Datums kiezen

FlorenceArchitectuur

Florence Architectuur: onze aanbevelingen

Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

1. Florence: tijdgebonden ticket met voorrangstoegang Uffizi

Verken de meesterwerken in een van de grootste musea ter wereld en profiteer van snelle toegang tot de wereldberoemde Galleria degli Uffizi in Florence. Bewonder de Italiaanse renaissancekunst van enkele van de grootste kunstenaars aller tijden. Zie schilderijen van Michelangelo, Da Vinci, Rafaël, Giotto, Cimabue, Tommaso Masaccio en vele anderen. Ga naar de meest gerenommeerde zaal van het museum en zie de prachtige collectie van Botticelli. Bewonder zijn 'Primavera' en 'De geboorte van Venus' en zie de geboorte van de godin die uit het schuim van de zee komt. Ontsnap aan de haast en drukte van georganiseerde groepsrondleidingen en verken het museum in je eigen tempo. Je kunt zo lang in het museum blijven als je zelf wilt. Om nog meer verbluffende kunst te zien, kun je ook tickets met voorrangstoegang voor het Palazzo Pitti en de Boboli-tuinen toe aan je tour toevoegen. Na afloop van je bezoek aan de Uffizi kun je het paleis en de tuinen in willekeurige volgorde binnen 5 dagen bezoeken.

Florence: ticket voor het interactieve Leonardo Museum

2. Florence: ticket voor het interactieve Leonardo Museum

Als je een nieuwe ervaring wilt proberen, een heel bijzonder museum wilt bezoeken, als je nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over Leonardo da Vinci, het grootste genie aller tijden, dan moet je het Leonardo Interactive Museum bezoeken. Neem deel aan een fantastische reis om zijn wereld te ontdekken, om meer te weten te komen over zijn uitvindingen en om de mooiste machines uit te proberen die in zijn codices zijn getekend. Het museum, dat zich al meer dan 20 jaar midden in het centrum van Florence bevindt, is geschikt voor iedereen vanaf 7/8 jaar en betrekt de bezoeker erbij, die de hoofdrolspeler wordt van een nieuwe en fantastische ervaring die echt interactief, interessant, leuk en stimulerend is. Je ervaart Leonardo's belangrijkste uitvindingen en ontdekt zijn studies in techniek, natuurkunde, anatomie en schilderkunst. Je zult ontdekken dat veel van zijn ontwerpen nu, meer dan 500 jaar later, nog steeds opmerkelijk relevant zijn. Binnen kun je de tank, de katapult, de wormschroef, de verticale schroef, de hydraulische zaag, de drukpers en vele andere machines en mechanismen uitproberen die zijn gemaakt naar Leonardo's ontwerpen in zijn beroemde codices. Om rijen bij de ingang te vermijden, worden museumtickets uitsluitend online verkocht, waar je de dag en het tijdstip van jouw bezoek kunt kiezen.

Florence: Michelangelo's David Skip-the-Line toegangsticket

3. Florence: Michelangelo's David Skip-the-Line toegangsticket

Ervaar de David van Michelangelo met een skip-the-line toegangsticket voor het Accademia Gallery Museum. Verken deze parel in Florence met toegang tot alle delen van het museum en een optionele audiogids. Dit museum bevat meer sculpturen van Michelangelo dan waar ook ter wereld. Nadat je de wachtrijen hebt overgeslagen, kun je meesterwerken ontdekken die zijn gemaakt door kunstenaars die tijdens de Renaissance in Florence woonden en werkten, waaronder Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello en vele anderen. Als u de audiogidsoptie selecteert, sluit u uw hoofdtelefoon aan om tijdens uw verkenning meer te weten te komen over de hoogtepunten van het museum. Ga verder naar de vier gevangenen en de San Matteo in de hal van Michelangelo, een indrukwekkende kamer die wordt gedomineerd door de David. Ga naar het Museum van Muziekinstrumenten, waar u de piano kunt bewonderen die bekend staat als de oudste piano ter wereld, samen met de onschatbare Viola Stradivari, gemaakt voor grootprins Ferdinando Medici. Zorg ervoor dat u voor het einde van uw bezoek de gerenoveerde Gipsoteca Bartolini ziet, een showroom met sculpturen en bustes gerelateerd aan de sculptuur Lorenzo Bartolini.

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

4. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: wijnhuizentour Chianti met proeven van eten & wijn

5. Florence: wijnhuizentour Chianti met proeven van eten & wijn

Nadat je je gids hebt ontmoet en op de bus bent gestapt rijd je naar de Chianti-regio. Op weg naar de eerste wijnmakerij vertelt je gids interessante feiten en wetenswaardigheden over bezienswaardigheden langs de route. Bij de eerste 'cantina' van de dag word je verwelkomd door de wijnmakers. Na het luisteren naar een korte introductie over de geschiedenis van de wijnmakerij en de soorten wijn die daar worden gemaakt, kun je deelnemen aan een rondleiding langs de faciliteiten en de nabijgelegen wijngaarden. Leer alles over de wijnproductie, de materialen die worden gebruikt om de vaten te maken en wat er nodig is om te worden geclassificeerd als een Chianti Classico. Begin vervolgens met je eerste proeverij van 4 verschillende wijnen. Je krijgt uitleg bij elke wijn die je proeft, evenals enkele tips over hoe je van de wijn kunt genieten en de kwaliteiten ervan kunt begrijpen. De wijnen worden vergezeld van lokale snacks die in de regio worden geproduceerd, zoals kaas, brood, olijfolie en salumi. Stap in de bus en vervolg je reis naar de tweede wijnmakerij. Onderweg stop je bij een schilderachtig uitkijkpunt om het prachtige uitzicht op de heuvels van Chianti te bewonderen. Ontdek bij de tweede wijnmakerij de productiemethoden, wat uniek is aan hun wijnstokken en hoe het weer de druiven kan beïnvloeden. Verken de faciliteiten tijdens een korte rondleiding en wandel door de wijngaarden. Proef vervolgens nog een ronde van maximaal 3 wijnen, terwijl de lokale charismatische wijnproducent je vertelt over de eigenaardigheden van elke soort. Na wat vrije tijd keer je weer terug naar Florence.

Florence: rondleiding Galleria dell'Accademia

6. Florence: rondleiding Galleria dell'Accademia

Dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van Italië, zoals verteld door zijn betoverende kunst. Begin aan een rondleiding door de Galleria dell'Accademia in Florence en leer alles over de kunstenaars achter elk stuk. Bekijk de wereldberoemde David van Michelangelo met eigen ogen. Ontmoet je gids en betaal je toegangskaarten, en stap dan rechtstreeks de Galleria dell'Accademia binnen zonder in de rij te hoeven wachten. Begin uw inzichtelijke wandeling door de ongelooflijke collectie en ontdek majestueuze schilderijen van Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio en meer. Luister naar geheime verhalen over de kunstwerken en kunstenaars die in de galerij te zien zijn, evenals oude verhalen over de machtige Medici-familie. Begrijp waarom de Renaissance in Florence werd geboren en waarom deze familie zo belangrijk was voor Michelangelo. En kom natuurlijk dicht bij de reus David.

Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

7. Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een toegangsticket met tijdslimiet voor de Accademia Gallery. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, de David van Michelangelo, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Verken de galerij met een handige gids in pdf-formaat. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de rij bij de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om Michelangelo's standbeeld van David te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds de beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsmodellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Bekijk originele muziekinstrumenten van de Medici, waaronder 3 gemaakt door Stradivarius. Verken vervolgens de schildergalerijen van het museum en bekijk meesterwerken van schilders uit de middeleeuwen en de renaissance. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Uffizi-ticket & audiogids voor meesterwerken inbegrepen

8. Florence: Uffizi-ticket & audiogids voor meesterwerken inbegrepen

Vermijd de lange rijen en betreed de Galleria degli Uffizi in Florence en ga snel naar binnen met dit fast track-ticket. Geniet in uw tempo van het bezoek dankzij onze exclusieve audiocontent gemaakt door onze kunsthistoricus; de dag vóór uw bezoek ontvangt u een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze Mobiele Audio Applicatie op uw apparaten te downloaden; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen oordopjes mee te nemen. Op de dag van het bezoek ontmoet je een medewerker van de lokale partner voor de ingang, onder het standbeeld van Benvenuto Cellini langs de Loggiato, om je ticket in ontvangst te nemen en door de verplichte veiligheidslijn te gaan en je bent binnen Geniet van het gemak van het overslaan van zowel de wachtrij voor ticketkopers als de wachtrij voor het ophalen van tickets. Ontdek vervolgens een van de oudste musea van Europa met behulp van onze mobiele audiogids-applicatie. Maak een reis door de kunstgeschiedenis, van de middeleeuwen tot de Italiaanse renaissance. Bewonder meesterwerken zoals Botticelli's 'Geboorte van Venus', Caravaggio's 'Medusa' en het enige schilderij op hout gemaakt door Michelangelo. De Galerij beschikt over een waardevolle collectie oude beelden en bustes van de Medici-familie, die de gangen siert en bestaat uit oude Romeinse kopieën van verloren gegane Griekse sculpturen. Wij kijken er naar uit om u te verrassen met deze ervaring!

Florence: toegang Boboli-tuinen op een gereserveerd tijdstip

9. Florence: toegang Boboli-tuinen op een gereserveerd tijdstip

De tuinen strekken zich uit over een groot gebied en vormen een openluchtmuseum met grotten, grote fonteinen en antieke beelden uit de renaissance. Maak een van de vele wandelingen en ervaar hoe het leven aan het hof moet zijn geweest. De Grotta del Buontalenti is een kunstmatige grot gevuld met niet-natuurlijke stalactieten en stalagmieten, met beelden van schapen, herders en Romeinse godinnen. De grot bevindt zich vlak bij de ingang van de Boboli-tuinen en aan het einde van de Vasaripassage. 

Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio Guide

10. Florence: Michelangelo's David Priority Ticket & Audio Guide

Profiteer van ons ticket met prioriteit. U heeft het recht om naar binnen te gaan op de door u gekozen datum en tijd en u slaat de rij over om het ticket te kopen door onze gastheer voor het museum te ontmoeten met uw ticket voor u klaar. Onze Italiaans- en Engelssprekende gastheren laten u kennismaken met de veiligheidscontrolepoort. De dag vóór uw bezoek ontvangt u een WhatsApp-bericht met een herinnering voor het ontmoetingspunt en de instructies om onze meegeleverde mobiele audioapplicatie op uw apparaten te downloaden; vergeet niet je telefoon op te laden en je eigen oordopjes mee te nemen. Sluit nu uw oortelefoon aan op uw apparaat en geniet van onze exclusieve mobiele applicatie met audiogids om het genie van de grootste kunstenaar aller tijden, Michelangelo, te ontdekken via zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Accademia Gallery of Art. Bewonder binnen de originele David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in één stuk marmer is gebeiteld, en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die wint van Goliath en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de middeleeuwen en de renaissance. Ervaar daarnaast andere sculpturen van Michelangelo, zoals Prigioni (Gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren bedoeld voor het graf van paus Julius II, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum verder en bekijk beelden en schilderijen van andere renaissancekunstenaars zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. U kunt ook een bezoek brengen aan de ruimte gewijd aan de collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten. Deze collectie bevat een viool van Antonio Stradivarius die behoort tot het Medicean Quintet. Krijg de kans om een complete ervaring te hebben van het huis van Michelangelo's David en boek uw bezoek bij ons!

Beschikbare activiteiten

431 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 27

Andere activiteiten in Florence

Wil je alle activiteiten in Florence bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 12.069 beoordelingen

Dit is de tweede keer dat ik Walkabout Tours gebruik omdat de eerste keer zo geweldig was. Deze keer was Angela onze geweldige gids en Nicola was onze zeer efficiënte chauffeur. Toen mijn vriend met wie ik op tour was, zich aan het begin van de tour niet lekker voelde, was Angela zo aardig om bij ons te blijven en mijn vriendin te helpen een comfortabel café te vinden waar ze een beetje kon uitrusten. Over het algemeen was de tour interessant en ik vond het leuk om alle fascinerende feiten op te sommen die Angela met ons deelde.

In 1 woord een geweldige manier om de belangrijkste steden van Toscane te ontdekken en te proeven van elke stad. Daarnaast ontmoet je onwijs leuke mensen en kan je als je solo reist, genieten van de sfeer en de omgeving. Absoluut tot in de puntjes geregeld. Mijn complimenten voor de organisatie en voor voor onze Tour leidster uit Iran, ben alleen even haar naam vergeten.

We hebben erg genoten van de rondleiding. Ik hou vooral van Siena, een goed bewaard gebleven middeleeuws stadje. Mijn dochter houdt van de Toscaanse wijnmakerij. We hebben geluncht en wijn geproefd met het druivenveld en het middeleeuwse stadje San Gimignano in het zicht. De wijn was erg goed. De gelati in San Gimignano was ook geweldig!

Het was een fantastische dag! Onze gids was Angela en ze was heerlijk! Super deskundig en zeer interactief. Zij en onze chauffeur, Nicola, maakten de dag onvergetelijk! Zou aanraden!

Vriendelijk onthaal, ipad samsung, geweldig uitgelegd alleen spijtig dat de letters op het plan nergens te vinden waren in de kamers, was een beetje zoeken