Florence Privé-kunsttour: Uffizi Gallery en Accademia

Product ID: 36574

Vanaf € 439 Per groep tot 2

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de lange rijen tot de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell' Accademia over
  • Zie meesterwerken van Italiaanse Renaissance artiesten, waaronder de Venus en Madonna met kind van Botticelli
  • Loop in de voetstappen van de Medici en bewonder het prachtige Palazzo degli Uffizi ontworpen door Vasari
  • Bewonder De verkrachting van de vrouwen van Sabine van Giambologna
  • Zie de originele David van Michelangelo in de Galleria dell'Accademia
Overzicht
Ontdek een aantal van de mooiste Renaissance kunstwerken op een privé-tour van de Uffizi en de Galleria dell'Accademia in Florence. Sla de rijen over en zie meesterwerken van Michelangelo, Perugino, Botticelli en anderen in de collecties van de Medici.
Wat te verwachten
Ontdek 2 van 's werelds mooiste kunstgalerijen op een 4-uur durende privé-tour van Florence en sla de lange rijen over tot de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell'Accademia.

In 1559 gaf Cosimo de Medici, de Groothertog van Florence, Giorgio Vasari opdracht om een gebouw te ontwerpen voor de kantoren van de rechterlijke overheidsmacht. Het resultaat was het Palazzo degli Uffizi ("uffizi" betekent "kantoren" in het Italiaans), wat later één van 's werelds grootste kunstgalerijen zou worden.

Sla de lange rijen over tot deze spectaculaire - en enorm populaire - attractie en zie de prachtige kunst uit de Italiaanse Renaissance, waaronder schilderijen, beelden en meer dan 100.000 tekeningen en drukken.

Je slaat ook de lange rijen tot de Galleria dell'Accademia over. Het werd oorspronkelijk gebouwd als klooster en werd door Pietro Leopoldo omgebouwd tot studeerruimte voor de studenten van de aangrenzende Accademia delle Belle Arti (kunstacademie). Hier konden ze studeren en de grote werken uit het verleden bewonderen. Nu is het opengesteld tot het publiek en het is het 2e meest bezochte museum in Toscane.

Met je fast track-toegang wacht je minder en zie je meer van de belangrijkste werken, waaronder het beeld van David van Michelangelo.
Inbegrepen
  • Skip-the-line tickets voor de Uffizi en de Accademia
  • Privé-gids
  • Alle reserverings- en administratiekosten
Trefpunt

Tref je gids voor het Cafè Rivoire op Piazza Della Signoria 5. Je gids houdt een bord vast met het logo van Livitaly. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Tours die tot 5 dagen van tevoren worden geannuleerd, worden vergoed. • Tours die 4 dagen van tevoren worden geannuleerd, worden 50% vergoed. Tours die minder dan 72 uur van tevoren worden geannuleerd en no shows worden niet vergoed

Vanaf € 439 Per groep tot 2

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

LivItaly Tours LLC - Experiencing Italy

Product ID: 36574