Meer foto's

Vanaf € 37 per persoon

Florence Duomo Complex Tour & Ticket

Product ID: 43588
Belangrijke Informatie
Duur
1.45 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Profiteer van een tour in Florence’s Duomo, het Baptisterium en het Opera Museum
  • Mogelijkheid om met je ticket de kloktoren per trap te beklimmen
  • Bewonder de originele Poorten van het Paradijs (deuren naar het Baptisterium) en Michelangelo's andere Pietá ontworpen voor zijn eigen tombe
Overzicht
Bezoek de Duomo en bekijk deze historische plek met een gecertificeerde gids. Je bezoekt de kathedraal, het Baptisterium en het Opera Museum. Zie de buitenkant van Giotto’s klokkentoren en klim, als je wilt, naar de top.
Wat te verwachten
Profiteer van toegang tot het Duomo complex (kathedraal en museum) in het hart van het historische Florence. De gecertificeerde gids neemt je mee tijdens een rondleiding door de Duomo, het Baptisterium en het Opera Museum. Je ziet ook de buitenkant van Giotto's klokkentoren.

Tijdens deze tour hoor je het commentaar van de gids via het inbegrepen audio systeem.

Als je wilt, kun je zelf de trap naar boven nemen naar de klokkentoren (geen Skip-the-Line). Je kunt ook de resten van de oude kerk van Santa Reparata bezoeken waarop de Duomo gebouwd is.

De tour is inclusief een bezoek aan de kathedraal, het Baptisterium en het Opera Museum. Bewonder de belangrijke kunstwerken die in Opera Museum, waaronder De Pietà van Michelangelo dat hij zelf beschadigde en dat onvoltooid bleef, maar ook Ghiberti's Poorten van het Paradijs.
Inbegrepen
  • Tour met gids van de kathedraal, het Opera Museum en het Baptisterium.
  • Hoofdtelefoon (zodat je de gids perfect kunt horen)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Voor de centrale groene deur van de kathedraal. Ga naar de ACCORD medewerker met badge en een bordje van de tour. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Vanwege veiligheidscontroles moet u mogelijk enige tijd in de rij staan

• Elke eerste dinsdag van de maand is het museum gesloten, je bezoek wordt vervangen door een bezoek aan de Crypte van Santa Reparata

• Als je wilt kun je de Brunelleschi koepel bezoeken (op eigen houtje, omdat het niet is inbegrepen in de tour), houd er dan rekening mee dat je een plaats moet reserveren (gratis) bij de ticketbalie van de Opera del Duomo voor of na de tour. Beschikbaarheid is niet gegarandeerd.

• BELANGRIJK: Er geldt een kledingvoorschrift. Korte broeken of mouwloze topjes zijn niet toegestaan. Knieën en schouders moeten worden gedekt voor zowel mannen als vrouwen. Toegang kan geweigerd worden als je niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (79 Beoordelingen)

Georganiseerd door

ACCORD Innovative Tourist Solutions

Product ID: 43588