Florence
E-Bike-Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Florence E-Bike-Tours: Onze meest aanbevolen

Florence: e-biketour in kleine groep met Piazza Michelangelo

1. Florence: e-biketour in kleine groep met Piazza Michelangelo

Fiets door de stad Florence om de verborgen schatten te ontdekken van de geboorteplaats van de Renaissance. Luister naar boeiende verhalen terwijl je rondwandelt langs de vele belangrijke pleinen die Florence zo rijk maken aan geschiedenis en kunst. Ontdek het Palazzo Medici, dat het huis was van Cosimo de Oudere en de werkplaats van Donatello, Michelangelo en Botticelli. Bezoek vervolgens het Plein van de Republiek, een van de belangrijkste pleinen van Florence dat sinds de Romeinse tijd het centrum van de stad vormt. Breng ook een bezoek aan het Michelangeloplein, voor het beste panoramische uitzicht over de stad. Ontdek de boeiende geschiedenis van de stad die het leven schonk aan ongelooflijke kunstenaars en verbazingwekkende wetenschappers.

...
Van Florence: Toscaanse plattelandstour op een vintage Vespa

2. Van Florence: Toscaanse plattelandstour op een vintage Vespa

Ontmoet elkaar in de centraal gelegen garage voor uw kennismaking met een van de perfect gerestaureerde Vintage Vespa's. Je reisleider zal je uitrusten met een helm en wat basisinstructies en veiligheidsinformatie geven voordat hij op weg gaat naar deze opwindende rit door het platteland. Verlaat Florence in een kleine zwerm Vespa's en ga naar de vrijheid van de heuvels, volg de reisleider langs de rivier en een met bomen omzoomde laan naar een beroemd uitkijkpunt. Na poseren voor foto's met je Vespa en de geweldige skyline van Florence, geniet je van een beetje cultuur met een snel bezoek in een van de oudste kerken van Florence. Nu je je Vespa zelfverzekerder voelt, is het tijd voor wat meer uitdagende wegen terwijl je de drukte en het verkeer achter je laat en de smalle steegjes tussen kastelen en villa's in gaat, door oude olijfbomen en wijngaarden. Er zijn veel stops voor foto's en als twee mensen een Vespa delen, is er voldoende kans om de beurt te doen. Als het tijd is voor een pauze, geniet u van een prachtig uitzicht vanaf een privéterras en proeft u enkele van de beste prosciutto en kaas van Toscane met een glas Chianti. Bereid u dan voor op wat koppen terwijl u vakkundig de stad terugkeert terwijl u en uw Vintage Vespa een van de toeristische bezienswaardigheden van Florence worden.

...
Florence: elektrische fietstocht met wijn en lokale producten

3. Florence: elektrische fietstocht met wijn en lokale producten

Vaar comfortabel en moeiteloos op een elektrische fiets en bewonder de glorieuze nevenschikking van het landelijke Toscaanse landschap met de stedelijke levendigheid van Florence. Steek de prachtige heuvels van de regio over en arriveer uiteindelijk in het pittoreske stadje Fiesole voor een inzicht in de ontspannen, landelijke levensstijl. Ga verder langs rustige archaïsche wegen naar een charmante biologische boerderij. Bewonder het harmonieuze landschap, het klooster uit de Renaissance en proef zelfs enkele van de producten (niet inbegrepen). Bezoek de Piazzale Michelangelo en geniet van een onvergetelijk uitzicht over heel Florence. Bekijk de prachtige romaanse basiliek van San Miniato al Monte. Voordat je terugkeert naar waar de tour begon, zal een kleine Osteria je verrassen met wat wijn, vergezeld van een voorproefje van Florentijns eten.

...
Florence: privé elektrische fiets 2 uur durende tour door de heuvels

4. Florence: privé elektrische fiets 2 uur durende tour door de heuvels

Ontmoet je lokale gids en begin de ervaring aan boord van je elektrische fiets. Bewonder de Toscaanse heuvels via typische landweggetjes op een milieuvriendelijke manier. Geniet tijdens het rijden van een geweldig uitzicht over Florence en het omliggende platteland met zijn olijfbomen, cipressen en renaissancevilla's. Maak een stop bij het beroemde terras van Piazzale Michelangelo. Het uitzicht vangt het hart van Florence van Forte Belvedere tot Santa Croce. Bekijk de bruggen over de Arno, waaronder de Ponte Vecchio, de Duomo, het Palazzo Vecchio, de Bargello en de achthoekige klokkentoren van de Badia Fiorentina. Vervolg je avontuur richting de abdij van San Miniato al Monte. Eenmaal daar kun je genieten van een indrukwekkend uitzicht over Florence, zelfs hoger dan het prachtige Piazzale Michelangelo. Geniet van het panoramische uitzicht op de Duomo en het Palazzo Vecchio en bekijk de laatste overblijvende delen van de middeleeuwse muren die Florence ooit omringden. Proef ten slotte een heerlijke zelfgemaakte gelato in het historische centrum.

...
Toscane: e-biketour vanuit Florence met lunch

5. Toscane: e-biketour vanuit Florence met lunch

Geniet van een verandering van tempo en landschap en bekijk het echte Toscane op de fiets. Voel een koele bries door je haar, adem de frisse lucht in en ontspan terwijl je door vredige landelijke rondes fietst. Deze begeleide en volledig ondersteunde fietstocht op het Toscaanse platteland begint met je uit het drukke stadscentrum te vervoeren. In slechts 15 minuten sta je aan de poorten van het platteland van Chianti. Op 24-speed fietsen wordt u langs schaduwrijke wegen geleid die worden omlijst door oude olijfbomen en wijngaarden. Toscaanse heuveltoppen en villa's op een heuvel maken allemaal deel uit van de adembenemende panoramische uitzichten die u zult zien terwijl u door het hart van Toscane fietst. De lunch is een typisch Toscaanse maaltijd op een fascinerende locatie in de Chianti-streek, waar u ook de wijngaarden bezoekt en de wijnkelder bezoekt. Je leert de technieken van het produceren, rijpen, bewaren en bottelen van de wijnen en olijfolie (proeven wordt aangemoedigd). Na de lunch weer op de fiets voor de rit naar huis. Onderweg zijn verschillende stops inbegrepen voor fotomomenten en mogelijk een stop voor gelato-ijs, als de tijd het toelaat. Een shuttle brengt je uiterlijk om 17.00 uur terug naar het centrum van Florence.

...
Nachttour door Florence per elektrische fiets met gelato-proeverij

6. Nachttour door Florence per elektrische fiets met gelato-proeverij

Bekijk de Renaissance-monumenten van Florence vanuit een ander perspectief tijdens een nachtelijke tour per elektrische fiets. Bereik met gemak historische attracties en geniet van de aangename zomeravondbries. Steek in stilte historische bruggen over om een van de meest gevierde schilderachtige plekjes te bereiken. Bewonder de verbazingwekkende schoonheid van Florence vanaf het hoge uitkijkpunt Piazzale Michelangelo. Bekijk alle gotische en renaissancemonumenten en typische Lungarni-straten die langs de oevers van de rivier de Arno slingeren vanuit vogelperspectief. Bewonder de beroemde straatlantaarns die het licht op het water romantisch reflecteren. Steek terug naar de oude stad om de middeleeuwse steegjes te verkennen met de hulp van je gids. Bekijk de indrukwekkende koepel van Brunelleschi op Piazza del Duomo en bezoek 's werelds meest gevierde Franciscaanse kerk in de Basilica di Santa Croce. Ontdek een openluchtmuseum met beelden op Piazza della Signoria. Sluit de nacht af met het proeven van de beste gelato in de stad.

...
Vanuit Florence: Toscane per e-bike met lunch en wijnproeverij

7. Vanuit Florence: Toscane per e-bike met lunch en wijnproeverij

Ontsnap aan de drukte van het stadscentrum van Florence en geniet van een andere omgeving en wat frisse lucht tijdens een e-bike-tour door het omliggende platteland. Voel de lichte bries op je gezicht terwijl je een deskundige gids volgt over de glooiende heuvels van de Chianti-wijnlanden. Rij door prachtige olijfgaarden en bekijk de vruchtbare wijngaarden die enkele van de meest beroemde wijnen in Italië produceren. Krijg panoramische uitzichten op historische kastelen en villa's op een heuvel, totdat u stopt voor een lichte lunch in een lokale wijnmakerij. Proef enkele lokale wijnen voordat je doorgaat op weg naar een betere waardering voor het leven buiten de stad.

...
Florence: de hele dag elektrische fietsverhuur

8. Florence: de hele dag elektrische fietsverhuur

Bewonder Florence en zijn prachtige heuvels met nieuwe elektrische fietsen waarmee je met een kleine inspanning veel kunt zien. Iedereen die weet hoe hij moet fietsen, kan een prachtig avontuur aangaan, geholpen door het gemak van deze nieuwe technologie. Huur 's ochtends uw e-bike en breng de hele dag door met fietsen langs fietspaden en straten, genietend van het beste van de stad en het platteland rond Florence, met zijn adembenemende landschap en adembenemende uitzichten waarmee u uitzonderlijke foto's kunt maken. Enkele mogelijke opties van plaatsen om te bezoeken zijn hieronder opgesomd. Vanuit het stadscentrum bereikt u Fiesole Hill met een korte rit langs oude en rustige heuvelwegen. Bewonder Florence vanaf de top en adem de frisse lucht in. Daarna kunt u verder gaan langs de route die leidt naar het beroemde terras van Piazzale Michelangelo, waar u kunt stoppen om het onvergetelijke panorama te bewonderen dat de hele stad omvat. Klim nog een keer en bewonder de prachtige romaanse basiliek van San Miniato al Monte, voordat je afdaalt naar het hart van de stad langs een korte schilderachtige route die leidt naar de straten van de rivier de Lungarno. Baan je een weg naar het historische centrum, door de straten en prachtige pleinen waar alle emblematische monumenten van de stad te vinden zijn.

...
Florence 2,5 uur durende sightseeingtour per elektrische fiets

9. Florence 2,5 uur durende sightseeingtour per elektrische fiets

Het landschap rond Florence zit vol verrassingen, waaronder antieke villa's, kloosters, prachtige heuvels beplant met olijfbomen en wijngaarden, en adembenemende uitzichten. Tijdens deze elektrische fietstocht van 2,5 uur zie je niet alleen prachtige landschappen, maar bezoek je ook de plekken waar de grootste Florentijnse meesterkunstenaars en wetenschappers woonden en werkten. Ontdek de vestingwerken van San Miniato waar Michelangelo aan werkte en zie waar Leonardo da Vinci de Annunciatie schilderde, die nu wordt tentoongesteld in de Galleria degli Uffizi. Bekijk de Villa dell'Ombrellino en de Villa Il Gioiello die ooit de thuisbasis was van Galileo Galilei, de eerste moderne wetenschapper. Zie het Astronomisch Observatorium van Arcetri, waar Enrico Fermi, de vader van de kernfysica, samenwerkte met Albert Einstein. Een nieuwe elektrische fiets samen met een ervaren gids zorgen ervoor dat je bijna moeiteloos de schoonheid van deze plekken kunt bewonderen, in de schaduw van oude cipressen waar de lucht schoon is en de tijd lijkt stil te staan.

...
Florence: fietstocht met Medici-thema

10. Florence: fietstocht met Medici-thema

Ontdek de beroemdste dynastie in Florence met deze begeleide fietstocht met Medici-thema. Zweef door het historische centrum van Florence. Selecteer een groeps- of privéoptie. Kies ervoor om met een gewone fiets te rijden of minder te trappen met een e-bike. Ontdek wat er nog over is van de meest opmerkelijke leden van de Medici-familie, zoals Cosimo de Oudere, Lorenzo de Grote en Cosimo I. Bewonder het uitzicht op de rivier de Arno. Stop bij Ponte Vecchio, de oudste brug in Florence, die een geheime doorgang heeft die het Palazzo Vecchio (regeringspaleis) verbindt met Palazzo Pitti (een Medici-residentie). Duik in de magische sfeer van Oltrarno. Passeer de meest authentieke buurten van Florence, zoals Santa Rosa en Santo Spirito. Vind traditionele gerechten en lokale ambachtelijke winkels die nog steeds oude ambachten creëren.

...

Sitemap Florence

Wil je alle activiteiten in Florence ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Florence

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 80 beoordelingen

Heel fijne manier om de highlights te zien. Wij hadden een top gids die ook heel veel achtergrond info mee gaf, zeer interessant, ook voor onze beide tieners, Een echte aanrader !

Ileuke fietstocht heuvel op en af. De E-bike was daarom wel handig. De gids vertelde uitgebreid bij de verschillende stops over de gebouwen en de geschiedenis van Florence

Zeer iinformatieve tour, prima fietsen en hele bruikbare tips gekregen voor de rest van ons verblijf. We deden deze tiur op de eerste dag van onze 5 daagse stefentrip

Leuke tour met een gevatte en leuke gids die leuk en met humor ons alle mooie plekjes van Florence liet zien. Met een ebike rijdt je makkelijk de hele stad door.

Super leuke trip, met leuke weetjes over de stad. Het is fijn dat je op e-bikes fietst. De guide was gezellig !