 30 minuten op 2 gasten),en Europa ligt niet naast de deur in dit verband.De tourleader probeerde iets goed te maken door goede info te geven voor mooie foto's te maken en de juiste wacht-rij in te gaan,desondanks een ieder uit deze groep had meer uit de dag kunnen halen.

Ontzettend fijn houvast en goed geregeld.

Het is gewoon makkelijk in gebruik en je hebt het dan alvast maar geregeld. Enige minpuntje is - maar kan ook aan mij liggen - dat er niet bij staat dat je bijvoorbeeld bij Rockefeller center een tijd moet reserveren. Dat wast bijvoorbeeld toch drie uur wachten, maar die hebben we natuurlijk ook weer goed gevuld. Dat is niet moeilijk in New York.

New York CityPASS®: 6 topattracties tot 42% voordeliger Beoordeeld door

Erg indrukwekkend en zeer de moeite waard!

Onze guide vertelde indrukwekkend over de gebeurtenissen van 9/11. Hij was er zelf zo dichtbij die dag, waardoor zijn verhaal erg goed overkwam. Het museum was erg heftig, zakdoekjes aanbevolen, maar als je een goed beeld wilt krijgen van 9/11, dan zou ik zeker deze tour boeken.

Ground Zero en 9/11 Memorial tour & optioneel 9/11 Museum Beoordeeld door

Onze gids Taureen boeide vanaf het begin tot het einde!

Vanaf onze ontmoeting tot het einde wist Taureen onze aandacht moeiteloos vast te houden. Ze vertelt goed, is persoonlijk, je kunt met haar lachen. Als ze vertelt, is en blijft het stil. Een topper!

Super interessant, fantastistische gids.

Onze 2 gidsen wisten over wat ze spraken, mensen die het gebeuren hebben meegemaakt zijn nu nog emotioneel. Super interessant en heel veel info maar ook menselijke verhalen.

Ground Zero en 9/11 Memorial tour & optioneel 9/11 Museum Beoordeeld door