Fira

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fira: de beste attracties

Sitemap Fira

Wil je alle activiteiten in Fira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Fira

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.899 beoordelingen

Een geweldige ervaring met een kleine groep!

Geen massale catamaran waar je met een man of veertig vijf uur lang alleen maar aan het zuipen bent, maar een fantastische ervaring met een man of tien, onder de zorgzame begeleiding van George en de rest van de crew. Je vaart vijf uur rond Santorini, met een bezoekje aan de warmwaterbronnen (niet echt warm!), Mesa Pigadia Beach (leuk snorkelen tussen de barracuda's en andere vissen, gevolgd door een barbecue Griekse stijl), en ten slotte Red Beach voor een laatste duik in het water. Onderweg kan je relaxen aan boord onder het genot van frisdrank, bier of Griekse wijn. Het is wel aan te raden om een extra handdoek mee te nemen!

Fantastische bustour, echt de moeite waard!

De gids was een sympathieke vrouw, die zowel Engels sprak, maar ook Spaans voor twee extra mensen apart. Ze was zeer vriendelijk en duidelijk en dit maakte de bustour nog beter. De leukste plekjes gezien van Santorini en speciaal een extraatje gehad van een prachtig uitzicht omdat we zo vriendelijk waren naar haar toe en met een kleine groep. Ook sympathieke buschauffeur gehad, die af en toe wel eens een grapje maakte. Zowel veel met de gids gedaan als vrije tijd gekregen om je eigen ding te doen. Wij waren enorm onder indruk en hebben een fantastische dag gehad!

Door de recensies ging ik ervan uit dat het een chaotische reis zou worden. Dit was echter niet het geval. Het was prima geregeld en echt een hele leuke boottrip met een grappige reisleider (Dada van boot 49). De vulkaan was ook geweldig om te zien. Het was wel zo’n 30 minuten naar boven lopen op onverharde paden. Dus als je slecht te been bent, is dit geen aanrader. Wij hadden gelukkig een bewolkte dag, waardoor dit prima te doen was en wij nauwelijks last hadden van de hitte. Echt een heerlijk dagje gehad.

Great experience. We had Stavros as our tour guide who was knowledgeable and friendly. Cool places he showed us and some cool wines. 1 wine really amazed, it was exceptionally good: Hatzidakis Vinsantos 2004.

Het was super leuk! Hele gezellige en leuke bemanning! Leuke muziek! Leuke stops om te zwemmen! Heel lekker eten een echte aanrader! Zeker dubbel en dwars het geld waard !