Kies data

Florence Aanbiedingen

Florence Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

1. Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

2. Florence: Skip-the-Line Uffizi-rondleiding met kleine groepen

De Galleria degli Uffizi is een must-see bij een bezoek aan Florence. Gebouwd in 1560 en bekend als 's werelds oudste museum, werd het ontworpen door de beroemde renaissance-architect Giorgio Vasari. De groothertog van Toscane Cosimo I de Medici besloot het gezag van de Medici-familie te herstellen. Nadat Cosimo I de meeste van zijn rivalen had uitgeschakeld, gaf hij de rest een kantoor om hen in de gaten te houden. Uffizi betekent eigenlijk kantoren. Na zijn dood verloren zijn kinderen hun interesse in politiek. Zijn oudste zoon, Francesco I, bracht zijn privécollectie kunstwerken mee en maakte van de Uffizi zijn privémuseum. Bespaar tijd tijdens deze tour door de Uffizi, maar leer ook verhalen achter enkele van de meest opmerkelijke meesterwerken die in Florence bewaard zijn gebleven. Na uw rondleiding kunt u genieten van een drankje in de cafetaria op het terras van de Galleria degli Uffizi. Geniet van het unieke uitzicht over de stad, ontspan en maak foto's. Let op: de tour kan worden verplaatst of geannuleerd als de activiteit het minimum aantal deelnemers (2 personen) niet bereikt.

Florence: Pisa, Siena, San Gimignano en Chianti-ervaring

3. Florence: Pisa, Siena, San Gimignano en Chianti-ervaring

Begin 's ochtends met een rondleiding door Pisa. Neem de tijd om de kathedraal, de doopkapel, de monumentale begraafplaats en de beroemde scheve toren te bewonderen. Ga dan verder naar een typische wijnmakerij in de Chianti-heuvels op de hellingen van San Gimignano. Geniet van een Toscaanse lunch vergezeld van een lokale wijnproeverij. Ontdek na de lunch een van de mooiste middeleeuwse dorpen van San Gimignano, of het 'middeleeuwse Manhattan, waar u het doolhof van geplaveide straatjes, kleine pleinen en vele lokale ambachtelijke winkels kunt verkennen. Ga verder met een panoramisch uitzicht over het Chianti-landschap voordat je aankomt in Siena, waar je professionele gids je, indien gewenst, meeneemt naar de belangrijkste pleinen, van Piazza del Campo tot de kathedraal, door de mooiste confrontatie die dit kenmerkt stad. Kies aan het einde van de rondleiding voor wat vrije tijd om te genieten van een kopje koffie of een panforte (een typische lokale cake) en om te gaan winkelen. Uw terugkeer naar Florence zal een prachtige zonsondergang op de achtergrond hebben, wat zorgt voor een perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag in Toscane.

Florence: kathedraal, Duomo-museum en doopkapeltour

4. Florence: kathedraal, Duomo-museum en doopkapeltour

Bezoek de belangrijkste religieuze monumenten op het Duomo-plein met vooraf gereserveerde tickets in Florence. Concentreer u op de historische en culturele betekenis van de kathedraal van Santa Maria del Fiore en de aanvullende structuren, uitgelegd door een deskundige lokale gids. Begin je tour op het Duomo-plein. Leer meer over de kathedraal en de bouw ervan door de eeuwen heen en hoe deze het centrum van het religieuze leven van Florence werd. Profiteer van de kennis van uw gids om de relatie met de rest van de prachtige gebouwen op het plein te begrijpen. Bezoek de imposante kathedraal van Florence die de skyline domineert. Zie het als een artistiek wonder vanwege zijn grootte en zijn verbazingwekkende marmeren decoraties. Geniet van de schoonheid van onschatbare schatten van gotische en renaissancekunst. Krijg voorrang bij de toegang tot de achthoekige doopkapel van St. John, vooral bekend om zijn plafond versierd met gouden mozaïeken en zijn glimmende bronzen deuren, de zogenaamde Poorten van het Paradijs. Kijk naar het reliëf op de gedetailleerde panelen. Leer hoe dit niet de originele bronzen deuren zijn en dat de authentieke East Doors momenteel in het museum te zien zijn. Ga verder naar het Duomo-museum, waar ongelooflijke meesterwerken zoals de poorten van de doopkapel, de sculpturen van Donatello en de originele houten steigers van de koepel worden tentoongesteld. Je kunt urenlang door de displays dwalen, maar je gids zal zich concentreren op hoogtepunten zoals de Pietà van Michelangelo en andere prachtige kunstwerken. De laatste halte is de klokkentoren van Giotto, die u op uw gemak kunt beklimmen.

Florence: rondleiding door de koepel van Brunelleschi en het kathedraalmuseum

5. Florence: rondleiding door de koepel van Brunelleschi en het kathedraalmuseum

Verken de kathedraal van Florence samen met de koepel van Brunelleschi tijdens deze fascinerende tour met een live gids en skip-the-line toegang. Bezoek de top van de koepel, bewonder beroemde fresco's en leer de verhalen achter de grootste meesterwerken van het museum. Begin je tour door 463 treden te beklimmen naar het hoogste punt van de koepel van de Duomo van Florence om Zuccari en Giorgio Vasari's fresco van Het Laatste Oordeel te bewonderen - misschien wel het beroemdste fresco in Florence. Leer vanaf de top van de koepel van Brunelleschi over deze architectonische prestatie uit de renaissanceperiode en neem de stad Florence in je op. Binnen in de kathedraal van Florence bevindt zich het Opera del Duomo Museum, een tentoonstelling gewijd aan het behoud van de meest waardevolle kunstwerken van de Duomo. Kom binnen met skip-the-line tickets en duik in de geschiedenis met behulp van een professionele gids. Headsets zijn inbegrepen voor grotere groepen. Bezoek de Beeldengalerij en Salone del Paradiso (Hal van het Paradijs), een replica van de oude kathedraal van Florence en de meesterwerken die ooit de façade sierden. Zie Ghiberti's Poorten van het Paradijs en stel je deze bronzen deuren voor in hun oorspronkelijke huis in de doopkapel van Florence. Sta vol ontzag voor Michelangelo's The Deposition en leer de geschiedenis achter de Cantorias (Zingende Galerij) van Luca della Robbia, Donatello's Boetvaardige Magdalena, de Galleria del Campanile en de Galleria della Cupola.

Florence: Skip-the-Line Uffizi Gallery VIP-tour

6. Florence: Skip-the-Line Uffizi Gallery VIP-tour

Bekijk tijdens deze rondleiding door de Galleria degli Uffizi prachtige kunstwerken uit de middeleeuwen en de renaissance, een breed scala aan oude beelden in de gangen en prachtige architectonische elementen, waarvan vele zijn ontworpen door Giorgio Vasari. p> Verken de zalen van de galerij en bekijk werken zoals Botticelli's Geboorte van Venus, Caravaggio's Medusa, Michelangelo's Doni Tondo en tekeningen en schilderijen van Leonardo Da Vinci. Terwijl je je verwondert over de kunst, leer je over de kunst en kunstenaars die je in de collectie van de galerij vindt. Na je rondleiding ben je vrij om de rest van de galerij te verkennen zolang je wilt.

Florence: klimtocht door de koepel van Brunelleschi

7. Florence: klimtocht door de koepel van Brunelleschi

Sla de wachtrij over met deze rondleiding door de kathedraal van Florence en de beroemde koepel. Ontdek de geschiedenis achter de Duomo van Florence, de Cupola en Brunelleschi's vooruitstrevende innovaties op het gebied van engineering van dit wonder van 150 x 80 ft. Een deskundige gids onthult de schatten in de kathedraal van Florence - kunstwerken waaronder Dante Before the City of Florence van Domenico di Michelino, de beroemde klok van Uccello, bustes van Giotto en Brunelleschi en decoratieve werken van Donatello, Andrea del Castagno en Gaddo Gaddi. Ontdek binnenin een van de meest uitgebreide glas-in-loodramen van Italië. Terwijl je alle 463 treden naar de top van de koepel van Brunelleschi beklimt, zie je nog een meesterwerk van dichtbij: het beroemde fresco van Zuccari en Vasari. De dag eindigt met een panoramisch uitzicht over Toscane.

Florence: begeleide wandeling door modegeschiedenis en museumbezoek

8. Florence: begeleide wandeling door modegeschiedenis en museumbezoek

Laat je innerlijke fashionista verwennen tijdens een begeleide wandeling door Florence. Kom meer te weten over de connectie van de stad met haute couture en stap binnen in de iconische Gucci-tuin en het Salvatore Ferragamo-museum. Ontmoet je gids in het hart van Florence en ga op verkenning in het heden en verleden van de modewereld. Dwaal door geplaveide straten en over de indrukwekkende pleinen van de stad terwijl je hoort hoe Florence van een onbeduidend middeleeuws dorp uitgroeide tot de rijkste stadstaat van Europa, allemaal dankzij een eenvoudig zakelijk idee en het creëren van fantastische stoffen. Krijg inzicht in de legendarische modehuizen die deze stad hun thuis noemen, waaronder Enrico Coveri, Roberto Cavalli, Patrizia Pepe, Salvatore Ferragamo en nog veel meer. Bekijk vervolgens een van deze grote namen van dichtbij tijdens een bezoek aan de beroemde Gucci Garden. Beëindig je tour op een hoogtepunt en ga naar het oudste paleis in Florence, het Palazzo Spini Feroni. Stap binnen om het Ferragamo Museum te bezoeken en leer meer over de man zelf, Salvatore Ferragamo, en de rol die hij speelde in de geschiedenis van schoenen en internationale mode.

Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep

9. Florence: Uffizi & Accademia rondwandeling door kleine groep

Laat je deskundige lokale gids je wegwijs maken naar de meest indrukwekkende musea en bezienswaardigheden van de stad met skip-the-line toegang. De tour begint met een fascinerend bezoek aan de Accademia, waar je de geheimen achter de kolossale David van Michelangelo leert kennen. Ga vervolgens naar het Duomo-plein om de prachtige kathedraalgevel en de recordbrekende koepel van Brunelleschi te bewonderen. Wandel door het indrukwekkende Piazza della Signoria. De tour eindigt vervolgens met een geleid bezoek aan de Uffizi om meesterwerken van Leonardo, Botticelli en Michelangelo en anderen te bewonderen. Geniet van een adembenemend uitzicht op de Ponte Vecchio en de stad vanaf de bovenverdieping van het museum en vanaf het terras. Door de kleine groep van 10-12 personen kunnen de gidsen je een meer persoonlijke rondleiding geven waardoor je Florence beter kunt begrijpen. In een kleine groep leer je meer en haal je het meeste uit je ervaring.

Dom van Florence: tour baptisterium, kathedraal en museum

10. Dom van Florence: tour baptisterium, kathedraal en museum

Bezoek het religieuze centrum van Florence tijdens deze 3 uur durende rondleiding door het Baptisterium en de Kathedraal van Florence, met onder andere  de Toren van Giotto en het Museu dell'Opera del Duomo. Profiteer van voorrangstoegang tot de Kathedraal van Florence, een van de grootste en belangrijkste kerken ter wereld. De bouw begon in 1296 en werd pas in 1436 voltooid met de plaatsing van de magistrale koepel, ontworpen door Filippo Brunelleschi. Beklim de koepel zelf om 12 uur, kort nadat je gids vertrekt. Je bezichtigt het Baptisterium, gebouwd in de Florentijnse romaanse stijl en één van de oudste gebouwen in Florence. Daarna bezoek je het Museo dell'Opera del Duomo, waar originele meesterwerken uit het complex zijn samengebracht. Enkele van de belangrijkste werken die je zult zien zijn de  Piëta Bandini van Michelangelo en de originele Poorten van het Paradijs van Ghiberti. Het museum herbergt ook een van de grootste collecties van Donatello's werk ter wereld. Je kunt ook de klokkentoren, ofwel de Campanile van Giotto beklimmen om een indrukwekkend uitzicht op Florence te krijgen.

66 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 5

Veelgestelde vragen over Florence

Welke topattracties zijn een must-see in Florence?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Florence?

Andere activiteiten in Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 207 beoordelingen

Ik besloot op korte termijn dat ik de geweldige Brunelleschi-koepel van de Duomo van Florence zou willen beklimmen. Mijn reispartner kon het vanwege fysieke beperkingen niet proberen en ik dacht dat ik niet zou gaan. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, want het was de klim van 463 treden zeker waard als je het fysiek aankunt. Het is een unieke ervaring! Ik had het geluk een koele dag te hebben - ik zou het veel moeilijker vinden op een warme dag. De koepel is ontzagwekkend en het is moeilijk te geloven dat hij zelfs maar bestaat. Het uitzicht vanaf het buitenterras helemaal bovenaan is adembenemend. Op de een of andere manier wist ik niet dat er 3 niveaus van weergave zijn, 2 binnen de koepel en de 3e is buiten. Als je kunt, doe het dan zoals woorden niet kunnen beschrijven hoe opwindend het is!

The tour was amazing, visiting 2 small towns and 2 winery's! everything was well organised by Leonardo our bus driver and Sara our host. she knew a lot of facts about the wine and the area of Chianti. Definately recommend to others!

geweldige rondleiding! Je leert over chianti-wijnen en de proeverijen zijn heerlijk! Vooral de eerste!