Thira
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Thira

Wil je alle activiteiten in Thira ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Thira

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.749 beoordelingen

Had een geweldige dag, met spectaculaire uitzichten en interessante historische informatie. Onze gids Lilly die uitstekende communicatieve vaardigheden en een enorme kennis van het eiland heeft. De chauffeur die je een veilig gevoel geeft op de uitdagende wegen en ook hoffelijk naar andere chauffeurs. Zowel Lilly als de chauffeur zijn een aanwinst voor het bedrijf. Ze gaven ons een heel speciaal gevoel en zorgden heel goed voor ons. Als de oudere van de groep voelden we ons helemaal niet gehaast. We zouden deze tour ten zeerste aanbevelen.

Perfecte dag op Santorini! We bezochten veel van de lokale hoogtepunten en genoten zelfs van het strand! Onze gids was informatief zonder te veel te praten. Het was heerlijk om de dag met haar door te brengen. Onze buschauffeur was uitstekend! De voertuigen waren erg leuk. Beveel deze excursie ten zeerste aan!

Lily was een fantastische gids. De tour is zeer goed uitgebalanceerd met verschillende interessante informatie over het eiland. Het zou leuk geweest zijn om meer tijd te hebben gehad om de privébus te bereiken na de zonsondergang in Oia. Maar desondanks kunnen we alles binnen het tijdsbestek zien.

Echt een leuke reis naar een prentenboekeneiland. Ja, het was vermoeiend en ja, de reis was lang, maar ik wist waar ik aan begon en het was het voor mij meer dan waard. Prachtig uitzicht, geweldig weer en een uitstekende gids maakten de dag rond.

Christina was een heel goede gidse. Het was een leuke dag Een minpuntje : De wijnproeverij was voor mij geen topper : 3 bodemjes wijn die volgens mij veel te duur was