Toegangsticket

Florence: tijdvensterticket voor de David van Michelangelo

Florence: tijdvensterticket voor de David van Michelangelo

Snel uitverkocht Gisteren 62 keer geboekt

Vanaf € 19,50 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 62 keer geboekt

Profiteer van voorrangstoegang bij een van de topattracties in Italië met een gereserveerd ticket voor de Galleria dell'Accademia in Florence.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Krijg voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia en bewonder 'David' van Michelangelo
 • Profiteer van de voordelen van toegang op een vast tijdstip en blijf in de galerie zo lang als je wilt
 • Ontdek de meesterwerken van Michelangelo zoals de David,  de Gevangenen, en de Sint Matteüs
Volledige beschrijving

Ontdek wereldberoemde schilderijen, sculpturen en wandtapijten met dit toegangsticket met tijd voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische stukken van Michelangelo zoals 'the Prisoners', 'St. Matthew' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.

Bewonder het marmeren beeld van 5,17 meter dat de bijbelse held David voorstelt, een geliefd onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld symboliseerde al snel de verdediging van de burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door machtigere rivaliserende staten en door de hegemonie van de Medici-familie.   In de aangrenzende kamers, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, worden hier belangrijke kunstwerken verzameld van de Academie voor Vormgeving, de Academie voor Schone Kunsten en van onderdrukte kloosters. Onlangs is de Gallery verder verrijkt met de belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten.

Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsbewijs voor de Galleria dell'Accademia
 • Reserveringskosten
 • Ontvang een gratis fles water van Hard Rock Cafe Florence op Via dei Brunelleschi, 1 (Piazza della Repubblica)
 • Gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Galleria dell'Accademia. Ga naar Via Ricasoli 105 ROOD, waar je het officiële ticket ontvangt en steek dan de straat over om de deur met de vermelding 'Entrance reserved' binnen te gaan (tussen de deuren met nummers 60 en 58)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, is de toegang gratis voor alle vrouwen. Begeleidende personen dienen alsnog een toegangsbewijs aan te schaffen
 • Houd er rekening mee dat de datum en het tijdslot dat u kiest bindend zijn zodra deze zijn geboekt. U wordt de toegang geweigerd als u deze toegewezen toegangstijd niet respecteert
 • U kunt uw toegangsbewijs 15 minuten voor uw toegewezen toegangstijd ophalen
 • Besteed minimaal € 35 bij de Rock Shop en ontvang een gratis souvenir op vertoon van je GetYourGuide-voucher
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 6266 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De echte " David Van Michelangelo" zien is zeker de moeite waard. Rond het beeld geen gedrum. Het ophalen van de tickets was zoals gemeld even aanschuiven aan loket. Je moet met 1 iemand aanschuiven, echter als je tickets voor studenten of kinderen boven 12j hebt aangekocht, dien je wel hun paspoorten te tonen aan loket. De andere personen kunnen wel al in de wachtrij van het juiste tijdstip gaan staan. Alles is correct geregeld. De security begeleiders helpen je graag als je twijfelt waar je je tickets moet halen of in wachtrij moet staan. Let op geen waterfles van meer dan 50cl meenemen in rugzak.

Verder lezen

21 juli 2022

Het proces om de kaartjes te krijgen verliep erg soepel, ik ging twee uur eerder om me te veranderen en de plaats te leren kennen. De wachtrij bij de ingang was op afspraak, geen problemen. De galerij is niet groot, het heeft verschillende afbeeldingen van Michelangelo binnen, het standbeeld van David is erg groots en mooi, een van Michelangelo's Pietás kan ook worden gefotografeerd. Ik raad aan.

Verder lezen

30 mei 2022

Het was zeker de moeite waard om getimede toegangskaarten te krijgen om de David van Michelangelo te zien vanwege het aantal toeristen. De kaartjes waren gemakkelijk direct aan de overkant van het museum op te halen. In het museum huurden we audio-headsets die enkele van de tentoongestelde stukken beschreven. Geweldige ervaring in het algemeen!

Verder lezen

4 mei 2022

Product ID: 61153