Meer foto's

Vanaf € 38 per persoon

Bezoek aan de Uffizi Galerie met gids: 's middags

Product ID: 4435
Belangrijke Informatie
Duur
1.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de lange rijen over en verkijg directe toegang tot de Uffizi galerie
  • Verken meesterwerken uit de renaissance met een vakkundige gids
  • Bekijk kunstschatten van Michelangelo, Giotto, Da Vinci en meer
  • Zie Botticelli's beroemde "De geboorte van Venus" en "Primavera"
  • Slenter door de galeriën van Giorgio Vasari's prachtige 16de-eeuwse gebouw
Overzicht
Sla de lange rijen over bij de Galleria degli Uffizi in Florence en ontdek Italië's grootste kunstschatten met een deskundige gids. Zie meesterwerken van Michelangelo, Da Vinci, Giotto en bovenal Botticelli's meesterwerk 'De geboorte van Venus'.
Wat te verwachten
Ontdek een van 's werelds grootste kunstgaleries met dit skip-the-line ticket naar de Galleria degli Uffizi in het centrum van Florence. Het ticket geeft je directe toegang tot de indrukwekkende galerie gelegen in een prachtig 16de-eeuws gebouw ontworpen door Giorgio Vasari, op slechts een paar meter van de oevers van de Arno.

Bij binnenkomst in het museum zal je deskundige gids je werken laten zien van 's werelds meest gerenommeerde kunstenaars zoals Botticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Raffaello, Giotto, Cimabue, Masaccio, en anderen. Zie de beroemde meesterwerken "Primavera" en de "geboorte van Venus" van Botticelli.

Dit laatste schilderij is het icoon van het museum, dat de allegorie van de geboorte van Venus als de godin die uit de zee ontspringt afbeeldt. Het symboliseert het ideaal van schoonheid als uitdrukking van zuiverheid en spiritualiteit en is een meesterlijke uitdrukking van neo-platonische renaissance esthetiek die je verder ontdekt op deze exclusieve tour.

Ontdek samen met je gids de Galleria degli Uffizi met skip-the-line toegang en zie een aantal van de meest opmerkelijke werken van de Italiaanse meesters!
Inbegrepen
  • Skip-the-line entreeticket voor de Galleria degli Uffizi
  • Begeleide tour
  • Hoofdtelefoon om je gids duidelijk te kunnen horen (voor groepen van meer dan 15 personen)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Trefpunt: bij de Galleria degli Uffizi, entree voorbehouden aan bezoekers met reservering (deur 1). Piazzale degli Uffizi, 6, 50122 Florence. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De begeleiding wordt verzorgd door een professionele meertalige gids. De lokale gidsservice kan in twee talen verzorgd worden.
• Houd er rekening mee dat je met je Skip-the-Line ticket de wachtrij voor gereserveerde tickets overslaat, maar dat je nog steeds in de rij bij de security check moet staan
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (202 Beoordelingen)

Georganiseerd door

CAF Tour & Travel

Product ID: 4435