Belevingen in
Fisher Towers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Fisher Towers: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

1. Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

Geniet van een begeleide raftingtour voor alle leeftijden en ervaringsniveaus langs de Colorado-rivier. Vertrek vanuit Moab en breng een halve dag door met het navigeren door stroomversnellingen van klasse 1 of 2 omringd door indrukwekkende rotsformaties. Laat je ophalen in Moab en ontmoet je professionele gids. Kleed je aan met de nodige raftuitrusting en luister naar de veiligheidsinstructies van je gids. Ga dan op een wild avontuur langs de Fisher Towers en het Professor Valley-gedeelte van de rivier. De reis is ongeveer 7 mijl en je zult zeker in een aantal spetterende stroomversnellingen terechtkomen. Selecteer de optie inclusief lunch om tijdens uw tour te genieten van een maaltijd in buffetvorm. Aan het einde van de reis brengt de shuttle je terug naar Moab.

...
Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

2. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

Begin je dagtour met een pick-up van je hotel in Moab. Rijd naar het prachtige Canyonlands National Park en breng de ochtend door met het verkennen van de afgelegen gebieden van het Island in the Sky-district van het park in een 4x4-voertuig. Volg de White Rim Trail en rijd langs de smalle haarspeldbochten van de Shafer Trail. Bekijk ongelooflijke rots- en fossiele formaties en stop onderweg voor fotomomenten. Geniet na je autorit van een picknicklunch aan de oevers van de Colorado-rivier. Bewonder het majestueuze uitzicht op de rivier en de omliggende canyons. Sluit je tour af met een adrenaline-gevulde raftingtrip op het Fisher Towers-gedeelte van de Colorado-rivier. Geniet van wildwaterplezier, begeleid door professionele riviergidsen. Aan het einde van je rafting-ervaring kun je ontspannen op het strand terwijl je gidsen zich voorbereiden op de korte rit terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

3. Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

Maak de reis van je leven over de Colorado-rivier op een 6-persoons peddelvlot door enkele van de meest sublieme landschappen in de Verenigde Staten. Absorbeer de grootsheid van stijgende rode rotskloven terwijl je door het water spettert met een vermakelijke deskundige gids. Rijd over de schilderachtige HWY 128 naar het startpunt van je avontuur en ontvang een uitgebreid veiligheidsgesprek voordat je door spannende klasse II/III stroomversnellingen bij Fisher Towers gaat raften. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je geniet van een lunch op een prachtig strand naast de rivier, voordat je weer een onvergetelijke raftingreis maakt door het ongelooflijke rode rotslandschap.

...
Moab: Colorado River en Fisher Towers Halve dag Raftingtour

4. Moab: Colorado River en Fisher Towers Halve dag Raftingtour

Geniet van het beste van de Colorado River en Fisher Towers tijdens deze rafting tour van een halve dag. Sluit je aan bij de ochtenddeelnemers en breng de middag door met andere Rafters terwijl je langs de meest opwindende rivier van Utah vaart. Begin vanuit Moab, Utah, en ga dan met je gids richting de rivier. Rijd naar Onion Creek of Rocky Rapid en lanceer het water in. Bestudeer kort de veiligheidsprocedures en bespreek de nodige raftingvaardigheden. Nu is het tijd om het water in te slaan! Ga de rivier af en geniet van het uitzicht op de majestueuze Fisher Towers voordat je het onmiskenbare geluid van wildwater hoort. Vaar over stroomversnellingen en ervaar veel extra spatten voordat je terugkeert naar Moab.

...
Moab: Colorado Rafting-tour van een hele dag

5. Moab: Colorado Rafting-tour van een hele dag

Begin je tour langs de schilderachtige weg 128. Je gids geeft je informatie en laat je onderweg verschillende rotsformaties zien. Bewonder het uitzicht op de hoge wanden van de kloof en de bergen van La Sal in de verte. Na een veiligheidsbriefing begint je avontuur terwijl je het uitzicht bewondert en geniet van de rit door de stroomversnellingen. Je gids geeft je meer informatie over de gebieden die je langs de rivier passeert en de namen die aan elke stroomversnelling zijn gegeven. Als je eenmaal in Rocky Rapids bent aangekomen, zal je gids de lunch klaarmaken en na de lunch kun je de Colorado-rivier afdalen door nog een paar stroomversnellingen en je een weg banen naar de kloof. Geniet van de laatste paar mijlen binnen de muren van de kloof voordat je terugkeert naar Moab.

...
Colorado River Fisher Towers Dagelijks Raften Avontuur

6. Colorado River Fisher Towers Dagelijks Raften Avontuur

Ervaar het meest populaire Moab-raftgedeelte van de Colorado-rivier tijdens een raftingavontuur van een hele dag. Je krijgt de keuze uit vlot of kajak en ervaart een prachtig landschap dat gunstig dicht bij de stad ligt, waardoor je meer tijd op de rivier hebt en minder reist. Na het inchecken bij het Moab-kantoor, ga je naar de rivier. Een korte rit brengt u naar de lanceerplaats bij Onion Creek. Hier zullen uw gidsen de veiligheidsprocedures beoordelen en de nodige raftvaardigheden bespreken. Nu is het tijd om het water op te gaan! Je wordt getrakteerd op uitzicht op de majestueuze Fisher Towers voordat je het onmiskenbare geluid van wildwater verderop hoort. Vlot door Onion Creek, Professor Creek, Cloudburst en Rocky Rapid. Terug op het water, ren Whites Rapid, geniet van het adembenemende landschap van de kloof en spring erin en zwem voor meer spetterende sensaties.

...

Sitemap Fisher Towers

Wil je alle activiteiten in Fisher Towers ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.