Toegangsticket

Florence: entreeticket voor Santa Maria Novella en audiogids

Florence: entreeticket voor Santa Maria Novella en audiogids

Vanaf € 15,50 per persoon

Bezoek Santa Maria Novella, een combinatie van gotische en renaissance-architectuur. Michelangelo noemde haar zijn bruid. Sla de wachtrij over, leer met een multimediagids over de geschiedenis van de locatie en bewonder de kunst die er te vinden is.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Santa Maria Novella, de eerste grote basiliek van Florence
 • Vermijd wachttijd dankzij een entreeticket met snelle toegang
 • Bewonder het werk van kunstenaars als Botticelli, Brunelleschi en Vasari
Volledige beschrijving
Het complex van Santa Maria Novella dateert uit de eerste helft van de 13e eeuw, nadat de eerste Dominicaanse monniken zich in Florence vestigden. Gedurende de daaropvolgende eeuwen werd de kerk stukje bij beetje groter en belangrijker. Je bezoek aan de basiliek en de kloosters van Santa Maria Novella van 1 uur wordt verrijkt door een multimediagids in de vorm van een tablet, die fascinerend audio- en videocommentaar van hoge kwaliteit en schitterende 3D-reconstructies biedt. Kom meer te weten over een belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van Florence en ontdek het werk van de grootste kunstenaars van de middeleeuwen en de renaissance, waaronder Giotto, Masaccio, Filippo Brunelleschi, Paolo Uccello, Domenico Ghirlandaio en Filippino Lippi.
Inbegrepen
 • Entreeticket voor Santa Maria Novella
 • Multimediagids
 • Gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Ga direct naar het ticketkantoor bij Piazza della Stazione 4 om je GetYourGuide-voucher tegen een officieel ticket in te wisselen. Zodra je in de basiliek bent kun je de multimediagids ophalen. De aangegeven begintijd is verplicht en ligt vast.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat je een geldig identiteitsbewijs achter dient te laten bij het ticketkantoor om de multimediagids op te halen.
 • Houd er ook rekening mee dat het tijdstip en de datum die je gekozen hebt bindend zijn zodra je geboekt hebt. Als je probeert om de attractie op een ander moment te bezoeken word je niet binnengelaten.
 • De multimediagidsen zijn hetzelfde voor kinderen als voor volwassenen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 127 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • dienstverlening
  4,2/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Sicuramente è da visitare con audioguida..piuttosto ben fatta e piacevole da ascoltare. In tempo di covid ho preferito prenotare ma acquistando ingresso e audioguida sul posto avrei risparmiato 4/5€. Un po' complesso capire il giro dei vari chiostri ma nel complesso merita.

11 september 2021

Vertalen

Tuvimos la suerte de no juntarnos con mucha gente dentro. La iglesia es impresionante, pero no estuvo de más llevar la audioguia, que por cierto, era muy completa. Aunque la visita dice que es 1 hora, creo que hay que echarle un rato más para no verlo todo de corrido, parándose y dedicándole a cada apartado un rato.

18 augustus 2019

Vertalen

Audioguide war sehr informativ!

Die Führung mit dem Audioguide durch die beeindruckende Kirche war sehr ausführlich und informativ! Lediglich das eintauschen des Vouchers gegen die Eintrittskarten erwies sich als schwierig, da das Personal im Touri-Info-Zentrum wenig hilfsbereit, bzw schon unfreundlich war. Eine Dame (der 4. Versuch) war dann sehr freundlich und hat uns geholfen. Es war nirgends erkennbar wo wir die GetYourGuide Tickets eintauschen können, das muss unbedingt verbessert werden. Es war auch niemand telefonisch zu erreichen.

Verder lezen

3 september 2017

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 68294