Meer foto's

Vanaf € 101 per persoon

Florence begeleide dagtour met Accademia en Uffizi

Product ID: 4415
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Skip the line bij de wereldberoemde Accademia en Uffizi Galeries
  • Neem een busreis naar de stad Fiesole, gelegen in de heuvels die uitkijken op de Arno Valei
  • Geniet van prachtige uitzichten op Florence vanaf het Piazza Michelangelo
Overzicht
Sla de wachtrijen over bij de kunstgaleries van Florence, de Accademia en Uffizi, tijdens een rondleiding van een dag door de stad. Reis naar Fiesole, een prachtige stad in de heuvels met uitzicht op Florence en bewonder de Duomo en de doopkapel.
Wat te verwachten
Jouw dagtour van Florence begint met een rit over de romantische Viale dei Colli. Wanneer je aankomt bij Piazzale Michelangelo kun je genieten van één van de meest prachtige uitzichten van de stad.

De rit gaat verder naar het artistieke centrum van Florence en startpunt van jouw begeleide wandeltocht. Met jouw lokale gids loop je door de historische straten van het Florence uit de renaissance totdat je bij het religieuze centrum van de stad komt.

Op dit centrale plein bezoek je buitenzijde van de Duomo monumenten. Bewonder de Kathedraal van Florence en de Duomo van Brunelleschi, de doopkapel met zijn bronzen deuren, alsmede de beroemde klokkentoren, Giotto's Campanile.

Je zult genieten van versnelde toegang tot de Accademia Galerie, één van de meest belangrijke musea ter wereld. Michelangelo's David is één van de meesterwerken die hier te vinden zijn.

Het middaggedeelte van de tour begint met een busreis naar Fiesole, een prachtig dorpje in de heuvels met uitzicht op Florence en de Arno Valei. Je zult dan terugkeren naar Florence en de franciscaanse kerk Santa Croche bezoeken om zijn prachtige buitenkant te bewonderen. Je bezoekt ook Piazza Signoria, een prachtig voorbeeld van Florentijnse architectuur.

Je zult ook de wachtrij overslaan bij de wereldberoemde Uffizi Galerie. Hier bekijk je werken van Boticelli, Michelangelo, Leonardo da Vinci en vele anderen. De tour eindigt in het museum zodat je zelf nog de mogelijkheid hebt om de kunst te bewonderen!
Inbegrepen
  • Vervoer
  • Skip-the-Line tickets voor de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi
  • Gidsen (voor de ochtend en 's middags)
  • Hoofdtelefoon om je gids duidelijk te horen (voor groepen van 15 personen of meer)
Trefpunt

Piazza Stazione, op de hoek van Piazza dell' Unità Italiana. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• De Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi zijn op maandag gesloten (als de tour op deze dag valt, dan zal je in plaats daarvan het Saint Mark Museum bezoeken of de Medici-kapellen in de ochtend en het Palazzo Vecchio Museum in de middag.
• De lokale gids-service wordt in twee talen gegeven
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (58 Beoordelingen)

Georganiseerd door

CAF Tour & Travel

Product ID: 4415