Prachtig uitzicht op Florence vanaf Piazzale Michelangelo

Dagtocht van Florence en Pisa vanuit Rome

Product ID: 32112

Vanaf € 190 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Ophaalservice

Je wordt afgehaald bij je hotel in Rome

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de bakermat van de Renaissance in Florence
 • Uitzicht op de Ponte Vecchio vanaf Piazzale Michelangelo
 • Bekijk Michelangelo's David in de Accademia
 • Ontdek de Dom en de doopkapel van Santa Maria del Fiore
 • Rijd door de pittoreske Arno vallei
 • Ontdek de de Piazza dei Miracoli (Plein der Wonderen) in Pisa
 • Bekijk de beroemde scheve toren van Pisa
Overzicht
Ontdek de bakermat van de Renaissance op deze georganiseerde dagtocht van Pisa en Florence vanuit Rome. Geniet van het prachtige uitzicht op de Dom in Florence vanaf Piazzale Michelangelo, bekijk de Piazza dei Miracoli in Pisa en meer.
Wat te verwachten
Ga op onderzoek uit in de bakermat van de Renaissance tijdens deze georganiseerde excursie, privé of in een groep, en proef de artistieke atmosfeer van de middeleeuwse straten. Rijd door de prachtige Toscaanse heuvels die van Florence naar Rome lopen en geniet van het prachtige stadsgezicht vanaf het uitkijkpunt op Piazzale Michelangelo.

Bezoek ambachtelijke werkplaatsen en Renaissance paleizen, waar de herinneringen aan de Medici-familie duidelijk verbonden zijn aan de prachtige werken van beroemde artiesten zoals Michelangelo, Leonardo da Vinci en Botticelli.

Bezoek de Accademia en bekijk Michelangelo’s schitterende David, met aansluitend een bezoek aan de kathedraal Santa Maria del Fiore met de prachtige koepel van Brunelleschi. Ter afsluiting van dit indrukwekkende gedeelte van de stad zijn er nog de doopkapel en de klokkentoren van Giotto te zien.

Loop vervolgens naar de Piazza Della Signoria, wat beschouwd wordt als het echte hart van Florence. Na wat vrije tijd tijdens de lunch is het tijd voor een korte panoramische rondleiding op de Piazza Santa Croce, wat de laatste rustplaats is van grote artiesten zoals Michelangelo.

Rijd door het rijke Toscaanse landschap langs de Arno vallei naar de historische universiteit van Pisa, beroemd om zijn architectonische pracht. Bij aankomst word je te voet meegenomen naar de spectaculaire en toepasselijk genaamde Piazza dei Miracoli (Plein der Wonderen) om de beroemde scheve toren van Pisa te bekijken, die niet onder doet voor de bijzondere doopkapel en Dom.
Inbegrepen
 • Vervoer
Niet inbegrepen
 • Lunch
Wat je moet weten
• Zorg dat je gemakkelijke schoenen draagt en denk erom dat het niet toegestaan is kerken te bezoeken met korte broeken, minirokjes of blote schouders

Vanaf € 190 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (9 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Best Travel Service

Product ID: 32112