Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Ervaar Florence by Foot - Rondleiding

Ervaar Florence by Foot - Rondleiding

Vanaf US$ 42,54 per persoon

Maak een wandeling door het hart van Florence en te leren wat maakt deze stad die bekend staat als de geboorteplaats van de Renaissance. Wander de labyrintische straatjes en ontdek de schoonheid met een leuke en deskundige gids.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Volg onze gidsen en leren wat Florence maakt zo'n stad van intriges
 • Wandel in Michelangelo en Da Vinci's voetstappen langs de Duomo en over de Pontevecchio
 • Meer informatie over de kunststromingen van deze stad van onze professionele gidsen
 • Ontdek de evolutie van deze stad uit de Romeinse tijd tot heden
Volledige beschrijving
Florence is een stad van lekkernijen, en lopen de straten is de beste manier om een ​​gevoel van zijn genoegens te krijgen. Natuurlijk onze gidsen nemen u mee naar de belangrijkste locaties in de stad, maar ze zullen ook met u delen de intriges, roddels en historische anectodes deze stad heeft de loer onder het oppervlak!

Florentijnen hebben een lange geschiedenis van grootheid. Van Michelangelo tot Da Vinci, hebben deze straten naar huis gespeeld om een ​​aantal van de meest invloedrijke denkers en makers van de moderne wereld. Wij zullen de historische en architectonische ontwikkelingen uit de Romeinse tijd te verkennen door de middeleeuwse eeuwen heen en in de Renaissance, toen Florence echt uitgegroeid tot wat het nu is. Mensen vaak van mening dat dit de geboorteplaats van de Renaissance, en we voelen dat u binnenkort zult begrijpen waarom. De romantiek en intriges van de straten zijn genoeg om een ​​persoon sprong te maken en pak een kwast!

Als we lopen door het centrum van deze door UNESCO Heritage Cities, stoppen we voor een verrassing "proeverij" om te leren over de culinaire en wijn aspecten van de rijke culinaire tradities van Florence. We zullen ook de Piazza della Signoria, met het stadhuis Palazzo Vecchio, met zijn enorme, Romaans, crenellated vesting-paleis. Het is een van de indrukwekkendste stadhuizen van Toscane! We stoppen bij de beroemde Duomo, de doopkapel en de "Gates of Paradise", evenals de ansichtkaart perfecte Pontevecchio. Dit icoon van onze stad zal u verbazen met zijn grandeur en schoonheid! Zorg ervoor om te stoppen en hebben een gelato in een van de ongelooflijke winkels langs de straten! Er zijn tal van andere schatten te ontdekken langs onze weg, en onze gidsen zullen ervoor zorgen te wijzen op elk en leg het belang ervan en de geschiedenis voor u.

Tot slot komen we aan bij de bekende winkelstraten van de Oltrarno, die een deel van het historische centrum van Florence, en staat bekend om zijn prachtige handgemaakte ambachten. We vertrekken wegen hier, en ik hoop dat je hebt ontdekt wat onze stad iets heel bijzonders maakt. Ciao!
Inbegrepen
 • begeleide wandeling van Florence City Center <br> • Professional, Licensed gids <br> • Surprise proeverij
 • Tips en persoonlijke uitgaven <br> • We hebben niet de binnenkant van de monumenten te bezoeken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het boekingskantoor van Florencetown, gelegen aan de andere kant van de rivier de Arno.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Draag comfortabele schoenen <br> De tour loopt regen of zonneschijn <br> Let op, we bezoeken geen monumenten en musea <br> Laat het ons van tevoren weten over speciale behoeften of mobiliteitsbeperkingen; we zullen ons best doen om tegemoet te komen aan uw behoeften
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 85 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.6 / 5
 • organisatie
  4,7 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,5 / 5
 • veiligheid
  4,8 / 5
Sorteren op

the tour was excellent and our guide francesca was amazing! she was clear and detailed and even brought along her iPad to aid in her explanations. the pace was good especially when the were young children in tow. and it's stroller accessible too! highly recommended tour for families with children.

19 februari 2020

Vertalen

The tour by foot gave me a great experience of Florence

The tour guide, Francesca was very knowledgebale and informative, which made the tour very insightful and great way to experience and get to know Florence in 1 day. This tour is great for someone who has very short time to visit Florence in just 1 day. Highly recommend this tour under this package with the tour guide agency.

15 juni 2019

Vertalen

We loved this trip and would recommend it highly

Our guide Allenora (Ellenora?) was great, her English was really good. She was very knowledgeable and passionate about Florence and the stories behind the landmarks. The only criticism was the instructions for the meeting place, it said the news stand on the corner, when it was actually the one further away from the corner.

6 oktober 2018

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 11802