Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia zonder wachtrij

Florence: Uffizi en Galleria dell'Accademia zonder wachtrij

Vanaf € 41 per persoon

Dompel jezelf onder in de wonderen van de Italiaanse Renaissance tijdens een bezoek aan de Galleria degli Uffizi en Galleria dell'Accademia. Profiteer van skip-the-line toegang en bewonder iconische kunstwerken zoals The Birth of Venus en het beeldhouwwerk van David.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Voorrangstoegang via versnelde veiligheidscontrole
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Profiteer van skip-the-line toegang tot twee van de populairste galerijen van Florence
 • Bewonder kunstwerken van iconische kunstenaars, waaronder Botticelli, Caravaggio en Leonardo da Vinci
 • Bekijk wereldberoemde meesterwerken zoals The Birth of Venus en Medusa
 • Bewonder het indrukwekkende marmeren standbeeld van Michelangelo, David
Volledige beschrijving
Wissel je voucher in bij het kantoor van de lokale partner en ga vervolgens naar de galerijen waar je skip-the-line toegang hebt en lange wachttijden vermijdt. Bewonder in de Galleria degli Uffizi de reeks collecties met meesterwerken van beroemde kunstenaars uit de renaissancebeweging, zoals Michelangelo, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en meer. Volg tijdens je ontdekkingstocht het leven van de kunstenaars zelf terwijl je hun stukken bewondert, waaronder The Birth of Venus, Medusa en Primavera. Ga vervolgens naar de op een na meest bezochte galerij in Florence, de Accademia, die de grootste collectie sculpturen van Michelangelo herbergt. Bewonder hier het indrukwekkende marmeren beeldhouwwerk van 520 centimeter van David, een echt embleem van de renaissanceperiode.
Inbegrepen
 • Skip-the-line toegangskaarten
 • Reserveringskosten
 • Vervoer van/naar de galerijen
 • Gids
 • Audio gids
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Wissel je voucher in voor je ticket bij het kantoor van de lokale partner, te vinden op de Via dei Castellani, voor de algemene uitgang van de Galleria degli Uffizi. Gelieve 15 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Deze tour wordt niet aanbevolen voor mensen met beperkte mobiliteit
 • U moet wachten in de rij voor de veiligheidscontrole, die op sommige dagen druk kan zijn
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,8 /5

gebaseerd op 53 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Alles werkte prima: het inwisselen van de Getyourguide voucher voor de originele toegangskaarten op het opgegeven adres was geen enkel probleem. Tip: het is essentieel om een looptijd van 20-30 minuten te plannen tussen de Uffizi en de Academia. Dan hoef je je niet te haasten om op tijd bij de Academia te zijn voor het toelatingsvenster. Maar ook dat is geen probleem, want je hebt genoeg tijd in de Uffizi en kunt comfortabel - voorbij Domplatz - naar de Academia lopen. Deze scip-the-line ticketcombinatie is wederom een echte aanrader, zeker als je de normale toegangslijnen ziet. Conclusie: opnieuw op elk moment, zeker aan te bevelen.

Verder lezen

14 augustus 2021

Marco was the individual who booked our tickets and helped assist us with everything. He was AMAZING and even helped guide us to our tour guide later that evening. Warning: they book Uffizi first (whatever time you select when purchasing) and usually book Accademia 3 or so hours later. With current COVID restrictions, Tickets can only be given 15 mins before reservation time so you’ll grab your ticket and head to the gallery. Wanted to give this information so that you can plan accordingly. We had to miss out on a ton of uffizi due to the time restraint we had with another tour. This tour did not include audio which would have been beneficial, but overall the scheduled time and ticket was wonderful and we had fantastic service from Marco.

Verder lezen

19 juni 2021

Vertalen

Alles werd heel goed uitgelegd en werkte goed. De Galleria degli Uffizi is absoluut de moeite waard, net als David. We vonden het fantastisch. Let op: in de Uffizi mag je maar één fles van 0,5l per persoon meenemen.

9 juli 2021

Georganiseerd door

Product ID: 365885