Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Mysteries of Medici: wandeltocht

Activiteitenaanbieder: My Green Tour srl

Mysteries of Medici: wandeltocht

Activiteitenaanbieder: My Green Tour srl

Vanaf € 35 per persoon

Ontdek de opkomst en ondergang van de Medici Dinasty. Kom meer te weten over het ongelooflijke verhaal van deze bankiersfamilie die hun rijkdom en invloed gebruikte om de leiders van Florence te worden en de magie van de Renaissance mogelijk te maken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Frans, Portugees, Italiaans, Engels, Duits, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ontdek het ongelooflijke verhaal van de Medici-familie
 • Volg de sporen van het werk in opdracht van de familie Medici
 • Leer meer over de meest opmerkelijke leden van de dynastie
 • Bewonder het indrukwekkende Commesso Fiorentino-ontwerp van de Medici-kapel
 • Kies tussen een gedeelde groep of privéwandeling
Volledige beschrijving

Ervaar de geschiedenis van Florence door meer te weten te komen over de bijdragen van de beruchte Medici-familie terwijl je hun invloed op de stad uit de eerste hand ziet. Bezoek de Medici-kapel en bekijk het prachtige mozaïekwerk.

Luister terwijl je deskundige gids je meeneemt op een rondleiding door het verleden en hoor hoe geld en macht een intense rivaliteit tussen de families Strozzi, Pazzi en Medici veroorzaakten. Ontdek de geheimen en mysteries van de Medici-familie terwijl je Engelssprekende gids je meeneemt door de oude straten en pleinen.

Wandel door de sporen die zijn achtergelaten door de meest buitengewone leden van de Medici-dynastie. Ga de Medici-kapel binnen waar de meeste overgebleven overblijfselen van de familie hun laatste onderkomen vonden. Bekijk de sprankelende halfedelstenen in het Florentijnse mozaïek Commesso Fiorentino.

Inbegrepen
 • Deskundige meertalige gids
 • Toegang tot de Medici-kapel (indien optie geselecteerd)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 196 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,7/5
  • prijs / kwaliteit
   4,3/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  We hebben voor dit bedrijf gekozen omdat we drie kinderen hebben tussen de 10 en 19 jaar oud. Iedereen vond het leuk: het was een manier om de geschiedenis van de stad en van de personages die iedereen kent en die het belangrijk hebben gemaakt, te reconstrueren zonder in een museum op te sluiten en daardoor nog meer in de geest en in de ogen vast te leggen wat ons werd verteld . De referentiegids heette CLAUDIO: erg aardig en bereid om vragen te beantwoorden! De totale groep was ons gezin plus 5 andere mensen en dus in zo'n kleine groep is het echt een plezierige wandeling van 2 uur. We hadden 's middags geen beschikbaarheid gevonden en kozen 's ochtends 10; achteraf zou ik aanraden na de lunch, want Florence is mooi, maar een beetje winderig en met weinig zon, gezien de majestueuze gebouwen eromheen en zorgen voor schaduw. Dit is de enige dissonante noot van een ervaring die ik naar mijn gevoel kan aanbevelen omdat het boeiend, boeiend is en verteld met het typisch Toscaan

  Verder lezen

  14 maart 2022

  We waren op zoek naar een rondleiding door het Palazzo Riccardi op de website en werden doorgestuurd naar "Medici Tour". Helaas is bij deze tour geen bezoek aan het Palazzo Riccardi inbegrepen, wat we erg jammer vonden. Anders was de tour erg goed. Onze gids deelde zeer interessante details over de Medici-dynastie en de geschiedenis van Florence

  Verder lezen

  2 maart 2022

  Die Tour hat sehr viel Spaß gemacht, es war super interessant, Florenz auf den Spuren der Medici zu erkunden. Für die, die nach all der Kunst in der Stadt gern mehr über eine der faszinierendsten Jahrhunderte der Stadtgeschichte von Florenz und den Alltag unter der Herrschaft der Medici erfahren wollen, ist die Tour nur zu empfehlen. Besonderen Dank an unseren Guide Emma - sie war sehr gut informiert und hat die Tour sehr angenehm, spannend und unterhaltsam gestaltet.

  Verder lezen

  23 september 2022

  Vertalen

  Product ID: 404095