Toegangsticket

Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

Florence: David van Michelangelo op gereserveerd tijdstip

Vanaf € 18,50 per persoon

Profiteer van voorrang bij de toegang bij van topattracties in Italië met een gereserveerd ticket voor de Galleria dell'Accademia in Florence.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Krijg voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia en bewonder 'David' van Michelangelo
 • Profiteer van de voordelen van toegang op een vast tijdstip en blijf in de galerie zo lang als je wilt
 • Ontdek de meesterwerken van Michelangelo zoals de David,  de Gevangenen, en de Sint Matteüs
Volledige beschrijving
De Galleria dell'Accademia dankt haar bekendheid aan de sculpturen van Michelangelo: de Gevangenen, de Sint Matteüs en natuurlijk het beeld van David.  Bewonder het marmeren standbeeld van 5,17 meter hoog van de bijbelse  held David, een geliefd werk onder de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence; een onafhankelijke  stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door machtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie Medici.    In de aangrenzende zalen, die deel uitmaakten van 2 voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.
Inbegrepen
 • Gereserveerd toegangsbewijs voor de Galleria dell'Accademia
 • Reserveringskosten
 • Audiogids (indien toegevoegd als add-on voor het afrekenen)
 • Gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten een in de EU geldige Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. Geldige Green Passes kunnen worden verkregen door een van de volgende documenten te uploaden in de Green Pass- of Covid Certificate-app: bewijs van vaccinatie, bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden, een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Accademia Gallery. Ga naar binnen via Ricasoli 105 RED, waar je het officiële ticket ontvangt, steek dan de straat over om de deur binnen te gaan die gemarkeerd is met "Reserved Entrance" (tussen de deuren genummerd 60 en 58)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de datum en tijd die je tijdens het boeken kiest bindend zijn. Als je op een ander tijdstip komt, dan word je niet toegelaten
 • Je kunt je toegangskaartje 15 minuten voor het toegewezen tijdstip ophalen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 4654 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Todo muy bien. Debes ir con tu voucher a obtener el ticket de ingreso y nos permitieron entrar unos minutos antes ya que teníamos luego otra actividad prevista. El David te sorprende con tan sólo pasar un par de salas. El resto de la galería ofrece esculturas muy interesantes y salones impactantes.

28 november 2019

Een verbazingwekkende bijna adembenemende ervaring bij het zien van "David"; Voor de eerste keer. Zo mooi gebeeldhouwd uit marmer een echt kunstwerk en zo levensecht en zeer groot. Hoe kan een man zo'n geweldig kunstwerk bedenken, is ongelooflijk. Het was een beetje verwarrend om mijn kaartjes te krijgen, anders dan de Dome-klim opgezet. Ik dacht dat de voucher de tickets waren, dat was het niet. We moesten in de rij staan voor gereserveerde tickets en vervolgens in de "prioriteit" -regel komen. Het bewoog soepel vanaf daar, maar we hadden geen gids om ons te vertellen over het standbeeld of de Galleria zelf, wat ik had verwacht. We hadden de audiogids van de Galleria kunnen gebruiken, maar besloten dat niet te doen. Veel foto's van renaissancekunstenaars, en veel beelden evenals David, dus genoeg te zien. Al met al een goede reis. Maar David is geweldig.

Verder lezen

22 oktober 2019

We kochten skip-the-line tickets - allemaal goed. Check in op tijd en in minuten. Het bezoek aan de David verdient de volle prijs van het ticket, ook al is er meer te zien in de Academie. De audiogids is redelijk geldig, ook al kan deze zeker worden verbeterd.

20 juli 2021

Georganiseerd door

Product ID: 61153