Fiumicino

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Fiumicino

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.367 beoordelingen

Taxirit met onaangename verrassing/ daarna wel goed opgelost

Voor transfer vanaf luchthaven van Rome naar ons cruiseschip in Civitavecchia had ik voor vooraf een transfer geboekt. Bij aankomst in Rome stond de chauffeur ons keurig op te wachten en samen met ander reisgezelschap liepen we naar de taxibus (chauffeur vervoerde voor oudere reizigers zelf de koffers). De nieuwe taxibus, voorzien van airco bracht ons in sneltreinvaart naar onze bestemming. Daar aangekomen wachtte "verrassing". Chauffeur wist niets van onze vooraf gedane betaling. Hij heeft nog met zijn taxibedrijf gebeld maar daar was niets bekend van onze betaling. Er zat dus niets anders op dan alsnog te betalen en een kwitantie te vragen (tip1: maak ook een foto van de nummerplaat taxi en/of de bestuurder). Direct daarna gebeld met Get-your-Guide en telefonisch alle uitgelegd. Moest foto van de kwitantie app-en/ mailen. Na thuiskomst bleek dat bedrag gelijk was teruggeboekt dus goed opgelost. Hadden gewoon pech/ Tip2: neem ook betalingsbewijs creditcard mee + tel.nr.

Zeer goede service, op afgesproken tijd aanwezig en goede auto.

Wij hebben zeer goede ervaringen met Getyourguide service. Op de dag van terugkeer naar huis was er staking van taxi's. De afgesproken tour ging gewoon door. Bij aankomst werden we opgewacht op het vliegveld, d.m.v. een naambordje, perfect! Bagage wordt in en uit geladen, in totaliteit zeker voor herhaling vatbaar. Zeer goede service.

taxi was er erg vroeg, waardoor lange tijd wachten op vliegveld.

Prijs in vergelijking met eigen taxi is niet erg aantrekkelijk en de wachttijd die daar bij hoort, zelf neem ik de volgende keer liever een taxi waarvoor ik 10 euro meer betaal maar het qua tijd beter kan afstemmen. Nu veel tijd aan wachten verloren.

Heerlijk om voor de deur van je hotel opgehaald te worden en afgeleverd te worden vlak voor de vertrekhal van het vliegveld. had een beetje meer interactie met de chauffeur wel leuk gevonden. Maar hij was niet erg spraakzaam.

Bij aankomst op Rome Leonardo is er verwarring omdat je een stuk moet lopen naar 3 en dan kolom is een pilaar met nr4 er op . Ja daar stonden twee dames met een lijst waar op onze naam. De omgeving is hectisch!!!!!!