1. Italië
 2. Toscane
 3. Florence
 4. Toren van Pisa

Dagtocht van Florence en Pisa vanuit Rome

Product ID: 32112
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Ontdek de bakermat van de Renaissance op deze georganiseerde dagtocht van Pisa en Florence vanuit Rome. Geniet van het prachtige uitzicht op de Dom in Florence vanaf Piazzale Michelangelo, bekijk de Piazza dei Miracoli in Pisa en meer.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging

Inclusief ophaalservice

Je wordt afgehaald bij je hotel in Rome

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de bakermat van de Renaissance in Florence
 • Uitzicht op de Ponte Vecchio vanaf Piazzale Michelangelo
 • Bekijk Michelangelo's David in de Accademia
 • Ontdek de Dom en de doopkapel van Santa Maria del Fiore
 • Rijd door de pittoreske Arno vallei
 • Ontdek de de Piazza dei Miracoli (Plein der Wonderen) in Pisa
 • Bekijk de beroemde scheve toren van Pisa
Volledige beschrijving
Ga op onderzoek uit in de bakermat van de Renaissance tijdens deze georganiseerde excursie, privé of in een groep, en proef de artistieke atmosfeer van de middeleeuwse straten. Rijd door de prachtige Toscaanse heuvels die van Florence naar Rome lopen en geniet van het prachtige stadsgezicht vanaf het uitkijkpunt op Piazzale Michelangelo.

Bezoek ambachtelijke werkplaatsen en Renaissance paleizen, waar de herinneringen aan de Medici-familie duidelijk verbonden zijn aan de prachtige werken van beroemde artiesten zoals Michelangelo, Leonardo da Vinci en Botticelli.

Bezoek de Accademia en bekijk Michelangelo’s schitterende David, met aansluitend een bezoek aan de kathedraal Santa Maria del Fiore met de prachtige koepel van Brunelleschi. Ter afsluiting van dit indrukwekkende gedeelte van de stad zijn er nog de doopkapel en de klokkentoren van Giotto te zien.

Loop vervolgens naar de Piazza Della Signoria, wat beschouwd wordt als het echte hart van Florence. Na wat vrije tijd tijdens de lunch is het tijd voor een korte panoramische rondleiding op de Piazza Santa Croce, wat de laatste rustplaats is van grote artiesten zoals Michelangelo.

Rijd door het rijke Toscaanse landschap langs de Arno vallei naar de historische universiteit van Pisa, beroemd om zijn architectonische pracht. Bij aankomst word je te voet meegenomen naar de spectaculaire en toepasselijk genaamde Piazza dei Miracoli (Plein der Wonderen) om de beroemde scheve toren van Pisa te bekijken, die niet onder doet voor de bijzondere doopkapel en Dom.
Inbegrepen
 • Vervoer
Niet inbegrepen
 • Lunch

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Zorg dat je gemakkelijke schoenen draagt en denk erom dat het niet toegestaan is kerken te bezoeken met korte broeken, minirokjes of blote schouders

Vanaf € 195 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
3,5 / 5
gebaseerd op 13 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,2/5
organisatie
3,8/5
prijs / kwaliteit
3,5/5
veiligheid
4,5/5

Georganiseerd door

Best Travel Service

Product ID: 32112