Datums kiezen

Flamenco Alegría, Málaga

Flamenco Alegría, Málaga: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Málaga: flamencoshow Alegría

1. Málaga: flamencoshow Alegría

Ontdek een authentieke flamencoshow bij Flamenco Alegría. Zie traditionele dansen en hoor prachtige zang en gitaarspel uit Málaga, de hoofdstad van de Costa del Sol. Geniet van een optreden van de hele cast. Kijk hoe de dansers een korte scène uitvoeren voordat de zanger en gitarist hen op het podium vergezellen. Luister vervolgens naar een solo van de gitarist en zie hoe elke danser een solostuk doet dat een scala aan emoties uitdrukt, waaronder vreugde, pijn en melancholie. Terwijl je kijkt, kun je ontspannen met een drankje en traditionele tapas. Bewonder ongelooflijke en spontane optredens tijdens een magische ervaring.

Duik erin en ontdek: Flamenco in een interactieve reis

2. Duik erin en ontdek: Flamenco in een interactieve reis

Beleef een uniek artistiek avontuur, speciaal ontworpen voor alle doelgroepen. Terwijl je jezelf onderdompelt in onze ervaring, krijg je de kans om je initiatie in de flamencocultuur te verkennen en te beginnen via onze 5 interactieve schermen. Elk moment is zorgvuldig ontworpen zodat jij de flamenco op een volledig meeslepende manier kunt beleven. Een uur lang ben je meer dan alleen een toeschouwer: Interactief leren: Duik diep in de wortels en nuances van flamenco met ultramoderne interactieve schermen. Gepassioneerde gids: Onder begeleiding van een flamencoliefhebber krijg je inzichten en verhalen die de kunstvorm tot leven brengen. Praktische ervaring: ervaar zingen, dansen en maak met je handen verbinding met het ritme van flamenco. Gepersonaliseerde ervaring: de tour past zich aan de behoeften van het publiek aan, zodat iedereen, van beginners tot flamencoliefhebbers, een onvergetelijke ervaring heeft. Centraal gelegen: Gelegen in het hart van Málaga, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle bezoekers. Betaalbare prijzen en intieme groepen: met slechts € 20 voor volwassenen en € 15 voor kinderen is het een ervaring die veel waar voor uw geld biedt. Groepen zijn beperkt in omvang om een meer persoonlijke ervaring te garanderen, en een gepassioneerde gids begeleidt elke groep. De tour kan zowel in het Spaans als in het Engels worden uitgevoerd. Momenteel bieden we een specifiek schema aan, maar we zijn blij om meer mogelijkheden te bieden voor groepen en collectieven. Bovendien eindigt de ervaring rond 17:15 uur, wat perfect aansluit bij de show van 18:00 uur.

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Flamenco Alegría, Málaga

Wil je alle activiteiten in Flamenco Alegría, Málaga bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Flamenco Alegría, Málaga

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 656 beoordelingen

Een super spetterende show, ik stond versteld van de passie van de artiesten, explosief en vol emoties. De gitaarsolo was geweldig. Het diner daarvoor was perfect, op het terras (niet inbegrepen in de ticketprijs) is alleen aan te raden, maar je moet er een uur eerder zijn.Je kunt ook dineren in de evenementenruimte. Het personeel was erg hartelijk en enthousiast om aan elke behoefte te voldoen, zelfs tijdens de flamenco-uitvoering. Al met al een geslaagde avond. Dit moet je meegemaakt hebben om een reis naar Andalusië compleet te maken.

Moet toegeven dat ik als muzikant geen grote fan ben van flamenco. Dat gezegd hebbende, dit uur durende optreden had veel energie en pop van alle 5 artiesten (2 zangers, 2 dansers en een gitarist. Het was een smaakvolle herinnering voor ons. Zeker de toegangsprijs en een avondje uit waard.

Mooi show van een uurtje. Zou wel fijn zijn om info te hebben waarover de liederen gaan.

Bijzonder accurate show met 'proffessionele' dansers!

Prachtige Spaanse dans en muziek absolute aanrader!