Flamenco Barcelona SL

Flamenco Barcelona SL: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Barcelona: Theater Flamenco Zone B Tickets

1. Barcelona: Theater Flamenco Zone B Tickets

Ervaar de Flamenco Barcelona, ontvanger van de Travellers Choice Award 2020, beschouwd als een van de top tien van de beste attracties van de wereld, en ontvanger van het Certificaat van uitmuntendheid in 2016 en 2019. Geniet van de beste flamencoshows met comfortabele stoelen en vriendelijk personeel. Geniet van een magische flamencoshow op een historische locatie vanaf een fantastische achterbank. De stoelen bevinden zich in Zone B, in de middelste rijen van het theater, zodat u vrij uitzicht heeft op de show. Geniet van een spektakel met 6-8 flamencoartiesten van wereldklasse die live optreden. Bewonder de combinatie van dansen, gitaren en liedjes die plaatsvinden op een 19e-eeuws podium. Dit is een unieke kans om een uniek deel van de Spaanse cultuur te zien. Leun achterover en ontspan in een stoel die elegant en comfortabel is. Het personeel zal er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Barcelona: Entradas Teatro Flamenco Zone A Ticket met drankje

2. Barcelona: Entradas Teatro Flamenco Zone A Ticket met drankje

Geniet van een magische flamencoshow op een historische locatie vanaf een fantastische achterbank. De stoelen bevinden zich in Zone A, in de eerste rijen van het theater na de eerste twee VIP-rijen, zodat u vrij zicht op de show heeft. Geniet van een spektakel met 6-8 flamencoartiesten van wereldklasse die live optreden. Bewonder de combinatie van dansen, gitaren en liedjes die plaatsvinden op een 19e-eeuws podium. Dit is een unieke kans om een uniek deel van de Spaanse cultuur te ervaren. Leun achterover en ontspan in een stoel die elegant en comfortabel is. Het personeel zal er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De show ontving de Travellers Choice Award 2020 en wordt beschouwd als een van de 10% van de beste attracties ter wereld. Dit wil je niet missen als je in Barcelona bent.

Barcelona: tickets zone C Theater Flamenco

3. Barcelona: tickets zone C Theater Flamenco

Je geniet van een magische 1 uur durende flamencoshow op een historische locatie, vanaf een fantastische balkonstoel. De stoelen bevinden zich in zone C, aan de achterkant van het theater, op het balkon zodat je een duidelijk zicht op de show hebt. Neem deel aan een spektakel met 8 live optredens van wereldklasse flamenco-artiesten. Je bewondert de combinatie van dansen, gitaren, liedjes en percussie die plaatsvindt in een theater uit de 19e eeuw. Dit is een unieke kans om een uniek deel van de Spaanse cultuur te zien. Leun achterover en ontspan op een stoel die elegant en comfortabel is. Het personeel zal zijn best doen om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

  • Toegangstickets
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Flamenco Barcelona SL

Wil je alle activiteiten in Flamenco Barcelona SL ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Flamenco Barcelona SL

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 321 beoordelingen

Betoverend, meesterlijk.

De show heeft het effect van een leuke verrassing, kleine zaal en publiek. Een show van meer dan 35 min (1 uur of langer). De energie die vrijkomt bij de dansers is gewoonweg betoverend! De 15 euro voor een nieuwsgierige student als ik zijn nog wat duur, maar gezien de kwaliteit van de show is dat niet echt een klacht.

Zeer authentiek afgebeeld en een erg coole ervaring. Zeker een aanrader