Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Florence: toegangsticket voor San Marco Museum

Florence: toegangsticket voor San Marco Museum

Snel uitverkocht

Vanaf ¥ 1.858 per persoon

Snel uitverkocht

Verken het San Marco Museum, beroemd om zijn werken van Beato Angelico, een van de belangrijkste kunstenaars uit de Renaissance, en bezoek de cel waar de beroemde monnik Girolamo Savonarola woonde.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken het San Marco Museum, beroemd om zijn werken van Beato Angelico, een van de belangrijkste kunstenaars uit de Renaissance
 • Bewonder het klooster, waar de Dominicaanse monniken nog steeds wonen
 • Bezoek de cel waar de beroemde monnik Girolamo Savonarola woonde
Volledige beschrijving
Voordat je het San Marco Museum binnengaat, kun je de statige buitenkant bewonderen. Het gebouw bestaat uit een kerk en een 15e-eeuws Dominicaans klooster, waarbij het laatste wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande voorbeelden van Florentijnse architectuur. Het klooster, waar de Dominicaanse monniken nog steeds wonen, werd gebouwd in opdracht van Cosimo I de 'Medici, groothertog van Toscane, en gerenoveerd door Michelozzo - een van de grootste architecten van de Renaissance. Bezoek het elegante klooster van St. Anthony. Bewonder de eeuwenoude deuren versierd met prachtige fresco's voordat je doorgaat naar een oude zaal vol met werken van de Dominicaanse monnik Beato Angelico, een van de grootste exponenten van de Florentijnse Renaissance. Je bezoekt ook de cel waar de beroemde monnik Girolamo Savonarola woonde. Savonarola, een gepassioneerd spreker, predikte tegen de corruptie en het verval van de moraal van de geestelijkheid, waarbij hij een einde maakte aan zijn leven, opgehangen en verbrand op de brandstapel op Piazza della Signoria. Verken de grote refter, de oude keuken en de dienstruimten, waar de schilderijen van Fra Bartolomeo, een andere belangrijke schilder en Dominicaanse monnik die in het begin van de 16e eeuw in het klooster woonde, te zien zijn.
Inbegrepen
 • Toegangsticket met tijdschema voor het San Marco Museum
 • Reserveringskosten
 • Begeleide tour

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de datum en tijd die je kiest bindend zijn zodra je geboekt hebt
 • U wordt de toegang geweigerd als u deze toegewezen toegangstijd niet respecteert
 • Op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2022, is de toegang gratis voor alle vrouwen. Begeleidende personen dienen alsnog een toegangsbewijs aan te schaffen
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 42 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Wonderful museum and excellent frescos. Fra Angelico's Annunciation is worth the visit, alone! The only downside I saw is that not every exhibition has both English and Italian Citations. Many are just Italian, though there is plenty of information for English speakers.

9 juli 2021

Vertalen

Wonderlijke , vrij ongekende parel in Firenze. De fresco’s van Fra Angelico zijn fris en krachtig door de zuiverheid van expressie. Het klooster is in realistische stijl gerestaureerd . Een aanrader.

12 september 2021

San Marco was on my long time Wishlist and it didn’t disappoint. I recommend an audio guide. Prebooking was not necessary( we went mid July) and we paid nearly 3 times too much! And there were no queues to be seen.

19 juli 2022

Vertalen

Product ID: 71443